PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Jbte sto se standardi mjenjaju. Danas je demoliranje pobjeda od 1-0 sa jednim udarcem u okvir gola.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nek ponese rođo parmaka, da se ima šta testerisatShooter je napisao/la:Valja nam na proljece u Tuzlu, vec su pocele fukare s prijetnjama da ce nas polomiti na terenu. Samo da ne bude redovan arsenal navijackih rekvizita u vidu motorke

Ja prvaka i hovana,jedan udarac i gol i sudac
Valjic.
Divovi ahahaha
Valjic.
Divovi ahahaha
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
OPLAKACoraco je napisao/la:Nek ponese rođo parmaka, da se ima šta testerisatShooter je napisao/la:Valja nam na proljece u Tuzlu, vec su pocele fukare s prijetnjama da ce nas polomiti na terenu. Samo da ne bude redovan arsenal navijackih rekvizita u vidu motorke
![]()

Ovo je slika iz listice kad su se momci borili za zivot.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Šta si ti gledo majstore? Čuj jedan šutzeza je napisao/la:Ja prvaka i hovana,jedan udarac i gol i sudac
Valjic.
Divovi ahahaha

1 sut u okvir gola sampionski????
- FranckRibery
- Kontakt:
Cuj nestAnarodniheroj je napisao/la:Al šega mi, naložili se na Evropu nešta ovo-ono , šabani dobili Travnika i Drinu pa kontaju nešta jaki , a pite ih demoliraju sa C timom, bez 7-8 svojih najboljih igrača![]()
![]()
Ja zamalo ne zaboravih , opet kukaju, opet ih neko nešto zayebo![]()
![]()
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava prebili nas pite avvvvvvvvvvvvv azmire dovedi nam UFC borce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kakva bolan Lištica, ne lupaj gluposti. Korteo prema Koševu 2008. godina. Slika je strašna. Samo ultra Sarajevo, živimo tako svaki danShooter je napisao/la:Ovo je slika iz listice kad su se momci borili za zivot.

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Biće da nisi najbolje razumio Husrefovu izjavu, ova jedna šansa o kojoj govori se odnosi na Slobodu, ne na Sarajevo, koje je 90 minuta bilo bolji protivnik, stvaralo šanse i zasluženo pobjedilo.zeza je napisao/la:1 sut u okvir gola sampionski????
Pogledaj statistiku sampione ahsha 90min 1 sut u okvir gola
zeza je napisao/la:Pogledaj statistiku sampione ahsha 90min 1 sut u okvir gola

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
narodniheroj je napisao/la:Al šega mi, naložili se na Evropu nešta ovo-ono , šabani dobili Travnika i Drinu pa kontaju nešta jaki , a pite ih demoliraju sa C timom, bez 7-8 svojih najboljih igrača![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava prebili nas pite avvvvvvvvvvvvv azmire dovedi nam UFC borce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji je niz bez pobjede . . . .prestali brojati . . . .
Nije tačno. Ovo je derbi na Koševu - bilo 0:0. Godina 2008.Shooter je napisao/la:Ovo je slika iz listice kad su se momci borili za zivot.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 nov 2015, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ne znam za statistiku, znam šta sam gledao danas, a i znam da to da li je šut u okvir ili van gola uopšte ne predstavlja važan faktor koliko je neka šansa bila dobra.zeza je napisao/la:Pogledaj statistiku sampione ahsha 90min 1 sut u okvir gola
[youtube][/youtube]High je napisao/la:Nije tačno. Ovo je derbi na Koševu - bilo 0:0. Godina 2008.Shooter je napisao/la:Ovo je slika iz listice kad su se momci borili za zivot.M... luđak.
![]()
[youtube][/youtube]

I zasluzilo 2 crvena za koja onaj papak nije imao muda da pokaze. Bolje da ste uzeli 3-0 bez ovih gresaka sudije, jer ste mogli na osnovu ocajnog pristupa igri nasih igraca, nego ovako da strahujemo svaki start hoce nam igrac nastaviti hodati i pravo je cudo da niko nije nastradao ( Stjepanovic se povrijedio kada se okliznuo ).MojGradMojKlub je napisao/la:Biće da nisi najbolje razumio Husrefovu izjavu, ova jedna šansa o kojoj govori se odnosi na Slobodu, ne na Sarajevo, koje je 90 minuta bilo bolji protivnik, stvaralo šanse i zasluženo pobjedilo.zeza je napisao/la:1 sut u okvir gola sampionski????
Jedan grad, jedna ljubav!
Kako smo tu noć popišali i ono malo štrumfeta na juguMojGradMojKlub je napisao/la:Ne znam za statistiku, znam šta sam gledao danas, a i znam da to da li je šut u okvir ili van gola uopšte ne predstavlja važan faktor koliko je neka šansa bila dobra.zeza je napisao/la:Pogledaj statistiku sampione ahsha 90min 1 sut u okvir gola
[youtube][/youtube]High je napisao/la:Nije tačno. Ovo je derbi na Koševu - bilo 0:0. Godina 2008.Shooter je napisao/la:Ovo je slika iz listice kad su se momci borili za zivot.M... luđak.
![]()
[youtube][/youtube]

- tuzlak1987
- Kontakt:
Do kraja sezone najvjerniji navijac Zelja i Sarajevarigotina je napisao/la:komšija kad bi se zbrojili svi tvoji nickovi ja mislim da bi imao najviše postova na ovom forumunarodniheroj je napisao/la:Al šega mi, naložili se na Evropu nešta ovo-ono , šabani dobili Travnika i Drinu pa kontaju nešta jaki , a pite ih demoliraju sa C timom, bez 7-8 svojih najboljih igrača![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I dan-danas sjetim se iščekivanja derbija, pogotovo one nervoze kad se čekalo da se spusti šetalica i, napokon, pusti glas. Prvi derbi na sjevernoj tribini nakon dolaska sa zapadne na sjevernu tribinu. Bili smo odlični, skoro kao na onom gostovanju na Grbavici kad smo izgubili 2:0, ali odlično navijali.Alpasinac je napisao/la: Kako smo tu noć popišali i ono malo štrumfeta na jugu![]()
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Svidio mi se danas onaj viteški duh naših sportista, ono fer plej i te stvari
Nije loše ni ono "ja yebem samo Želju i Saraj'vo
i "Dijana" kad je posoliš ...niko te nikad mrziti neće .....
I na kraju čuvena kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava a opet nisu pogledali na gol protivnika 92 minute

Nije loše ni ono "ja yebem samo Želju i Saraj'vo

I na kraju čuvena kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava a opet nisu pogledali na gol protivnika 92 minute
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, supervizor, zeljovolimte i 33 gosta.