Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Kod mene kazu bilo zasluzenoparangal je napisao/la:@leorey.....znači i ti si bio u "apsani" ni kriv ni dužan?....nisam znao, tražio bi "aboliciju" i za tebe
....mada, slabo bih ti pomogao....administracija se pravi mutava po sistemu nemam ja pojma za to keve mi....isti su ko Barsina uprava
Pique 30 godina, Mascherano 33, Vermaelen 31, Alba 28, Vidal 28, Busquets 29, Paulinho 29, Iniesta 33, Rakitić 29, Messi 30, Suarez 30, Turan 30.miki_92 je napisao/la:evo i ovdje lazu da je Messi produzio![]()
Koliko su ono odbili platiti Asensia, 5 miliona?jasmin10 je napisao/la:Nevjerovatno da smo propustili i Isca i Asensia.
pare za kupovinu Douglasa nisu smjele da se dirajuDonnie Darko je napisao/la:Koliko su ono odbili platiti Asensia, 5 miliona?jasmin10 je napisao/la:Nevjerovatno da smo propustili i Isca i Asensia.
Isco 30 miliona, Asensio 5Donnie Darko je napisao/la:Koliko su ono odbili platiti Asensia, 5 miliona?jasmin10 je napisao/la:Nevjerovatno da smo propustili i Isca i Asensia.
O ovome sam ja pricao kad sam bio protiv bacanja enormnih para na coutinja, vidimo da imamo veliku grupu glavnih igraca koji su oko 30 banki, sto znaci da ce za par godina klub biti u velikim problemima ako ne bude ima ogromne budzete da se ta velika smjena generacija napravi, a strucnjaci ovdje vele nije ti ni u dzep ni iz dzepa, kao da cemo prestati voliti klub mesi ode u penziju i ova njegova generacijalet3 je napisao/la:Pique 30 godina, Mascherano 33, Vermaelen 31, Alba 28, Vidal 28, Busquets 29, Paulinho 29, Iniesta 33, Rakitić 29, Messi 30, Suarez 30, Turan 30.miki_92 je napisao/la:evo i ovdje lazu da je Messi produzio![]()
Perspektivni igraci, nema štasjajna buducnost kluba
svaka cast upravi što razmišlja za narednih 5 godina
![]()
Tim veterana, gerijatrija, novi Milan.
Ovaj klub vapi da se podmladi u svim linijama i na svim pozicijama, a banda maže raji oci...Doveli Dembelea i Paulinha iz Kine i misle da su podmladili tim
Surprise surprise, Nice have said that it was Barça that stopped the Seri deal from happening. Nice president says Bartomeu ignored calls.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.