FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Derdiyok
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Derdiyok » 02 sep 2017, 20:57

Wenger's next destination : Barcelona

:mrgreen:

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2017, 23:47

parangal je napisao/la:@leorey.....znači i ti si bio u "apsani" ni kriv ni dužan? :lol: ....nisam znao, tražio bi "aboliciju" i za tebe ;) ....mada, slabo bih ti pomogao....administracija se pravi mutava po sistemu nemam ja pojma za to keve mi....isti su ko Barsina uprava :mrgreen:
Kod mene kazu bilo zasluzeno :mrgreen:
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 sep 2017, 02:32

Ako cemo rezimirati ovo ljeto, mislim da stvari treba gledati realno, a to znaci da smo i dobro prosli kakav otpad vodi klub

Transfer budzet od 70 miliona potrosili smo na semeda i paulinja, sta reci tu, nista, moramo sacekati i vidjeti kako ce se pokazati, ako cemo realno, mogu i razocarati i zablistati, na prvi pogled cini se jako je semedo solidan posao, a paulinjo glup, no mora se sacejati jer moze biti da paulinjo nam legne ko budali samar, istina smijesno je odakke dokazi i u kojim godinama, no brat bratu za brazil igra odlicno i tip je igraca kakav nam je i trebao, vidjecemo hoce li imati kvaliteta za nivo barce, ja se tu ne bih usudio nista prejudicirati sto jest jest

Dobili smo velike pare za neymara, potrosili velike al duplo manje pare na dembelea, vidimo neki odmah to proglasavaju fijaskom, no i tu treba sacekati, sve zavisi od toga sta ce demba pokazati, smijesno je unaprijed to proglasiti promasajem jer demba ima sve predispozicije da bude igracina i da odmah u prvoj sezoni pokaze da je to genijalan potez u stvari, iako je to iznudjen potez, neymar je otisao na nacin da se upravi nema sta prigovoriti jer su bili nemocni u stvari, kazu izgubili smo igraca iz top 3, no vidjeli smo u ove cetiri godine otkad je tu samo jednu godinu je realno bio u top 5, tako da nije tacno da je u top 3, mozda jeste kapacitet za to, al po prikazanom definitivno nije, nije svoj talenat iskoristio i to je to, i vrlo moguce da demba kao momak vise posvecen fudbalu i koji ce vise raditi za ekipu uz sjajne predispozicije licne bude i korisniji igrac za nas, no i tu moramo sacekati da vidimo dal nam je valjao vise neymar ili ce valjati demba + 100 miliona, neozbiljno je tvrditi kategoricno jedno ili drugo jer sad je to obicno gatanje, moramo sacekati i tu

Dobro je da uprava nije spickala vise para jer ako se uspije otjerati neka nova uprava ce imati barem finansijski zdravu situaciju i za naredno ljeto budzet od 200 miliona za pojacanja, zato sam ja molio boga da ne preplacuju coutinja, ovako steta nije velika a mozda se pokaze da stete uopste nije ni bilo, ako ode uprava barem klub nece ostati u dubiozi nekoj, sad nam realno fali mozda samo jedan ili dva igraca svjetske klase za sta ce biti novca, a mozda se ispostavi i da ne fali ako stasaju u igracine recimo sergi roberto i denis suarez, ili ako iniesta izvuce jos jednu kvalitetnu sezonu

Transfer period se baravno mogao odraditi dosta bolje, prvo prodaja igraca je bila katastrofalna, ostali su arda,rafinja i gomes koji su ocigledan visak sad, i ovi koji su otisli sve je to dodzaba, i taj aspekt je generalno katastrofalan, a sto se tice pojacanja najveca greska je sto u ranoj fazi nisu uzeli lemara dok je bio duplo jeftiniji, samo njega da su doveli i rijesili se ove trojice gore, sve bi izgledalo skoro pa odlicno jer za pare od njih se mogao dovesti lemar prije nego li je neymar otisao

I na kraju valverde, isto vazi kao i za transfere, ne gatati, ne prejudicirati, nego sacekati, mora proci neko vrijeme da vidimo rezultate njegovog posla, da vidimo hoce li znati motivisati ekipu, izgraditi autoritet, naci pravu igru, razvijati ove mlade igrace, vratiti u zivot suareza, iniestu,buskeca i albu,hoce li znati iskoristiti potencijal mesija, hoce li ekipa imati konstantnost i kako ce prolaziti u taktickom nadmudrivanju... mnogo je tu pitanja, ozbiljnijeg trenera nismo imali jos od radomira antica , eh sad sta ce uraditi, mora se sacekati i vidjeti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 sep 2017, 12:30

evo i ovdje lazu da je Messi produzio :rol:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 03 sep 2017, 15:23

Meni se tacno pocelo gaditi sve oko Barcelone. Bez Katalonaca i Spanaca nema ni Barcelone. Za mene je porazavajuce bilo gledati Spaniju.

Isco > Iniesta
Assensio > Dembele
Ramos 》》》 Pique

A kako su stvari krenule vrlo je moguc scenarijo da u skorijoj buducnosti gledamo sastav repke sacinjen od igraca Reala i jos ako dovedu De Geu uhhh ....

De Gea - Teo - Ramos - Carvajal - Isco - Ceballos - Assensio .....

Gledajuci Barcu ..... Alba prosao zenit karijere, Pique prelazi u prosjek, Vidal pored Carvajala ce grijati klupu, Busquets trenutno u kontinuiranom padu, Iniesta Iscu moze grijati klupu .... napadaca spanca kao da i nemamo .... sve u svemu fuj !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 sep 2017, 16:10

Asensio je odlican, no ja mislim da ce demba biti puno bolji igrac jer ima bolje fizicke predispozicije, lagan je, brz kao gazela, prodoran i vrcav, a istovremeno strasno tehnicki nadaren igrac, nesto kao neymar samo jos bolji sa psihom, sut i zavrsni pas kad malo doradi ja mislim da bi mogao expresno uletiti u top 5 igraca svijeta, samo ako ne podlegne nekom pritisku odmah

Sergi roberto i denis suarez takodje imam predosjecaj neki da bi mogli bas ono explodirati, mogao bi valverde od njih iskovati igracine, samo da suareza forsira kao krilo neko, a roberta u sredini,nadam se da valverde nece uciniti gresku ko enrike, ta previse rotira i svakome daje da igra, nadam se da ce ardu prekriziti totalno, rafinju i raketu koristiti vrlo malo,gomesa stavljati samo na buskecovu poziciju jer ona mu najbolje godi, a da ce forsirati ove mladje igrace koji imaju potencijal i kojima cini mi se malo fali da prelome i postanu top igraci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 03 sep 2017, 17:14

Mrtvi Rakitic,

Najslabija karika hrvatske reprezentacije, najvise kritikovan igrac danas poslije utakmice i prvi igrac koji je bio zamjenjen protiv veoma jake reprezentacije Kosova. I u svim komentarima ljudi pisu da ne mogu vjerovati da je igrac Barcelone ali naravno on nije samo igrac barcelone nego je nezamjenivi igrac iz prvih 11.

Ovo je najveci problem barcelone, zadnje 2 godine gledamo patnju rakitica i umjesto da je on bio ove godine za prodaju jer bi sigurno neko dao koliko toliko para za njega barcelona ce ga ogluciti prodati kad ga niko nece htjeti kupiti pa ce ici na probu da bi dzaba potpisao za neki klub.

Nadam se da ce trener gurati rafinhu denisa i roberta a tek cetvrtog rakitica da makar od loseg prijelaznog roka sami sebi napravimo dobrog igra od jednog od njih

Sent from my iPhone using Tapatalk

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 sep 2017, 17:20

Jebote dan i rep pauza :puke:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 sep 2017, 17:41

miki_92 je napisao/la:evo i ovdje lazu da je Messi produzio :rol:

slika
Pique 30 godina, Mascherano 33, Vermaelen 31, Alba 28, Vidal 28, Busquets 29, Paulinho 29, Iniesta 33, Rakitić 29, Messi 30, Suarez 30, Turan 30.

Perspektivni igraci, nema šta :mrgreen: sjajna buducnost kluba :thumbup: svaka cast upravi što razmišlja za narednih 5 godina :crazy:
Tim veterana, gerijatrija, novi Milan.

Ovaj klub vapi da se podmladi u svim linijama i na svim pozicijama, a banda maže raji oci...Doveli Dembelea i Paulinha iz Kine i misle da su podmladili tim :rol:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 sep 2017, 17:56

pa onaj Braida je u Milanu radio tako da ovo ne treba previse da cudi :rol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 sep 2017, 18:01

Sinoć Busquets i Iniesta kao u starim danima. Ali eto u Barceloni zaborave fudbala preko noći. Do čega smo došli :tokralju:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 sep 2017, 18:05

Nevjerovatno da smo propustili i Isca i Asensia. :puke:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 sep 2017, 18:14

jasmin10 je napisao/la:Nevjerovatno da smo propustili i Isca i Asensia. :puke:
Koliko su ono odbili platiti Asensia, 5 miliona? :rol:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 sep 2017, 18:16

Donnie Darko je napisao/la:
pare za kupovinu Douglasa nisu smjele da se diraju :kafa:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 sep 2017, 18:17

Donnie Darko je napisao/la:
Isco 30 miliona, Asensio 5 :urnebes: zato Paulinho 40, Gomes 40 :rol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 sep 2017, 19:13

Sljedeće godine 6:5 za Cristiana :tokralju: :rol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 sep 2017, 20:36

let3 je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:evo i ovdje lazu da je Messi produzio :rol:

slika
Pique 30 godina, Mascherano 33, Vermaelen 31, Alba 28, Vidal 28, Busquets 29, Paulinho 29, Iniesta 33, Rakitić 29, Messi 30, Suarez 30, Turan 30.

Perspektivni igraci, nema šta :mrgreen: sjajna buducnost kluba :thumbup: svaka cast upravi što razmišlja za narednih 5 godina :crazy:
Tim veterana, gerijatrija, novi Milan.

Ovaj klub vapi da se podmladi u svim linijama i na svim pozicijama, a banda maže raji oci...Doveli Dembelea i Paulinha iz Kine i misle da su podmladili tim :rol:
O ovome sam ja pricao kad sam bio protiv bacanja enormnih para na coutinja, vidimo da imamo veliku grupu glavnih igraca koji su oko 30 banki, sto znaci da ce za par godina klub biti u velikim problemima ako ne bude ima ogromne budzete da se ta velika smjena generacija napravi, a strucnjaci ovdje vele nije ti ni u dzep ni iz dzepa, kao da cemo prestati voliti klub mesi ode u penziju i ova njegova generacija

Sad ovi imajz zadatak svih zadataka da mesija zadrze novim ugovorom i zbog toga je bitno da se ima para za vecu platu, a onda lagano raditi i pratiti mlade igrace za naredno ljeto i vec u januaru kaparisati neke da ne bi bilo problema i astronomskih cijena na ljeto, i zbog toga je bitno da je ostalo dosta para da se moze na vrijeme raditi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 sep 2017, 20:55

Surprise surprise, Nice have said that it was Barça that stopped the Seri deal from happening. Nice president says Bartomeu ignored calls.
:rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 sep 2017, 20:56

sto kaze onaj na arsenalfantv, tamo se wenger trudi da iduci trener koji dodje ima 3god posla da vrati klub u donekle pristojnu situaciju, da wenger moze reci "eto vidite da je tesko"..
Tako nam i drug Barto isto, ekipa puna igraca 30+ godina, iduca 2 ljeta ce po 5 igraca trebati dovoditi da se pomladi ekipa, a poznavajuci kako smo tanki inace sa transferima, 3-4 godine ce trebati da to lici na mladu i dobru ekipu

Bartomeu :tokralju:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 sep 2017, 23:34

Evidentno je da su ovi u upravi ( osim sto su nesposobni i sto ne znaju) jedni od gorih lopina u nogometu, ko je spreman ispred kluba javno slagati toliko stvari, spreman je JOS MNOGO toga ( i iza zavjese) da bi se pozicije zadrzale, vjerujte mi.

Nece se biti lako rijesiti ovih lopova, jer lopova se opcenito u zivotu tesko rijesis. Postoji naravno lak nacin ( vec sam naveo, tice se Messija) ali to je malo vjerovatno jel.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.