TuJ sam. Dej si ti? Kako si, kako?Otelo je napisao/la:Gdje si mi?uschtipak je napisao/la:Djeco, ni'e lijepo svadjat' se.
'to se svadjas s njiHa? Zbodi HI.

Moderator/ica: insider
TuJ sam. Dej si ti? Kako si, kako?Otelo je napisao/la:Gdje si mi?uschtipak je napisao/la:Djeco, ni'e lijepo svadjat' se.

Kakve zagoreneDex je napisao/la: sljedeći put pozdravljam i zagorene
I ja sam tu.Depresivno.uschtipak je napisao/la:TuJ sam. Dej si ti? Kako si, kako?Otelo je napisao/la:Gdje si mi?uschtipak je napisao/la:Djeco, ni'e lijepo svadjat' se.
'to se svadjas s njiHa? Zbodi HI.
Ma nije njima lako, trebamo im pomoćiDex je napisao/la:Ma ove ko Senči, što su zagorili u svakom smislu
NistaNarin je napisao/la:Mogu proći stoljeća,mogu ti i umrijetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Otelo,lajkaš li ti išta drugo na ovom faceu osim marijuane?
oplakahMonolog je napisao/la:Tacno bih samom sebi iskljucio internet kad vidim Senaida kako se trudi da spusti Cautinhu.
Bolja je onaNarin je napisao/la:Mogu proći stoljeća,mogu ti i umrijetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
nedim1993 je napisao/la:hej jest to bilo smiješno, evo ja se isad gušim od smijeha
Nemo' biti emo, znas da Marijana rjesava sve.I ja sam tu.Depresivno.
Pa vrijedja me pa moram da se svadjam sa njim.
jelde jadan pokušaj. ja se sažaljevam nešto kad čitamDex je napisao/la:Ušćipak želi da vrati dominaciju na forumu
Kad pretjera, propade joj sva dominacija.Dex je napisao/la:Ušćipak želi da vrati dominaciju na forumu