NistaNarin je napisao/la:Mogu proći stoljeća,mogu ti i umrijetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Otelo,lajkaš li ti išta drugo na ovom faceu osim marijuane?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NistaNarin je napisao/la:Mogu proći stoljeća,mogu ti i umrijetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Otelo,lajkaš li ti išta drugo na ovom faceu osim marijuane?
oplakahMonolog je napisao/la:Tacno bih samom sebi iskljucio internet kad vidim Senaida kako se trudi da spusti Cautinhu.
Bolja je onaNarin je napisao/la:Mogu proći stoljeća,mogu ti i umrijetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
nedim1993 je napisao/la:hej jest to bilo smiješno, evo ja se isad gušim od smijeha
Nemo' biti emo, znas da Marijana rjesava sve.I ja sam tu.Depresivno.
Pa vrijedja me pa moram da se svadjam sa njim.
jelde jadan pokušaj. ja se sažaljevam nešto kad čitamDex je napisao/la:Ušćipak želi da vrati dominaciju na forumu
Kad pretjera, propade joj sva dominacija.Dex je napisao/la:Ušćipak želi da vrati dominaciju na forumu
Ode jedna dođu dvijeDex je napisao/la:Ma to je samo još jedan pokušaj vraćanja dominacije kako bi mene zbarila
Ma boli te briga samo opušteno.Ako te ko bude diro javi mi seCautinho je napisao/la:Nista novo,pola foruma me provocira i smije me se,a u prosjeku nemaju vise od 13 godina.
A @Senci iako je stariji,to je nekih pola godine,ide u razred vise od mene.
Stvarno ironicno,jer je on taj sto najvise zapinje za godine,a i u zadnje vrijeme me najvise provocira.
Mozda bih jednostavno otisao sa foruma,mozda i promjenio nick,ali previse volim sport i fudbal da bi prestao o njemu da pisem.
Tako da cete me morati jos dosta vremena trpiti.