Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Imamo i mi Zebu, igro za, khm, Selju...fukaratz je napisao/la:ne zaboravite da imaju reprezentativnog napadaca Izraela koji je igrao za K'lautern, Swansea, Nantes http://www.transfermarkt.de/itay-shecht ... eler/44760ostalo mrtvi prosjek
dzeno_tz je napisao/la:Fakat nije moglo gorefukara1919 je napisao/la:Nešto najgore što se moglo desit, izbori ti tim Evropu skupiš keša da možeš otić na gostovanje i onda se dogodi Izrael, tekma gdje ti treba bruka keša i viza koja se vadi u Beogradu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ma kakvi ovi, ne ode ih 30-40 po Europi kad su utakmice. Cista su kopija Aris-a i njihovih navijaca. A sto se nasih tice, ocekujem samo da Edo Maajka ode na utakmicu u Izrael![]()
Mada mislim da mi ovo prolazimo, najbolji igrač i strijelac prošle sezone im je otišao, a na transfermarktu ne vidim adekvatnu zamjenu.
Sarajevo je čak skuplje od njih, a sjetimo se šta smo im radili ove sezone.![]()
![]()
Da li igdje ima formacije i postave, kako ovi ljudi igraju.. Ja nigdje ne mogu da nađem, ko da je kakva tajna informacija
Takođerklasik je napisao/la:Ma ja Stanica prizivam jos od decembradefour je napisao/la:Evo Stanic slobodan. Taman univerzalac koji moze pokriti na krilu kad zatreba i na oba beka, a vise na desnom, mislim da bi ga trebali zaganjati cim prije i jos jedan spic i to je to. Moje zelje jos Stanic i Stevo Nikolic u napadu. Jer gdje je Stevo tu je i titula
Kleyman-Gabai-Rueda-Keltejns-Matovic-Claudemir-Atzili-Cohen-Shechter-Gabay-Valpoort.dzeno_tz je napisao/la:
Da li igdje ima formacije i postave, kako ovi ljudi igraju.. Ja nigdje ne mogu da nađem, ko da je kakva tajna informacija
Neka ba malo da se druzimo sa ljudimaChinaglia je napisao/la:napali su i oni nama na stranicu, treba reagovat' i j im mater chifutsku
Chinaglia je napisao/la:napali su i oni nama na stranicu, treba reagovat' i j im mater chifutsku
sto brises komentare, taman sam se ulogovao da im **** materNYKnicks Fan je napisao/la:bananko banana chifutska je hranaaaa
pustit cu zbog tebe hajdeChinaglia je napisao/la:sto brises komentare, taman sam se ulogovao da im **** materNYKnicks Fan je napisao/la:bananko banana chifutska je hranaaaa
Gledaj al se koprcaju cionistiדניאל אוחנה Death Bosnians ! Death Bosnia ! Murder you when you get to the venue have been warned of revenge !
Mene bi sram bilo pisat' sa onakvim poznavanjem engleskog jezikaChinaglia je napisao/la:napali su i oni nama na stranicu, treba reagovat' i j im mater chifutsku
htio sam odgovorit' onom sto je napisao Jerusalem za jevrejski narodNYKnicks Fan je napisao/la:pustit cu zbog tebe hajde
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], tuzlanskinacin, VivaLaLiberta i 10 gostiju.