Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
mislis nepoznavanjem :mrgreen:Rimes87 je napisao/la:Mene bi sram bilo pisat' sa onakvim poznavanjem engleskog jezika :mrgreen:Chinaglia je napisao/la:napali su i oni nama na stranicu, treba reagovat' i j im mater chifutsku :salut:
Vidiš, toga se nisam sjetio, al' ne hatori, na poslu sam pa ne mogu ni biti wittyChinaglia je napisao/la:mislis nepoznavanjemRimes87 je napisao/la:Mene bi sram bilo pisat' sa onakvim poznavanjem engleskog jezikaChinaglia je napisao/la:napali su i oni nama na stranicu, treba reagovat' i j im mater chifutsku
4-3-3 ?tuzlak1987 je napisao/la:Kleyman-Gabai-Rueda-Keltejns-Matovic-Claudemir-Atzili-Cohen-Shechter-Gabay-Valpoort.dzeno_tz je napisao/la:
Da li igdje ima formacije i postave, kako ovi ljudi igraju.. Ja nigdje ne mogu da nađem, ko da je kakva tajna informacija
Valpoort dosao iz Walvijka, bio dobar u Jupiter ligi, Shechter isto odlican napdac, u odbrani Rueda, Kleyman dobar golman. Za nas standard su zafrkana ekipa
ne trebaju pokloni, samo lajkoviiiiiiii :lol:NYKnicks Fan je napisao/la:gledaj sad ludila, nisa nikog banovo.. al dobri su, lajkaju nam stranicu hahaha
Nemoj jarane po TM suditi, tu i Šefko Okić vrijedi 600k€.dzeno_tz je napisao/la:4-3-3 ?
Pa eto, otprilike da nema Ruede naša i njihova odbrana su tu negdje.. Veza, Claudemir odskače, al bara bara. Bez Shechtera, ovaj napad, s našim krilima isto bara bara..
Sve u svemu.. Azmie kupuj kakvog špica podhitno!!
I to su ga jos zakinuli jedno 200kpinoglavi je napisao/la: Nemoj jarane po TM suditi, tu i Šefko Okić vrijedi 600k€.
ma ima jasta, sacekaj koju minutu, doci ceChinaglia je napisao/la:ne znam o cemu se radi, ali ne vidim niti jedan njihov komentar na Faceu
kada se izlogujem, pokaze sve, ali kada se ulogujem, nema.. evo sada dva komentara vidimNYKnicks Fan je napisao/la:ma ima jasta, sacekaj koju minutu, doci ceChinaglia je napisao/la:ne znam o cemu se radi, ali ne vidim niti jedan njihov komentar na Faceu
i kod mene je isto tako, do fejsa jeChinaglia je napisao/la:kada se izlogujem, pokaze sve, ali kada se ulogujem, nema.. evo sada dva komentara vidimNYKnicks Fan je napisao/la:ma ima jasta, sacekaj koju minutu, doci ceChinaglia je napisao/la:ne znam o cemu se radi, ali ne vidim niti jedan njihov komentar na Faceu
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 1 gost.