FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 25 apr 2010, 10:45

geronimo je napisao/la:e moj seco, bilo je lijepo dok je trajalo. :( poslije svih ovih analiza pecenih i novopecenih navijaca, zapitam se sta ja radim ovdje? uspjeo sam da tebe i tebi slicnim privucem na forum, sto mi je izuzetno drago. sjecam se tvog prvog posta na ovoj temi i nase prve "diskusije" oko klinsmana. neki su se povukli prije (ribery, neutral), neki ce uskoro, kao ja...
mozes otic al na k...lackanje, u park, pa se vrnut :lol:
haj, mani me tih placipickarskih zalopojki.
odabrao si da budes navijac bayerna-sad trpi. znas ti dobro kako e bayernu: mrze ga ljubomorni pacenici, igraci nekih nizerazrednih klubova(koji to nije drugorazredan ako ga poredis sa bayom?), menadjeri, cistacice i sekretarice.
mislis li da su navijaci bayerna postedjeni?
ali ne mrze navijaci liverpula, pravi navijaci milana, navijaci barselone, i jos par grupa koje navijaju za nekog od evropskih velikana.
okreni sve na zayebanciju i bice ti super. ;)
haj´, poslace ciko jenu pp da te malo razveseli.
ustvari kojeg se qrca zamucavam s tobom kad moram smisliti sastav za utornik. :evil:
jedan lui van gal nece znati spremiti ekipu brez moje analize i savjeta. :roll: :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 apr 2010, 12:25

Real ponovo zeli Schweinsteigera. U ugovoru mu stoji klauza po kojoj moze otici ako neko za njega ponudi 60mil eura, ali se u Realu nadaju da ce ga moci dovesti za dosta manju svotu.
Ali mislim da nema nista od toga, ne damo Schweinija...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 apr 2010, 12:42

Rekoh vam ja bice oba tima daju gol. Ne znam sta se digla frka oko remija Bayerna, ako pobijedite ove dvije do kraja, prvaci ste, a pobijedit cete. Jaci ste od ostalih bundesligasa za tri klase, jeste da znate odigrati lose, al kad treba pobijedite.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 apr 2010, 13:16

Malo morala protivnicima. :D

Nesto sam siguran da cemo u naredne dvije Bundesligaske utakmice lagano doci do bodova, a samim tim i uzeti salataru. Imamo tim koji je iznad svakog u ligi i tim koji zeli titulu bez obzira na sve. Neki su prognozirali da ce se utrka odvijati do posljednjeg kola i bili su u pravu, ali ko zna, mozda Schalke sljedecu kiksa, jos ako znamo da im dolazi Werder, sve je moguce.

Tako brzo dolazi naredna utakmica i to ona protiv Lyoneza koji su nabrijani do maximuma. Uz to imali su vikend bez utakmica, dovoljno vremena za odmor i kvalitetnu pripremu za uzvrat. Cris je upitan, tako da i oni imaju slicnih problema kao i mi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 apr 2010, 13:43

Sta ste se odmah prepali. I ako ne budu igrali Daniela i Demichelis, ima van Gaal sigurno nesta u planu. Covijek ce mozda preci na 3-5-2 u zadnjoj liniji s Badstuberom, Lahmom i mozda AT44, jer je i on nekad igrao u zadnjoj liniji koliko me pamcenje sluzi. No ukoliko to nista ne upali tu je Robben da rjesi pitanje finaliste.
Sto se Bundeslige tice, tesko da ce te prosuti bodove, protiv Bochuma i Herthe, i uz to Schalke ima tezi raspored od Vas jer mora igrati protiv Werdera koji ima sanse za LP, i protiv one lude ekipe Mainza, koji protiv svakog mogu pobjediti i protiv svakog izgubiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 apr 2010, 14:49

povrede van buytena i demichelisa nisu dobra stvar pred utakmicu protiv lyona...a obojica ce uglavnom biti u kadru za utakmicu protiv lyona pise na bayernovom websiteu ali je njihov nastup upitan...malo teza povreda je kod van buytena koji je danas vec mogao se kratati ali jos ne trenira punom parom....kod obojice se radi o povredi lista s tim sto je van buytena pogodilo i u gornjem dijelu noge....sto se bundeslige tice tu bi se stvarno trebalo desiti cudo da bayern ne osvoji i eto jucerasnji gol klosea ce vjerovatno presudit...izuzev ak schalke jos ne kiksa...jucer su u berlinu bili jako losi, hertha brojne prilike propustila....ak jedan od dvojice stopera ne mogne nastupit u srijedu tu je onda tymoshchuk, odlican je i na mjestu stopera i to pokazuje...inace mi je jedino zbog njega zao sto vise ne nastupa, on ima velike kvalitete, ima mirnocu u igri, vecina njegovih pasova je sigurna i stize do drugog fudbalera...ne rizikuje previse , solidno igra, osvaja mnoge lopte i takav je igrac mnogo pitan u defanzivnom dijelu veznog reda
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 apr 2010, 18:24

Svoj 4000 post posvecujem jednom od najboljih klubova na svijetu, a zahvaljujuci njegovoj historiju zasluzuje da se tako odnosi prema njemu. Tim koji mi je donio mnogo suza radosnica a Bgm i suza zalosnica. U proteklih 12-13 godina koliko navijam za ovaj klub, trpio sam dosta zahebancija od strane svojih prijatelja, ali uvijek sam izlazio jaci i sa velikim ponosom sto navijam za ovakav jedan veliki klub. Zahvaljujuci njemu danas se imam cime hvaliti na sve strane.

Dalje, ovaj mali jubilej zelim da podijelim sa svim forumasima i da se ovako javno izvinim ako sam nekog nekad uvrijedio. Nikad nisam imao namjeru nekome neku pogrdnu rijec reci, ali mozda me nekad povuklo prema tome, pa se iskreno nadam de nisam previse pretjerao. Jos jednom se svima izvinjavam ako je doslo do toga. :D

Idemo dalje, sljedeci cilj stici Neutrala i njegovih 10000 komentara. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 25 apr 2010, 18:31

omerbavarac je napisao/la:Svoj 4000 post posvecujem jednom od najboljih klubova na svijetu, a zahvaljujuci njegovoj historiju zasluzuje da se tako odnosi prema njemu. Tim koji mi je donio mnogo suza radosnica a Bgm i suza zalosnica. U proteklih 12-13 godina koliko navijam za ovaj klub, trpio sam dosta zahebancija od strane svojih prijatelja, ali uvijek sam izlazio jaci i sa velikim ponosom sto navijam za ovakav jedan veliki klub. Zahvaljujuci njemu danas se imam cime hvaliti na sve strane.

Dalje, ovaj mali jubilej zelim da podijelim sa svim forumasima i da se ovako javno izvinim ako sam nekog nekad uvrijedio. Nikad nisam imao namjeru nekome neku pogrdnu rijec reci, ali mozda me nekad povuklo prema tome, pa se iskreno nadam de nisam previse pretjerao. Jos jednom se svima izvinjavam ako je doslo do toga. :D

Idemo dalje, sljedeci cilj stici Neutrala i njegovih 10000 komentara. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hajde evo jedna ljuta,.,hahah da se proslavi,., :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 apr 2010, 18:37

omerbavarac je napisao/la:Svoj 4000 post posvecujem jednom od najboljih klubova na svijetu, a zahvaljujuci njegovoj historiju zasluzuje da se tako odnosi prema njemu. Tim koji mi je donio mnogo suza radosnica a Bgm i suza zalosnica. U proteklih 12-13 godina koliko navijam za ovaj klub, trpio sam dosta zahebancija od strane svojih prijatelja, ali uvijek sam izlazio jaci i sa velikim ponosom sto navijam za ovakav jedan veliki klub. Zahvaljujuci njemu danas se imam cime hvaliti na sve strane.

cestitam....da ih napises jos toliko o ovako velikom klubu....a u mnogim tvojim recenicama sam se sam nasao :D :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 apr 2010, 19:40

@omerbayern - želim ti još puno nula u tvom nizu :D :D :D

Evo čitam riječi Magatha koji kaže da ako se plasiramo u finale, sigurno ćemo još bodova prosuti u BL... Hajmo ga demantovati!!!
Sent from my Philips Smart TV.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 20:37

dr.adnan je napisao/la:@omerbayern - želim ti još puno nula u tvom nizu :D :D :D

Evo čitam riječi Magatha koji kaže da ako se plasiramo u finale, sigurno ćemo još bodova prosuti u BL... Hajmo ga demantovati!!!
U cemu to ,za finale jeli.Pa barem to nije tesko demantovati. :mrgreen:
A u BL ako se prospu bodovi,rasformirajte klub a od stadiona napravite arenu sa lavovima i tigrovima.Gdje bi prvo takve igrace koji bi to dozvolili pustali da lavonja rastrgne a tigronja da gricka kosti ko u Diznijevom crtanom. :lol: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 apr 2010, 00:26

Bastian je napao Riberya zbog odluke da izvede na taj nacin slobodni udarac u zadnjim minutama tj. da doda loptu pranjicu xD

the national player Bastian Schweinsteiger (25) brought to the palm. After the final whistle he raged in the cabin section: "How can you play the cross. Such a shit, hey." The rest was loud door slamming ...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 apr 2010, 00:34

Prilicno glupa izjava Magatha, finale lige prvaka igra se 22. maja tek, a dvije preostale utakmice u prvenstvu igraju se 1. i 8. maja, nigdje veze, kao da se moraju nesto cuvati za finale koje se igra tek 15 dana kasnije. Salke je svoju priliku propustio na svom terenu kad su imali igraca vise, ovako slaba im je fajda.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 26 apr 2010, 10:26

Romariooo je napisao/la:Prilicno glupa izjava Magatha, finale lige prvaka igra se 22. maja tek, a dvije preostale utakmice u prvenstvu igraju se 1. i 8. maja, nigdje veze, kao da se moraju nesto cuvati za finale koje se igra tek 15 dana kasnije. Salke je svoju priliku propustio na svom terenu kad su imali igraca vise, ovako slaba im je fajda.
Ma kakva izjava Magatha?!?! Nakon utakmice sa Herthom je jedino rekao da ne vjeruje da će Bayern pobijediti obe preostale utakmice u BL. Pusti ti forumaša dr.anusa, on veće duže vrijeme se na ovoj temi javlja samo kako bi kritikovao Schalke i Magatha. Ali ovaj posljednji post mu je strašan! "Hajmo ga demantovati". Koji jad.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 apr 2010, 11:58

Zdena04 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Prilicno glupa izjava Magatha, finale lige prvaka igra se 22. maja tek, a dvije preostale utakmice u prvenstvu igraju se 1. i 8. maja, nigdje veze, kao da se moraju nesto cuvati za finale koje se igra tek 15 dana kasnije. Salke je svoju priliku propustio na svom terenu kad su imali igraca vise, ovako slaba im je fajda.
Ma kakva izjava Magatha?!?! Nakon utakmice sa Herthom je jedino rekao da ne vjeruje da će Bayern pobijediti obe preostale utakmice u BL. Pusti ti forumaša dr.anusa, on veće duže vrijeme se na ovoj temi javlja samo kako bi kritikovao Schalke i Magatha. Ali ovaj posljednji post mu je strašan! "Hajmo ga demantovati". Koji jad.

pa ti ponovi sto on gore rece u svom postu i prije svega se cudis kakva izjava Magatha pa onda pobijas sam sebe govoreci da je rekao to ...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 apr 2010, 12:06

Stvarno bi bilo svjetsko čudo da Bayern protiv Bochuma i otpisane Herthe prospe bodove.Pa zakog nas to vi smatrate.Gladbach je ove godine tukao mnoge ekipe iz vrha i puno su kvalitetniji od spomenutog dvojca.Što se tekme tiče Bayernu je cilj bio ne izgubiti jer je umor evidentan, a i misli su usmjerene ka Lyonu.Što se povreda Van Buytena i Micha tiče one su mazanje očiju.Schalke je titulu prosuo upravo protiv sljedećeg Bayernovog protivnika Bochuma kad su vodili 2:0 i na kraju špašavali remi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 apr 2010, 12:22

Funny video of LvG : GENERAL VAN GAAL

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 26 apr 2010, 12:31

kako pise na kicker.de i Thymoscuk nece moci igrat.

hebote, igrat cemo sa djecom u odbrani, bit ce 6:5... ;)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 apr 2010, 12:34

hmm odbrana bi trebala biti

Lahm-Demichelis-Badstubber-Contento

DvB i Demichelis su otisli u Lyon e da li ce uspjeti se oporaviti u max nezz ...

kako se prica po stranicama Daniel tesko da ce moci a Demichelis bi trebao biti spreman ...

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 26 apr 2010, 13:21

tymoschuk nije ni krenuo na put u francusku ostao je kuci ima virus

sto se tice odbrane mislim da bi demichelis mogao igrati

lahm,demichelis,badstuber,contento

po meni i nije toliko dramaticno,a ako demichelis ne mogne igrati onda imamo opciju

lahm,van bommel,badstuber,contento

samo nemoj da stavlja igrace poput lella i gerlitza :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.