Ja mogu uci sad i meni se dogodi da ne mogu uci.domineysn je napisao/la:Zna li neko zašto ne mogu ući na Europske lobby-e !?
Mozda je do njihovog servera
Moderator/ica: Padovan
Ja mogu uci sad i meni se dogodi da ne mogu uci.domineysn je napisao/la:Zna li neko zašto ne mogu ući na Europske lobby-e !?
ja cuReTry je napisao/la:Hocel ko?
eu2 soba irnes pw:1234Senaid L.F.C je napisao/la:ja cuReTry je napisao/la:Hocel ko?
ja praviPlivadon je napisao/la:hocel ko?
hocel to ?Plivadon je napisao/la:eu2
pasw: hame
druze ja igram prijateljske al nez ja stavit te slikeVjecna Robija je napisao/la:Druze kazem ti,vidi koliko se raje prijavilo,pokazi se igraj prijateljske.Stavljaj slike rezultata sa utakmice (minimalno 30) i eto te u Drugoj Ligi,ja ti licno garantujemkanarinac je napisao/la:joj ja bas aktivan al me nema nidje ajde nema veze dajte me makare u drugu ligu a ja cu se pobrinut da dodjem do prve
..puno je 30Vjecna Robija je napisao/la:Druze kazem ti,vidi koliko se raje prijavilo,pokazi se igraj prijateljske.Stavljaj slike rezultata sa utakmice (minimalno 30) i eto te u Drugoj Ligi,ja ti licno garantujemkanarinac je napisao/la:joj ja bas aktivan al me nema nidje ajde nema veze dajte me makare u drugu ligu a ja cu se pobrinut da dodjem do prve
Kreiraj!black64 je napisao/la:hoce li ko ovog kriketa ? xD
eu2ReTry je napisao/la:Kreiraj!black64 je napisao/la:hoce li ko ovog kriketa ? xD
druze ima ih 44 prijavljena a 40 ce upast u prvu i drugu ligu ako sam ja medj onih 4 koji nece moc igrat nemoram onda ni igrat jer gledo sam neki nemaju samo po 1 posta na ss.baVjecna Robija je napisao/la:@ kanarinac
Buraz ides na Print screen i u paint naljepis,sacuvas i ides na http://imageshack.us/" onclick="window.open(this.href);return false; tu je ubacis i ovdje postavis.I ja sam to na pocetku radio da bi me ubacili.jbg jarane moras se potruditi.Bar 30 da bi usao.Ja sam to odradio pa cu biti ubacen,sad je na tebi red.Ja ti garantujem da ces igrati,sad su male sanse.Imas mal broj postova,samo te ss moze izvuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.