Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GameFKS
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la GameFKS » 28 jun 2014, 14:57

mandraX je napisao/la::rol: :rol: :rol: :rol:

Prvi gol, golmanova greška, lopta mu pada u peterac a on se prikovo na gol liniju, ne miče. :facepalm:

Drugi gol, greška 17-ke (šta bi da je ono Spaha bio jbt, oči bi vam ispale), šta je Emir ondje mogao, pokrivao igrača koji dolazi iza leđa, il' je po vašem mišljenju stručnjaci trebao izletit' na onog igrača čim je 17-ka loptu izgubila? :lol:
Ti sam sebe lažeš pogledaj opet kako nonšalantno prati oba gola , ko prvog nije ni potrčao kod drugog isto stoji ukopan .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jun 2014, 14:58

mujezin je napisao/la:Na osnovu čega ga ne zaslužujemo :tokralju: ?
Na osnovu toga sto smo stoka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 jun 2014, 15:01

Cartman je napisao/la:
mujezin je napisao/la:Na osnovu čega ga ne zaslužujemo :tokralju: ?
Na osnovu toga sto smo stoka.
:bow:
GameFKS je napisao/la:Ti sam sebe lažeš pogledaj opet kako nonšalantno prati oba gola , ko prvog nije ni potrčao kod drugog isto stoji ukopan .
Fino sam objasnio, to što tebi opet nije jasno, jbg...nije moj problem.
Možda je bolje da sam ovako odgovorio, ustvari ovo i jest pravi odgovor za sve vas koji suprotno tvrdite:
LenBias je napisao/la:postali su slijepi od mrznje, bez zezanja :facepalm:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 jun 2014, 15:04

Jeste ti i karikatura Lenbias ste upravu , kako to odmah nisam vidio hvala ti velika što si mi objasnio .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 jun 2014, 15:09

pusti mandrax brate, vidis da kad pogube konce samo pocnu vrijedjati, nema tome spasa :kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 15:09

avlami97 je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Ovdje se postavlja neki gif, gdje Džeko glumi lijevog beka i na osnovu toga ocjenjuje njegova igra protiv Nigerije.

De ti care pogledaj utakmicu jos jednom slobodno al' se posebno zaustavi na situaciji kod tog gifa.

Tad je Nigerija izvela korner i Dzeko je iz tog razloga bio blizu naseg sesnaesterca. Nakon toga otidji mali do ocnog,neka ti vidi dioptriju jer ti ocito nesto ne stima sa vidom.

Taj tvoj Dzeko kojeg branis zdusno se zalijece da oduzme ili da odigra na tu loptu i onda u maniru pravih papaka staje i propusta Nigerijskog napadaca da udje u opasnu zonu blizu naseg gola.

Kod ocnog prvo, pa pogledat utakmicu ponovo, pa onda na forum da pises nesto.

slika
Prije nego što odoh kod očnog, pogledah šta je fokus tvog interesovanja, odnosno na kojim temama iskaljuješ sopstvene frustracije. Par stranica mi bijaše dovoljno, da vidim i bez očnog, da su ti opsesija Emir Spahić i Edin Džeko. Svaki post koji si napisao o njima je pljuvački i niti jedan sa konstruktivnom kritikom. Pisao si i o Safetu Sušiću, ali je on u tvojim postovima dobričina i tu dobrotu mu prikalemio kao autoritet.

Autoritet se gradi samo na jedan način. Taj način je znanje. Sušić je bio igračina i bio autoritet na terenu radi fudbalskog umijeća, a ne svoje dobrote.

Sušić nema dovoljno trenerskog znanja da bi bio autoritet, a o Spahiću i Džeki nisi pisao - samo si pljuvao. Kao da te neko plaća za sav izljev bljuvotina. "Pokriće" za bljuvotine pronalaziš u gifovima od par sekundi.

Posl'o sam te kod ocnog pa onda na gledanje utakmice. Kad to odradis, javi se..... :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 jun 2014, 15:10

LenBias je napisao/la:pusti mandrax brate, vidis da kad pogube konce samo pocnu vrijedjati, nema tome spasa :kafa:
hahahahaha evo tebe opet pa koliko ti godina imaš ? Čim sam te uvrijedio hahaha što me tjeraš da te stvarno uvrijedim pa da vidiš šta je uvreda a šta ne kmeeee

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 jun 2014, 15:12

Jedna grupa likova na ovoj temi brani Spahića dok ga druga grupa likova napada, a onda te dvije grupe samo zamijene uloge na temi Safet Sušić. A priča im je u potpunosti ista, tip postova na koji se smiju na jednoj temi na drugoj koriste kao argument. Nevjerovatno.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 jun 2014, 15:14

GameFKS je napisao/la:Jeste ti i karikatura Lenbias ste upravu , kako to odmah nisam vidio hvala ti velika što si mi objasnio .
Ništa, i drugi put. :kafa:

[youtube][/youtube]

Jedan video koji pokazuje koliki je to kabadahija Emir Spahić, koliko zlostavlja svoje kolege, ovdje se lijepo u Asmirovim očima vidi strah, na kraju klipa se pristao pojavit pred kamerana "k'o od majke rođen", naravno zato jer je to Emir naredio.
Nemoj im to kapitenu radit!!!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 jun 2014, 15:16

mandraX je napisao/la:Drugi gol, greška 17-ke (šta bi da je ono Spaha bio jbt, oči bi vam ispale), šta je Emir ondje mogao, pokrivao igrača koji dolazi iza leđa, il' je po vašem mišljenju stručnjaci trebao izletit' na onog igrača čim je 17-ka loptu izgubila? :lol:
Ja stvarno nisam stručnjak po pitanju postavljanja igrača, taktike i zato se nikada ne petljam u to.

Ali evo ko laik, neko ko godinama gleda utakmice i vodim se logikom ( ponavljam nisam stručnjak i nisam nikada se bavio profesionalno nogometom, samo po livadama :mrgreen: ), nakon što je protivnički igrač prošao i došao do sredine šesnaesterca logički se vidi da ima dvije opcije ili da doda saigraču ( ovom iza Spahinih leđa) ili da puca na gol. Valjda je normalno da kreneš na igrača i pokušaš mu jednu od opcija zatvoriti, svakako da ćeš spriječiti pas, a golman je tu da brani prvi ugao i da odbrani šut. Spaha radi po meni najgoru stvar,a to je da ne radi ništa stoji u raskoraku ni naprijed ni nazad ni napasti ni braniti i tek kad igrač daje pas on reda radi ispruži nogu.

Ja sam to ovako shvatio, rekoh već nisam stručnjak pa ako sam pogrešno procijenio situaciju cijenio bi da me ti ili neko ko je defanzivno stručan ispravi i objasni mi istu. Samo nemojte opet Spaha ne zaslužujemo te i slične stvari koje danima čitamo. Samo konkretno i detaljno da mi objasniš? :?

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 jun 2014, 15:17

mandraX je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Jeste ti i karikatura Lenbias ste upravu , kako to odmah nisam vidio hvala ti velika što si mi objasnio .

[youtube][/youtube]

Jedan video koji pokazuje koliki je to kabadahija Emir Spahić, koliko zlostavlja svoje kolege, ovdje se lijepo u Asmirovim očima vidi strah, na kraju klipa se pristao pojavit pred kamerana "k'o od majke rođen", naravno zato jer je to Emir naredio.
Nemoj im to kapitenu radit!!!
Ne zasluzujemo ga oplodi nas kapitenu sve redom.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 28 jun 2014, 15:20

mandraX je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Nemoj im to kapitenu radit!!![/quote

Asmire, kloni se ove gnjide, i istinskog zla :puke:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 28 jun 2014, 15:24

Emire, kapitenu naš, ostani s nama i vodi nas u Francusku.

Ne zaslužujemo te, Emire, gazijo od Bosne. :tokralju:

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 28 jun 2014, 15:26

Belmin6 je napisao/la:Emire, kapitenu naš, ostani s nama i vodi nas u Francusku.

:tokralju:

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 28 jun 2014, 15:29

MB7 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Emire, kapitenu naš, ostani s nama i vodi nas u Francusku.

:tokralju:
Pertle vam vire

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 jun 2014, 15:29

Belmin6 je napisao/la:, Emire, gazijo od Bosne. :tokralju:
Nisam znao da se i Emir iz Dubrovnika borio u ratu? :roll:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 28 jun 2014, 15:31

Hejteri na necemu.

Emire, vitezu Bosanski, oni nisu vrijedni tebe.

Ne zaslužujemo te. :bih:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 jun 2014, 15:33

Janez je napisao/la:
Ja stvarno nisam stručnjak po pitanju postavljanja igrača, taktike i zato se nikada ne petljam u to.

Ali evo ko laik, neko ko godinama gleda utakmice i vodim se logikom ( ponavljam nisam stručnjak i nisam nikada se bavio profesionalno nogometom, samo po livadama :mrgreen: ), nakon što je protivnički igrač prošao i došao do sredine šesnaesterca logički se vidi da ima dvije opcije ili da doda saigraču ( ovom iza Spahinih leđa) ili da puca na gol. Valjda je normalno da kreneš na igrača i pokušaš mu jednu od opcija zatvoriti, svakako da ćeš spriječiti pas, a golman je tu da brani prvi ugao i da odbrani šut. Spaha radi po meni najgoru stvar,a to je da ne radi ništa stoji u raskoraku ni naprijed ni nazad ni napasti ni braniti i tek kad igrač daje pas on reda radi ispruži nogu.

Ja sam to ovako shvatio, rekoh već nisam stručnjak pa ako sam pogrešno procijenio situaciju cijenio bi da me ti ili neko ko je defanzivno stručan ispravi i objasni mi istu. Samo nemojte opet Spaha ne zaslužujemo te i slične stvari koje danima čitamo. Samo konkretno i detaljno da mi objasniš? :?
Nisam vala ni ja stručnjak pravo da ti kazem. :mrgreen:
Spaha je ostao sam protiv dvojice igrača, dobro obrati paznju zadnji put kad Spaha okrece glavu da vidi gdje je igrač, on je pokrivao taj prostor, to je po meni max sta je mogao uradit', jbg ipak su dvojica, mogu ga izlevatit' kako hoće.
Može se pričat' o tome da je Spaha slabo procjenio nešto, slabo se postavio, moze se diskutovat' naravno, al' to, tj. ovu scenu, uzimati kao razlog da je namještena/prodana tekma, je u najmanju ruku smiješno, jadno, ne znam ni sam više kakvo.
Prvi gol da ne spominjem, mrtva greška golmana.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 28 jun 2014, 15:37

haj @MandraX ne seeri :mrgreen: da je ovo uradio Pique, bio bi dedo, šakirin konj i šta sve ne :urnebes:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 jun 2014, 15:39

ajde postavljajte sve videe na kojim spahini bivsi ili sadasnji klub primaju golove pa cemo komentarisat jel on kriv il nije :crazy:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.