BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
JEste tesko očekivati da Lewat ode u BAyern, ali isto tako ako BAyern zeli nekog igrača on je u stanju ponuditi najvise. Nerealno je očekivati da iko plati 25 mil eura za igrača kojem ostaje jedna godina ugovora.Ako BAyern ponudi tu cifru, onda nista nije nemoguće. BVB neće biti slabiji odlaskom Lewat jer se za te pare moze dovesti jednako kvalitetan napadač.BVb su napustali godinama dobri igrača, ali tim je iz godine u godinu sve snazniji.Prema tome ovo ne bi bilo toliko tragično. Sto se Gotzea tiče tu treba da budete mirni, jer on neće u Bayern sigurno. BAyern će mozda pokusati da ga privuče u budućnosti , ali njegov odlazak bi bio šok i za mene.On jednostavno neće igrati u Bayernu i u to sam siguran čak i da Bayern ponudi 50+ mil eura.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kaže Srna da su šanse protiv nas fifti-fifti, te da želi igrati završnicu LP. How yes no. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Pa prema onome sto je Šahtar pokazao u grupnoj fazi bit ce gadno za Dortmund.Mislim da ne bi bilo neko iznenađenje da ispadnete.KSIVLE je napisao/la:Kaže Srna da su šanse protiv nas fifti-fifti, te da želi igrati završnicu LP. How yes no.
Pa ne bi, ali realno je Dortmund poprilično jači, pogotovo sad kad su ovi prodali Willana. Mi smo u natjecateljskom ritmu, oni nisu; mi imamo Hummija, Goetzea, Reusa i Lewu, a to su igrači kakve oni mogu samo sanjati... Jedino me je strah našeg neiskustva u igranju ovakvih utakmica, sve ostalo je na strani Dortmunda.nate je napisao/la:Pa prema onome sto je Šahtar pokazao u grupnoj fazi bit ce gadno za Dortmund.Mislim da ne bi bilo neko iznenađenje da ispadnete.KSIVLE je napisao/la:Kaže Srna da su šanse protiv nas fifti-fifti, te da želi igrati završnicu LP. How yes no.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Mislim da su za ovo ipak veće šanse od Lewe u Bayernu.
Grosskreutz produžio do 2016.
http://www.fussballtransfers.com/nachri ... eutz_34468" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostaje još samo Lewandowski da produži!
http://www.fussballtransfers.com/nachri ... eutz_34468" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostaje još samo Lewandowski da produži!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Konacno!Semir bvb je napisao/la:Grosskreutz produžio do 2016.![]()
Inace, Reus je premasio sva moja ocekivanja. Zabio je 12 golova u 28 meceva za BVB, a od toga cak DESET puta za vodstvo.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
dzaba je penga, ne stoji ti taj zuti dres
sta velis, hocemol bacit sta na ovaj kup?
il si se sas.ro da te mr. dominator ne izdominira
sta velis, hocemol bacit sta na ovaj kup?
il si se sas.ro da te mr. dominator ne izdominira
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Bitno je da ne spada.secer je napisao/la:dzaba je penga, ne stoji ti taj zuti dres![]()
Opklada je pod muss i dibidus. Nego, sve u svoj vakat, pricekajmo razvoj situacije u CL, pa da vidimo cime raspolazemo.secer je napisao/la:sta velis, hocemol bacit sta na ovaj kup?![]()
aaaaaaaaa, radi guza ko meduza.Hare_BvB je napisao/la:Opklada je pod muss i dibidus. Nego, sve u svoj vakat, pricekajmo razvoj situacije u CL, pa da vidimo cime raspolazemo.
ukenjo si se, prijatelju.
vodis se onom: ak dortmund ispane u lp, onda ce baciti sve na kup (izgubili su prvenstvo, jelte), sto bi tvojoj malenkosti dalo dodatnu dozu samopouzdanja da na kladu metnes i jare i pare.
al ako prodju u lp, onda ces se kladit u avatar.
nista to, opklada mora past prije ligaprvaski tekmi.
ako imas damu, podrazumeva seee.
Pucaj. Samo, ovog puta muda na sunce, a ne ko prosli put. 
jedinica meni, dvica tebi, x se izbacuje.
opklada vazi do kraja sezone, samo sto ces se ovaj put drzati iste tj. prije svake bajine tekme tekst hvalospjeva, dok ces prije svake domuzove tekme napisati... znas vec sta
nakon svake tekme obavezna analiza.
postovi moraju bit sastavljeni od min. 7 recenica.
sto se tice slicice, nju ce ti odabrati geronimo 8dobro bira)
et, ak imas sta dodat, slobodno pucaj.
opklada vazi do kraja sezone, samo sto ces se ovaj put drzati iste tj. prije svake bajine tekme tekst hvalospjeva, dok ces prije svake domuzove tekme napisati... znas vec sta
nakon svake tekme obavezna analiza.
postovi moraju bit sastavljeni od min. 7 recenica.
sto se tice slicice, nju ce ti odabrati geronimo 8dobro bira)
et, ak imas sta dodat, slobodno pucaj.
Call, uz mali reraise.
Da budem iskren sladunjavi , ocekivah unosniji bet.
Znaci X ostavljamo Šućri sa Vb.
Ispade da je konacan pobednik nebitan, sto u svakom slucaju meni itekako pase - cini mi se da BVB ima prvoklasnu brigadu penaldžija.
Helem, ono sto želim dodati je da se remijem opklada prenosi na prvenstveni okrsaj, a period izdrzavanja kazne do kraja kalendarske godine. 
Da budem iskren sladunjavi , ocekivah unosniji bet.
Ne shvatam zasto ce Bayernu Lewa pored Mandze i Gomeza, jos manje shvatam zasto ga zeli Pep ? ... Ne gotivi on bas tu igru kakva Lewi godi nabi loptu Lewa ce skocit odlozit gradit, on voli brze eksplozivne... A i lewa ne bi bio ni u pola jak kao kod nas i u nasem sistemu ... Najbolje za sve je da Lewa produzi za njeg za BvB i za Bayern ... Al ako kojim slucajem umjesto njeg dovedemo Dzeku sto nije ne moguce toliko onda super, al sve je to daleko jos za prognozirat samo u jedno sam poprilicno siguran gospodin Lewy na kraju sezone napusta klub do nekih 20 mio eura plafon ... Nece taj produzit nema sanse da je htio davno bi to ucinio mislim da ponovo gubimo jednog vaznog igraca ... Jedina idealna zamjena je Dzeko Edin i s tim bi bili jos bolji i jos jaci ... Ali da li je to izvodljivo daaaaaaaaaaaj boze ... A lewatu ovim putem mater Je.bem glupan glupi kako su boze ljudi toliko prokleti slijepi ako on misli da ce ga i jedan drugi veliki klub ovoliko trpit kao mi kad fula onda bujrum idi glupku, samo nece se bolje provest nego Sahin ili Kagawa ... Pa moj Roberte budi pametan i nemoj sebi sjebat karijeru ne budi proklet klocu jedan tesko ces ti moc bolje igrat no sto igras ovo je tvoj plafon ... Al na kraju ko te je.be nikad nisi bio miljenik navijaca nit ces ikad bit dzaba tvoji golovi dzaba sve kad si ti dopustio da se prica o tebi i Bayernu gurbete jedan, ako vec zeli otic neka ode al ne mora u Bayern je.beni prec .
BvB Echte Liebe !!!

ih, malo si se okurazio.Hare_BvB je napisao/la:Da budem iskren sladunjavi , ocekivah unosniji bet.
ok, nije problem. sta mislis o ovom prijedlogu:
da gubitnik uz sve ranije pobrojano mora prepjesacit od sarajva do tuzle
yebi ga, kad je bal nek i hala gori.
u to se uvjerismo u ovoj zadnjoj domuzovoj tekmi.Hare_BvB je napisao/la:cini mi se da BVB ima prvoklasnu brigadu penaldžija
mere.Hare_BvB je napisao/la:Helem, ono sto želim dodati je da se remijem opklada prenosi na prvenstveni okrsaj
ne mere. kojeg ces do kraja godine? msm, dosadio bi i nama, a isto bi i domuzaska tema ispastala.Hare_BvB je napisao/la:period izdrzavanja kazne do kraja kalendarske godine
neka nas do kraja sezone, pa cemo se dalje dogovarat.
sto se tice levandovskog, ako baloteli vrijedi 20 mil. koliko je za nj. usluge platio truhli milan, onda levandovski vrijedi tih 30 mil. msm, za dortmund su to ogromni novci o kojima mastaju (zna se posto su otisli kagava i sahin), dok je za bayu neki transvercic od mizernih 30 milki obicna sica iliti dosadni cetvrtak.
nista, levat i goce nama, gomo i svajn vama i svi sretni.

Julian Koch vidim opet u mladom Elfu. On bi dogodine trebao biti kvalitetan back-up za Piszczeka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.