Premijer liga BiH - aktuelno
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
dok se ne odreknete herceg bosne i stvari iz proslosti, za nas cete biti listica.za plave kone i njihove provokacije i komplekse je totalno beskorisno pisati ista. jel to plavo ne moze valjat
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Vidim, ali ti kažem da je teren u BL perfektan, a igraju dva kluba, znam da je naš teren najduže rađen, čak možda i duže nego na Koševu i da su morali neke stvari na novo da rade....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:42Pa nije se teren samo radio u BL. U Sarajevu i Mostaru su zvanicno rekli da teren nije zadovoljio i nije se trebao preuzet,vidis li rupe kod golmana na stadionu u Mostaru a nov teren?letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:40U BL igraju dva kluba i trava je perfektna ! kao tepihmosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:33
Ma napravio Vicko terene,za godinu dana tereni ce biti gori nego prije 4 puta,pa ce ici spin klubovi nisu odrzavali.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa nije moguce.. ima li ista da posteno izjavis, napises? Zar je to tako tesko.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:44Vidim, ali ti kažem da je teren u BL perfektan, a igraju dva kluba, znam da je naš teren najduže rađen, čak možda i duže nego na Koševu i da su morali neke stvari na novo da rade....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:42Pa nije se teren samo radio u BL. U Sarajevu i Mostaru su zvanicno rekli da teren nije zadovoljio i nije se trebao preuzet,vidis li rupe kod golmana na stadionu u Mostaru a nov teren?letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:40
U BL igraju dva kluba i trava je perfektna ! kao tepih
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nek vas predsjednik stavi tad Miljacka kad bude dolazio u taj Teheran (vidimo ko vrijedja) i nek dodje normalno u lozu, nece ga niko dirati. A mogli bi i vi jednom stisnuti jajasca pa doci na gostovanje, e za vas ne garantujem.siroki1991 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 09:09Mozda je to u Teheranu normalno, kad dolazis kod nekoga u goste da ga vrijedjas, kod zapadnih civilizacija nije… ako je mislio iz loze gledati veceras, porucujem mu da nema mjesta za njega, neka ne trosi gorivo…nokee je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:59Pofanfaris ga ti tom seljacicu. I jeste Listica, sta je fulio i koga je uvrijedio?siroki1991 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:29Koji seljacic ovaj Izmet Mrvic - lik u 4-5 ujutro objavljuje status sa lokacijom Listica ?!? Predsjednik kluba...
-
- Kontakt:
Opet se svađaš sam sa sobom?! u čemu je sada problem ?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:58pa nije moguce.. ima li ista da posteno izjavis, napises? Zar je to tako tesko.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:44Vidim, ali ti kažem da je teren u BL perfektan, a igraju dva kluba, znam da je naš teren najduže rađen, čak možda i duže nego na Koševu i da su morali neke stvari na novo da rade....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:42
Pa nije se teren samo radio u BL. U Sarajevu i Mostaru su zvanicno rekli da teren nije zadovoljio i nije se trebao preuzet,vidis li rupe kod golmana na stadionu u Mostaru a nov teren?
-
- Kontakt:
Sinko Mirvic je drzavljanin USA dok si ti vjerovatno Hrvatske,pojma nisam imao da je Teheran u USA. Inace taj Teheran je za lisiticu i sve Hr gradove megapolis tako da nista to nije pogrdno ako si mislio da vrijedjas,.mada nemamo bas puno dodirnih tacki sa njima,al posto nisi upucen i slabo citas procitaj malo siti i suniti mozda naucis nesto. Inace dobro bi bilo da pogledas na karti gdje je BIH prije nego pocnes o zapadnoj civilizaciji da pricas is sela zvanog listica.nokee je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:59Nek vas predsjednik stavi tad Miljacka kad bude dolazio u taj Teheran (vidimo ko vrijedja) i nek dodje normalno u lozu, nece ga niko dirati. A mogli bi i vi jednom stisnuti jajasca pa doci na gostovanje, e za vas ne garantujem.siroki1991 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 09:09Mozda je to u Teheranu normalno, kad dolazis kod nekoga u goste da ga vrijedjas, kod zapadnih civilizacija nije… ako je mislio iz loze gledati veceras, porucujem mu da nema mjesta za njega, neka ne trosi gorivo…
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mozemo se sloziti samo da imate najbolji teren, kakve su trebali svima raditi. Koliko su vam ga radili? Nama euroasfalt bazu nasuo, famozne masine trazili po eu, i kad su stigle nisu mogle prosivati podlogu.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:00Opet se svađaš sam sa sobom?! u čemu je sada problem ?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:58pa nije moguce.. ima li ista da posteno izjavis, napises? Zar je to tako tesko.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:44
Vidim, ali ti kažem da je teren u BL perfektan, a igraju dva kluba, znam da je naš teren najduže rađen, čak možda i duže nego na Koševu i da su morali neke stvari na novo da rade....
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Pričamo normalno jarane, čemu tenzije......Radili su nam teren pa negdje oko 3 - 4 mjeseca, i onda smo čekali neku mašinu za prišivanje još mjesec dana....uglavnom da, teren u BL je primjer kako je trebalo da se uradi ali vidjećemo sad kada dođe zima na šta će to da liči....Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:08Mozemo se sloziti samo da imate najbolji teren, kakve su trebali svima raditi. Koliko su vam ga radili? Nama euroasfalt bazu nasuo, famozne masine trazili po eu, i kad su stigle nisu mogle prosivati podlogu.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:00Opet se svađaš sam sa sobom?! u čemu je sada problem ?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:58
pa nije moguce.. ima li ista da posteno izjavis, napises? Zar je to tako tesko.
Jel moguce da ovo pises? Pa pogledaj popise stanovnistva 1981. i 1991. pa vidi kako ste se izjasnjavali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:53Hitlerovac, znas li sta je musliman i kad smo se mi nazivali muslimanima? Mi smo se nazivali bosancima neki Yugoslovenima a musliman ti je isto kao i katolik gluperdosiroki1991 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 09:45Usporedba na mjestu 1/1
Grad se zove Siroki Brijeg, 1945-1991 se zvao Listica, prije toga Siroki Brijeg
Vi se sada nazivate Bosnjacima, 1945-1993 ste se nazivali Muslimanima, prije toga u NDH Hrvatima itd…
Rumenko “alergija na grad” ocito zivi u proslosti, nije mu javilo da je 2023, a geni su mu jaci od americkih sapuna pa crvenilo ostalo…
Kako je krenulo, mogli bi odigrati dvocifren broj utakmica a ostati na jednocifrenom broj bodEva.joker90 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:15Nakon 7 odigranih utakmica, naš NK Željezničar ima svega 9 osvojenih bodova. Bahati, bahati Željkan!
Kakve crne Fiorentine, nemam pojma o čemu pričaš, ali znam da bi neko mogao biti ubiVen i izgoškaran početkom oktobra, voljan sam i da bacimo jednu opkladu pred ovim širokim bošnjačkim masama.![]()
Stvarno bahati Zeljkan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nema tenzija vjeruj mi, to sto mozda pisem i djeluje tako ne mora da znaci. Volim komunicirati posteno, bez uvrtanja i argumentovano. To je sve. Ipak mislim da je moj klub najvecu cijenu platio rekonstrukcije terena.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:12Pričamo normalno jarane, čemu tenzije......Radili su nam teren pa negdje oko 3 - 4 mjeseca, i onda smo čekali neku mašinu za prišivanje još mjesec dana....uglavnom da, teren u BL je primjer kako je trebalo da se uradi ali vidjećemo sad kada dođe zima na šta će to da liči....Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:08Mozemo se sloziti samo da imate najbolji teren, kakve su trebali svima raditi. Koliko su vam ga radili? Nama euroasfalt bazu nasuo, famozne masine trazili po eu, i kad su stigle nisu mogle prosivati podlogu.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:00
Opet se svađaš sam sa sobom?! u čemu je sada problem ?
- 1 9 4 6 -
- siroki1991
- Kontakt:
Da se odreknemo svoje povijesti?? Ta izjava sve govori o tebi, ne o nama. Mi se ne odricemo tako lako nasih djedova kao vi... Kao da nisi cuo za narodne izreke: "Prodali vjeru za veceru" ili "Do podne Ilija - od podne Alija"...AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:42dok se ne odreknete herceg bosne i stvari iz proslosti, za nas cete biti listica.za plave kone i njihove provokacije i komplekse je totalno beskorisno pisati ista. jel to plavo ne moze valjat
Vise ste se pogubili u povijesti vise tko ste i sto ste. Takva kriza identiteta do sad nigdje nije zabiljezena. Zalosno vas je gledati sta ste sve pomjesali u "bosanski lonac" da izmislite novu naciju. Pasu vam i nasi kraljevi Tvtko, Stjepan, Katarina, ali opet vam pasu i Sulejman koji im je kidao glave i Murat koga je sam Tvrtko nazivao Sotonom... Pasao vam je, dok je bio na vlasti Ante Pavelic, kada ste bili "hrvatsko cvijece" i kada ste ratovali za njega pod zastavom Handzar divizije, pasao vam i Tito koji vam je i dao naziv Muslimani. Pa ste se 93.sjetili i u podrumu hotela dogovorili da postanete Bosnjaci - po starom hrvatskom prezimenu - dobar naziv. Znaci samo u zadnjih 100 godina promjenili ste 3-4 nacije - rekao bi zlonamjeran suncokreti.
Potpisali ste dejton sa 3 predsjednika pa iskoristavate brojnost i varate nas na izborima...
Ali mi vas opet volimo i postujemo jer je dobar dio vas potekao od nas ali isto tako znamo tko smo ne damo na sebe...
Sportski vam pozdrav, povijest vam ne ide, pokusajte sa sportom!
Tek im to ne ide.siroki1991 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:31Da se odreknemo svoje povijesti?? Ta izjava sve govori o tebi, ne o nama. Mi se ne odricemo tako lako nasih djedova kao vi... Kao da nisi cuo za narodne izreke: "Prodali vjeru za veceru" ili "Do podne Ilija - od podne Alija"...AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:42dok se ne odreknete herceg bosne i stvari iz proslosti, za nas cete biti listica.za plave kone i njihove provokacije i komplekse je totalno beskorisno pisati ista. jel to plavo ne moze valjat
Vise ste se pogubili u povijesti vise tko ste i sto ste. Takva kriza identiteta do sad nigdje nije zabiljezena. Zalosno vas je gledati sta ste sve pomjesali u "bosanski lonac" da izmislite novu naciju. Pasu vam i nasi kraljevi Tvtko, Stjepan, Katarina, ali opet vam pasu i Sulejman koji im je kidao glave i Murat koga je sam Tvrtko nazivao Sotonom... Pasao vam je, dok je bio na vlasti Ante Pavelic, kada ste bili "hrvatsko cvijece" i kada ste ratovali za njega pod zastavom Handzar divizije, pasao vam i Tito koji vam je i dao naziv Muslimani. Pa ste se 93.sjetili i u podrumu hotela dogovorili da postanete Bosnjaci - po starom hrvatskom prezimenu - dobar naziv. Znaci samo u zadnjih 100 godina promjenili ste 3-4 nacije - rekao bi zlonamjeran suncokreti.
Potpisali ste dejton sa 3 predsjednika pa iskoristavate brojnost i varate nas na izborima...
Ali mi vas opet volimo i postujemo jer je dobar dio vas potekao od nas ali isto tako znamo tko smo ne damo na sebe...
Sportski vam pozdrav, povijest vam ne ide, pokusajte sa sportom!
Najveci uspjesi bh sporta: medalje Srpkinje Lane u plivanju i grupna faza Hrvatskog športskog kluba Zrinjski.
Veceras igra najveci i najtrofejniji klub u drzavi. Svi pred male ekrane!
-
- Kontakt:
Vrh rasprave, citam sa uzivanjem, pogotovo ovo sto pisu SNSD-ovci i Listicani. Ko sa vama dijeli zemlju, ni pakao mu nece tesko pasti.
1921
Uletiše lešinari i škripari pod jorgan na temi, baš čudno obzirom da su to dvije sredine sa najviše "političkih ispada" na tribinama. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Denacifikacija (njem. Entnazifizierung) je naziv za Savezničku inicijativu oslobađanja njemačkog i austrijskog društva, kulture, tiska, gospodarstva, pravosuđa i politike od nacionalsocijalističkog utjecaja.
- 1 9 4 6 -
Uskladite vaše obaveze.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Steta sto Horde ne ugasise nedavno ove Skripare.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Joj likova, raspravljate se sa osobama koje smatraju da su Srbi samo zato što su pravoslavci i sa likovima koji smatraju da su Hrvati samo zato što su katolici, a povrh svega toga trošite energiju na osobe koje smatraju na su "Nebeski narod" i "Nositelji europskih vrijednosti".
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, nedimmmm1337, Proximic i 25 gostiju.