Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
jel to gotovo il isamo nagovjestaj, ono in talks 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Mirza ako veceras ne predje nece nikad. Zato all inn na Zmaja 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Gotovo je samo ne znam da li ce biti vcs zavrsen tade, kako god, mislim da Green ne igra vcs, jer je on vec novi igrac Međeda
Ma jedan patriotsko navijacki listic ide za dusu :
Mirza over
Juka over
Sullinger over

Ma jedan patriotsko navijacki listic ide za dusu :
Mirza over
Juka over
Sullinger over
- Citizen-X
- Kontakt:
ja kad sam vidio kako covjek juce gnjehnu za 2 stoje na nurkicu a pratio sam mec - malo je reci da je bilo tragikomicno.....
nagur'o nurko 8 poena do poluvremena ja mislim - i vise mu trener nije ni dao da udje u igru..... sto kako samo on to zna.... a vama na znanje - ne bi tu igru nikad vise u zivotu igr'o - jedino ovako ti neki bombarderi od kojih zavisi citava igra i koji su kicma tima pa na njih ganjat te koseve - u svakom drugom slucaju to izgleda smjesnije od namjestaljke.... cuj doc do 8 poena i citavo poluvrijeme ne ubacit ni 1 vise.....
nagur'o nurko 8 poena do poluvremena ja mislim - i vise mu trener nije ni dao da udje u igru..... sto kako samo on to zna.... a vama na znanje - ne bi tu igru nikad vise u zivotu igr'o - jedino ovako ti neki bombarderi od kojih zavisi citava igra i koji su kicma tima pa na njih ganjat te koseve - u svakom drugom slucaju to izgleda smjesnije od namjestaljke.... cuj doc do 8 poena i citavo poluvrijeme ne ubacit ni 1 vise.....

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- dr.van nostrand
- Kontakt:
vidim are nearing an agreement, Green za Tayshoun P.Guarin14 je napisao/la:Gotovo je samo ne znam da li ce biti vcs zavrsen tade, kako god, mislim da Green ne igra vcs, jer je on vec novi igrac Međeda![]()

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Hheh to ti je nesto kao Boban Marijanovic u ABA ligi, dadne 10 za poluvrijeme i vise i ne udje u igru i klamfare laganicaCitizen-X je napisao/la:ja kad sam vidio kako covjek juce gnjehnu za 2 stoje na nurkicu a pratio sam mec - malo je reci da je bilo tragikomicno.....

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Toronto-Columbus 5.5 over,
Halep-Bascinsky 9.5 under,
Curry 23.5 over,
Indiana-Boston 197.5 under,
Tampa Bay 1
Sretno! Sinoc je bilo dobitaka, za nadati je se i nocas
Curry 23.5 over,
Tampa Bay 1

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Takodjer je i Wright tradean u Phoenix, pa ni njega nece biti, doduse on nije uopste toliko bitan faktor u rotaciji bio.
Spursi veceras uzimaju Phoenix, moraju i oni nekoga pobijediti
Sean Grande @SeanGrandePBP 32s33 seconds ago
Jeff Green just left the floor here in Indianapolis.
Spursi veceras uzimaju Phoenix, moraju i oni nekoga pobijediti
Sean Grande @SeanGrandePBP 32s33 seconds ago
Jeff Green just left the floor here in Indianapolis.
- Citizen-X
- Kontakt:
jaruga je xy puta vidio takve smijurije da mi ne pada napamet vise to igrat - jos strasnije je kada vidis citav staats od tog igraca - na svemu razvaljuje, ukradene, blokovi, skokovi, reko bi covjek sekunda mu fali jos za koji kos - kurko - ne da mu trener uci vise u igru.....mukitmovac je napisao/la:Hheh to ti je nesto kao Boban Marijanovic u ABA ligi, dadne 10 za poluvrijeme i vise i ne udje u igru i klamfare laganicaCitizen-X je napisao/la:ja kad sam vidio kako covjek juce gnjehnu za 2 stoje na nurkicu a pratio sam mec - malo je reci da je bilo tragikomicno.....
nisu kladionice glupe imaju one taj info 100%
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Idemo po pareeeee
Cousins over
P.Gasol under
Teague over
EDIT: a u pm
Cousins over
P.Gasol under
Teague over
EDIT: a u pm
Zadnja izmjena: inadian89, dana/u 10 jan 2015, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
ja mislim da ce prije Lopez preko nego Mirza; jednostavno imenjak me je oborio toliko puta (igrajuci da ce prebaciti zadano) da ga zaobilazim ko zmiju otrovnicu... 

Ma stavio sam na drugom pa vidjecemo a mozda oba prodjumahic je napisao/la:ja mislim da ce prije Lopez preko nego Mirza; jednostavno imenjak me je oborio toliko puta (igrajuci da ce prebaciti zadano) da ga zaobilazim ko zmiju otrovnicu...
Lopez 14,5+
Bradley 12,5+
new orleans 99,5 manje
minnesota manje od 98 

D.Rose 17.5 under
Sacramento 108.5 under
Sacramento 108.5 under
Zadnja izmjena: Frankie, dana/u 10 jan 2015, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ste rekli da ne igra hibbert covjek vec presao granicu hah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
kao sto rekoh Mirza nastavlja sa losim partijama, ovaj put protiv Philadelphie... 2 od 8 - 6 poena (20 minuta)mahic je napisao/la:ja mislim da ce prije Lopez preko nego Mirza; jednostavno imenjak me je oborio toliko puta (igrajuci da ce prebaciti zadano) da ga zaobilazim ko zmiju otrovnicu...
Lopez laganini preko 18 komada
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Gledam nesto ponudu i kvota na Atletico Madrid protiv Barce preko 6km, grijeh je ne probat po toj kvoti 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Curry na 23 staoSchwarz je napisao/la:Toronto-Columbus 5.5 over,
Curry 23.5 over,
Tampa Bay 1

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Bastia - Paris SG -2
Sigurica mjeseca.
Sigurica mjeseca.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.