FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Momciluk
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Momciluk » 21 jun 2016, 01:16

carapa je napisao/la:Ko god ocekuje nekakve belaje nije tacan u vugla. Pa iza ovih staji cijeli drzavni aparat na celu sa Natanjahuom i vi ocekujete da ce oni doci u BiH na izlet. Ne bi me cudilo da je Mossad vec sada poslao par ljudi u Zenicu na pripremu terena.
Ovo ce ostati sve na tome da klinci se prepucavaju preko fb prijete jedni drugima smrcu i slicno a isti nisu vidjeli belaja u zivotu.
Nadam se da ce grupa org sta da ispratimo ovo gostovanje pa kako god zavrsilo u Zenici.
Ps ako ce biti ista biti ce dole na njihovom terenu ne ovdje.
Pises gluposti
This time next year we'll be millionaires.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 21 jun 2016, 01:17

Momciluk je napisao/la:
carapa je napisao/la:Ko god ocekuje nekakve belaje nije tacan u vugla. Pa iza ovih staji cijeli drzavni aparat na celu sa Natanjahuom i vi ocekujete da ce oni doci u BiH na izlet. Ne bi me cudilo da je Mossad vec sada poslao par ljudi u Zenicu na pripremu terena.
Ovo ce ostati sve na tome da klinci se prepucavaju preko fb prijete jedni drugima smrcu i slicno a isti nisu vidjeli belaja u zivotu.
Nadam se da ce grupa org sta da ispratimo ovo gostovanje pa kako god zavrsilo u Zenici.
Pises gluposti
Mani me se glupih komentara.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 21 jun 2016, 01:21

dzeno_tz je napisao/la:
solinas je napisao/la:
dzeno_tz je napisao/la:Sve kontam da ih nece puno doci, jer im se valja peglat ko i nama za vizu.. Ipak je utakmica reprezentacije bila najavljena par mjeseci ranije pa se moglo spremiti... Al sad vidim da njima ne treba viza za BiH, eto koliko smo mi nesposobna država, pa da ni mjere reciprociteta ne znamo napraviti
tacnije,nesmijemo.
ni prema srbiji,hrvatskoj,izraelu,ne samo za vize,nego i uvoz-izvoz ma sve zivo yebe nas ko stigne
Pa recimo da mogu razumjet ako nas prevesla neko za uvoz-izvoz, menadžerski fazoni, hajde nepismeni smo. Al brate, ja mogu hodat po tvojoj državi 90 dana s ličnom, a ti za moju trebaš otić u susjednu državu i izvadit vizu.. Samoponiženje lvl max. Bez obzira o kojoj državi je riječ, šta mene briga što oni imaju hiljadu sigurnosnih provjera.. Stvar je principa koji skoro svi u svijetu poštuju. :bih:
Fazon je sto mi nemamo diplomatske veze s izraelom zato moramo ici u Bg da vadimo vizu jer nit mi imamo ambasadu dole nit oni imaju ovdje kod nas u Sa, a nemamo nikakve realno ni ekonomske veze posebno . Realno ne mozes imat ambasadu drzave koju ne priznajes i jos hodat po njenoj zemlji bez vize, a nisam siguran da oni mogu isto tako doci ovdje bez vize jer to nije moguce po medjunarodnom pravu a ni ustavu bilo koje zemlje mora postojat reciprocitet :)

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 21 jun 2016, 01:23

carapa je napisao/la: Mani me se glupih komentara.
Ja ti lijepo kazem, nemoj vise... cuj mossad :facepalm: .. vidio u zenici reprezentativce pratili specijalci i zakljucio da svakog klosara izraelca prati policija po drugim drzavama.. boli njih qrac ovi idu na svoju ruku i vjerovatno misle da su neki huligani i idu da se kur ce malo.. ali zayebat ce se ovaj put malo je recci.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 jun 2016, 01:31

Momciluk je napisao/la:
Ja ti lijepo kazem, nemoj vise... cuj mossad :facepalm: .. vidio u zenici reprezentativce pratili specijalci i zakljucio da svakog klosara izraelca prati policija po drugim drzavama.. boli njih qrac ovi idu na svoju ruku i vjerovatno misle da su neki huligani i idu da se kur ce malo.. ali zayebat ce se ovaj put malo je recci.
Stide ih se i Izraelci, imali su kaznu od 100 milja eura za bacanje baklji u Belgiji. Jedini klub koji nema arapskih igraca, uprava pokusava dovesti nekog, ali ovi divljaci ne daju. Redovno napadaju arape kad su u grupama pred tekmu. Po ovome sto gledam, mogli bi se ovi klosari zaletit sa provokacijama pa dobro na*ebat. Sto se mene tice treba im poslati najjacu ekipu sa kantona "Ultras Gornja Maoca". :mrgreen:
[youtube][/youtube]
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

dzeno_tz
Kontakt:

Post Postao/la dzeno_tz » 21 jun 2016, 01:33

Mustafa10 je napisao/la:
dzeno_tz je napisao/la: Pa recimo da mogu razumjet ako nas prevesla neko za uvoz-izvoz, menadžerski fazoni, hajde nepismeni smo. Al brate, ja mogu hodat po tvojoj državi 90 dana s ličnom, a ti za moju trebaš otić u susjednu državu i izvadit vizu.. Samoponiženje lvl max. Bez obzira o kojoj državi je riječ, šta mene briga što oni imaju hiljadu sigurnosnih provjera.. Stvar je principa koji skoro svi u svijetu poštuju. :bih:
Fazon je sto mi nemamo diplomatske veze s izraelom zato moramo ici u Bg da vadimo vizu jer nit mi imamo ambasadu dole nit oni imaju ovdje kod nas u Sa, a nemamo nikakve realno ni ekonomske veze posebno . Realno ne mozes imat ambasadu drzave koju ne priznajes i jos hodat po njenoj zemlji bez vize, a nisam siguran da oni mogu isto tako doci ovdje bez vize jer to nije moguce po medjunarodnom pravu a ni ustavu bilo koje zemlje mora postojat reciprocitet :)
Slažem se, ali ipak oni nekako ovdje mogu bez vize... Možda je Alkalaj to završio kad je bio MVP.
https://en.wikipedia.org/wiki/Visa_requ ... i_citizens

Iskreno, u Zenici više očekujem njihove "emigracije","dijaspore" iz Evrope, nazovi kako hoćeš(mada nisu nijedno od ovo dvoje), koji su "veći jevreji" od onih u Jerusalemu.. :puke:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 jun 2016, 01:34

Joj al ste napacen narod pa 10 str ste napisali o njihovim navijacima ko da su vanzemaljci de napravite jos kakav pdf pa se tamo smarajte, mene iskreno boli ona stvar za njihovim navijacima i koliko ce ih doci i sta ce raditi i kako ce doci do zenice i gdje ce se setati. Da mi se je skontat kako cu ja otic u zenicu , gdje cu kartu kupiti i koliko je kesa de da se prvo mi skontamo pa cemo lako za njih ne znam sto im toliku paznju pridajte tacno se vidi da smo novi u ovom , okrenimo se malo sebi .

Be cool :kafa:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 21 jun 2016, 01:35

Momciluk je napisao/la:
Djecak mani se repke niko je nije spomenuo. Njima na proslavu titule dodje j.e.b.eni Natanjahu, upumpaju se novci a sve nacine u projekat Izrelski fudbalski klub, znaci cijeli drzavni aparat staji iza kluba i grupe,
A kad su takvi huligani de mi postavi njihove huliganske ispade po Evropi tj da su negdje dosli i belaje pravili.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 jun 2016, 01:40

Slobodas je napisao/la:Joj al ste napacen narod pa 10 str ste napisali o njihovim navijacima ko da su vanzemaljci de napravite jos kakav pdf pa se tamo smarajte, mene iskreno boli ona stvar za njihovim navijacima i koliko ce ih doci i sta ce raditi i kako ce doci do zenice i gdje ce se setati. Da mi se je skontat kako cu ja otic u zenicu , gdje cu kartu kupiti i koliko je kesa de da se prvo mi skontamo pa cemo lako za njih ne znam sto im toliku paznju pridajte tacno se vidi da smo novi u ovom , okrenimo se malo sebi .

Be cool :kafa:
Utakmica traje dva sata, a frkice bi moglo biti u dva dana, sta ces radit do tekme. Ja cu tri dana ranije busem do Zenice, nisam se jos raspitao u koliko vozi, ali znam da ima svaki dan, ide preko Doboja, i bilo bi mozda nekih 15 KM. Ali strpi se jos malo, bit ce neke organizacije ako ces na dan tekme u nicaZe.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 21 jun 2016, 01:40

carapa je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Djecak mani se repke niko je nije spomenuo. Njima na proslavu titule dodje j.e.b.eni Natanjahu, upumpaju se novci a sve nacine u projekat Izrelski fudbalski klub, znaci cijeli drzavni aparat staji iza kluba i grupe,
A kad su takvi huligani de mi postavi njihove huliganske ispade po Evropi tj da su negdje dosli i belaje pravili.
Ma jel bgt jesil to dobio direkt od KGB-a info da je drzavni aparat iza njih?

Mislim da ce ove robija rijesit prije nego fukare budu i imale priliku.. vjerujem da ni policija ni ovi njihovi navijaci nisu svjesni da ce ih i robijasi vrebat ako budu imali priliku.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 jun 2016, 02:23

Ma sta se koji racku prepirete oko ovih ciifutanera. Oni ako dodju mirno, proci ce i mirno, ako budu dosli kao Poljaci, proci ce kao kroz Ausvic i kraj price.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jun 2016, 02:26

Robijasi vrebaju svaku navijacku grupu koja dodje u Zenicu tako da se slazem da bi ovi mogli dobit double dusing :mrgreen:

@Bagra zar fakat mislis da **** u Bosni mogu proci mirno? :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 jun 2016, 02:34

DoeTz je napisao/la:Robijasi vrebaju svaku navijacku grupu koja dodje u Zenicu tako da se slazem da bi ovi mogli dobit double dusing :mrgreen:

@Bagra zar fakat mislis da **** u Bosni mogu proci mirno? :lol:
Naravno da moze. Pitaj koga hoces iz glupljeg dijela BiH ( Sarajevo ) i rece ti :D

P.S. Za carapu
" за & $, ¥ $ " $,
" рађа се на ", ' $ са $.

Muky90
Kontakt:

Post Postao/la Muky90 » 21 jun 2016, 06:01

Momciluk je napisao/la:
Pises gluposti
Carapa- gluposti pises jarane. Kakav Mosad, kakva pm. Idemo iz krajnosti u krajnost
Bosno majko, volim te za sve drugo boli me ti si ponos srca mog jer ja sam Fanaticos

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 21 jun 2016, 07:03

Od Masakra u Minhenu, Izraelski turisti putuju zaštićeni ko međedi. Plus u Olimpijskom selu se postavlja bodljikava žica oko njih. Ne bi reko da je carapa fulo nesto previse.

Ako budem mogo, lagano vozom u 9 do Doboja, tamo si u 11, onda u Irski Pub il Magazu, velka piva 1,5 KM, oko pola 2 msm da ima voz za Zenicu.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 21 jun 2016, 07:25

Franto izblesirao kitare i zavadio ih kao siptare, krv ce pasti na njihovom pdf-u :) Franto, ti si uzor omladine :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 jun 2016, 09:44

Ovi nisu normalni... :urnebes:
slika

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 jun 2016, 10:06

Mossad ce preispitati nase vodje navijaca sta vam je cilj na utakmici ? Saaaamooooo goooo, samoooo goooooo
samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 jun 2016, 10:17

ako budu dolazili, a i bez njihovih navijaca putuju izraelski sportsiti, znaci bice provjera i zastite.izraelci nista ne prepustaju slucaju!
a i ovo za nase navijace.
sta hocete, koliko nasih navijaca zna 5 navijackih pjesmi?

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 21 jun 2016, 10:17

NKMramor je napisao/la:Ovi nisu normalni... :urnebes:
slika
I mene su dodali :rol: :rol: :rol:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.