Nije samo Franto nego ih strucno hebe i SiouxLukavac.Komunista je napisao/la:Franto izblesirao kitare i zavadio ih kao siptare, krv ce pasti na njihovom pdf-uFranto, ti si uzor omladine
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Prosjek oko 4500, nije to loše al može i bolje, mada gledajući firme na spisku dosta je manjih firmi što je pohvalno, al nama treba makar 4 godišnje po 50 sponzora s ovakvim novcem da bi to imalo efekta. Gdje su Giprom i Zada usta ih ****.tuzlak1987 je napisao/la:1.MENPROM d.o.o.
2.TOM CAT d.o.o.
3.CESTOTEHNIK d.o.o.
4.BINGO
5.KRISTAL VODA d.o.o.
6.DUKAT
7.VIOLETA
8.MESNA INDUSTRIJA TULUMOVIĆ
9.MALIŠIĆ d.o.o.
10.DELING d.o.o.
11.SENEX d.o.o.
12.SAXOFON d.o.o.
13.UŽE COMMERCE d.o.o.
14.UNCRO d.o.o.
15.BAŠANOVIĆ d.o.o.
16.DINO KAFA
17.FENIX AS
18.FOREX BH d.o.o.
19.ŠIRBEGOVIĆ
20.SPARKASSE BANK
21. Se Sarajka
Ukupni prikupljeni iznos je 89.500,00 KM. Donatorska 17.05
cijene su odličnesolinas je napisao/la:Prihvatljive cijene bravo za upravu.
Nadam se da ce biti organizovan voz za Zenicu za navijace po niskim cijenama i da ce biti veliki broj Tuzlaka.
očekivao sam barem duplo veće
An important message to our fans: Since becoming aware of the identity of our opponent has a very big propaganda network. Including the pages of our fans as well as fans who came to our Bosnians and other pages, asking not be provoked and not to involve politics. We are a better team and we talk on the field!
Znaci veseloDoeTz je napisao/la:Znaci puno kornjaca
Nece oni nas
jug je petak ?
Vjerovatno bi i bile da se igra u Tuzli,ovako odlican potez uprave znaci puno narodu tih 5-10 km ako nista za prevoz do Zenice.dzeno_tz je napisao/la:cijene su odličnesolinas je napisao/la:Prihvatljive cijene bravo za upravu.
Nadam se da ce biti organizovan voz za Zenicu za navijace po niskim cijenama i da ce biti veliki broj Tuzlaka.![]()
![]()
![]()
očekivao sam barem duplo veće
Nadam se da bi uskoro mogli u javnost oko organizovanog prevoza i slicno.
Barem 10-tak buseva i taj voz kada bi se sredio.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
poruku na čistom engleskom sam razumio u trećem čitanju, Saša je za njih englezChinaglia je napisao/la:An important message to our fans: Since becoming aware of the identity of our opponent has a very big propaganda network. Including the pages of our fans as well as fans who came to our Bosnians and other pages, asking not be provoked and not to involve politics. We are a better team and we talk on the field!
zna li se kad će biti puštene karte u prodaju?
haha, ovo su napisali na svom jeziku, ali sam preveo da vidim sta su napisali
los prevod, ali moze se skontat'
los prevod, ali moze se skontat'
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Divan Engleski, sjedi 5.
ajde ba gugl translejt.
ne peljajte sitnicama.
nego sta cemo za prevoz.
ko ide od vas?
ne peljajte sitnicama.
nego sta cemo za prevoz.
ko ide od vas?
Drug Franto je stari skojevac....Probisvjet je napisao/la:Nije samo Franto nego ih strucno hebe i SiouxLukavac.Komunista je napisao/la:Franto izblesirao kitare i zavadio ih kao siptare, krv ce pasti na njihovom pdf-uFranto, ti si uzor omladine
![]()
![]()
![]()
Ice ba svako, naročito ako se vidi da grupa ozbiljno ovo shvati, da ne bude nešto nazor nismo dugo imali ovakvu priliku, zato se nadam da momci iz grupe neće iznevjerit i da ce nabrijat grad čitav...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
voz?kakve su sanse?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim su male...neko mi spominjao nesto u fazonu da.se radi na nekoj dionici pruge... Mjenjaju se šine il nešto tako... Al treba provjeritiSariel je napisao/la:voz?kakve su sanse?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
je li Burekovic jos uvijek opcija
u tom slucaju bi Fatic igrao kao vezni igrac, kao protiv Lokomotive
- tuzlak1987
- Kontakt:
Burekovic i Popovic bi sada da mogu otisli iz Celika, odazvali su se jer imaju ugovor ali imaju i opcije da odu. Imaju i dugovanja prema njima kako bi dobili ispisnicu ali neki ljudi u Celiku to stopiraju jer zele da izvuku neki novac za njih. Npr 50 hiljada za Burekovica za papire, 100 hiljada za Popovica za papire i onda ko zna gdje taj novac zavrsi. Manje vise reketare sadaChinaglia je napisao/la:je li Burekovic jos uvijek opcija
A normalno taj novac nece nista pomoci Celiku. Tu da je bilo volje da se nesto dobro napravi Popovic je se mogao prodati za 500 hiljada, ali je njima bolje nekom za 50-100 hiljada dati igraca i strpati pare nego praviti pravi transfer gdje se zna gdje pare idu.
Nisam zadovoljan terminom prve utakmice mogli su staviti 20 20-30 ovako vecina ljudi radi do 15-16 tako da ce morati izlaziti ranije sa posla ako hoce na utakmicu pogotovo ako idu organizovano ( busem ) . Sto se tice organizacije prevoza nadam da je se o tome vec unaprijed planiralo i da postoji neki plan mada mislim da od voza nema nista. Cijena ulaznica je realno preniska al dobar potez uprave da se privuce sto veci broj ljudi, nadam se da navijaci nece stetiti klubu paliti baklje i praviti slicna sranja valjda se je i o tome vodilo racuna sjelo i objasnilo kako stvari stoje.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Vidis da nemaju pojma nego se hvataju gluposti. Najbolje pivo u drzavi u Pubu u DobojuWolfOfWallStreet je napisao/la:Od Masakra u Minhenu, Izraelski turisti putuju zaštićeni ko međedi. Plus u Olimpijskom selu se postavlja bodljikava žica oko njih. Ne bi reko da je carapa fulo nesto previse.
Ako budem mogo, lagano vozom u 9 do Doboja, tamo si u 11, onda u Irski Pub il Magazu, velka piva 1,5 KM, oko pola 2 msm da ima voz za Zenicu.
Nego ima li iko odavde sa ovog foruma zainteresovan za gostovanje u Izrael? Osim gospodina Zlajcija jer vidim da se i on polako raspituje.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Još da se može šta pojesti.carapa je napisao/la:Vidis da nemaju pojma nego se hvataju gluposti. Najbolje pivo u drzavi u Pubu u DobojuWolfOfWallStreet je napisao/la:Od Masakra u Minhenu, Izraelski turisti putuju zaštićeni ko međedi. Plus u Olimpijskom selu se postavlja bodljikava žica oko njih. Ne bi reko da je carapa fulo nesto previse.
Ako budem mogo, lagano vozom u 9 do Doboja, tamo si u 11, onda u Irski Pub il Magazu, velka piva 1,5 KM, oko pola 2 msm da ima voz za Zenicu.
Nego ima li iko odavde sa ovog foruma zainteresovan za gostovanje u Izrael? Osim gospodina Zlajcija jer vidim da se i on polako raspituje.
Imaju DObojske pite na vagu hahahahahaWolfOfWallStreet je napisao/la:Još da se može šta pojesti.carapa je napisao/la:Vidis da nemaju pojma nego se hvataju gluposti. Najbolje pivo u drzavi u Pubu u DobojuWolfOfWallStreet je napisao/la:Od Masakra u Minhenu, Izraelski turisti putuju zaštićeni ko međedi. Plus u Olimpijskom selu se postavlja bodljikava žica oko njih. Ne bi reko da je carapa fulo nesto previse.
Nego ima li iko odavde sa ovog foruma zainteresovan za gostovanje u Izrael? Osim gospodina Zlajcija jer vidim da se i on polako raspituje.Ja bi rado u Judenreich al odakle pare?
Pare nisu problem. Problem je sto nema zainteresovanosti. Da se sada organizuje 10 momaka koji bi isli oni bi povukli sa sobom jos 4-5 i tih 4-5 jos par sa sobom i lancano bi nekako nagurali na brojku od 40-50 ljudi sto bi bila strasna brojka za takvo gostovanje.
Nadam se da ce biti nesto.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 3 gosta.