FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 09 sep 2017, 23:42

Nejpre treba reći da ima naznaka da će u Barsi KONAČNO proraditi i desna strana koja ne postoji već pune dve godine i to je lepo...

Utakmica ko utakmica rekao bih u dobrom delu već vidjeno od ranije....pa i to da Mesi rešava inače džaba visoki rezultati protiv ovakvih ekipa.....

Najslabiji igrač utakmice opet Valverde.....mora to hrabrije, mora radikalnije i upravo ulasci u drugom poluvremenu pokazuju pravac kojim mora od starta utakmice....i dalje sam skeptičan da on ima muda za to, ali videćemo...

Bitno je ponavljam koristiti svaki kiks Reala pogotovo što i raspored ide na ruku...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 sep 2017, 23:47

parangal je napisao/la:Nejpre treba reći da ima naznaka da će u Barsi KONAČNO proraditi i desna strana koja ne postoji već pune dve godine i to je lepo...

Utakmica ko utakmica rekao bih u dobrom delu već vidjeno od ranije....pa i to da Mesi rešava inače džaba visoki rezultati protiv ovakvih ekipa.....

Najslabiji igrač utakmice opet Valverde.....mora to hrabrije, mora radikalnije i upravo ulasci u drugom poluvremenu pokazuju pravac kojim mora od starta utakmice....i dalje sam skeptičan da on ima muda za to, ali videćemo...

Bitno je ponavljam koristiti svaki kiks Reala pogotovo što i raspored ide na ruku...
jel to priznajes da si pogrijesio u vezi Semeda? :njanjanja:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 09 sep 2017, 23:55

Furymaker je napisao/la:
parangal je napisao/la:Nejpre treba reći da ima naznaka da će u Barsi KONAČNO proraditi i desna strana koja ne postoji već pune dve godine i to je lepo...

Ako se sećaš ja sam i onda (mislim baš tebi) rekao da ga ne mogu oceniti jer nema minutažu.....tako ti i sad mogu reći da meni Espanjol nije parametar bilo čega....pa čak ni Mesija i njegova 3 gola jer to e što bi se reklo tako normalno za njega. U svakom slučaju Semedo mora igrati jer Vidal nije ni za tribine....ako se (pre svega defanzivno) pokaže i dokaže protiv ozbiljnijih ekipa i napadača svakako dugoročno rešenje za Barsu jer je mlad...Najvažnije je da je Demba startovao asistencijom....jer za tako mladog igrača to je veliki podsticaj u debiju i vidi se da je mali dobro prihvaćen i da je miljenik "matoraca" u napadu.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 10 sep 2017, 00:00

I naravno da završim sa Inijestom.....pitanjem

Dokle više Andrese? Što ti to treba? :facepalm:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 sep 2017, 00:04

parangal je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:

Ako se sećaš ja sam i onda (mislim baš tebi) rekao da ga ne mogu oceniti jer nema minutažu.....tako ti i sad mogu reći da meni Espanjol nije parametar bilo čega....pa čak ni Mesija i njegova 3 gola jer to e što bi se reklo tako normalno za njega. U svakom slučaju Semedo mora igrati jer Vidal nije ni za tribine....ako se (pre svega defanzivno) pokaže i dokaže protiv ozbiljnijih ekipa i napadača svakako dugoročno rešenje za Barsu jer je mlad...Najvažnije je da je Demba startovao asistencijom....jer za tako mladog igrača to je veliki podsticaj u debiju i vidi se da je mali dobro prihvaćen i da je miljenik "matoraca" u napadu.
nebitno to sto nije imao minutazu, kad je dolazio i prije odigranih minuta si ga zvao zgoljavi seRedo, cak si ga i pljuvao poslije prve utakmice, govorio da nisi nista vidio dobro iako je fantasticno odigrao, nebitno, slazem se s tobom, nisu betis i espanyol mjerilo, protiv Juventusa ce imati zadatak da se dokaze jer ce mu po toj strani Sandro i Mandzukic/Costa napadati, dok ce Alba biti na iskusenju protiv Cuadrada/Bernardeschija/Dybale...

Sto se tice Andresa, ovo je bila idealna tekma da se on klupira i da Suarez mali uzme njegove minute, pa cak i Gomes, a ovako, nije odigrao nesto dobro, odigrao puno minuta i vjerovatno je vec umor osjecao, sta ja znam, mozda ga podcjenjujem, al ne veselim se njegovom startu protiv Juventusa.

Jedna stvar me raduje, a to je Rakiticeva partija, nije odavno ni protiv gariba odigrao ovako dobru partiju, kao i Alba

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 10 sep 2017, 00:12

Furymaker je napisao/la:si ga zvao zgoljavi seRedo
zetko, ja sam mislio da ti je jasno da je to sprdnja i da ću ga tako i ubuduće zvati...žao mi je i što nije došao Seri.......kakav bi to istorijski tim Barse bio.....SerO, SeRedo i Alka-serO.....tim ubica :lol:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 sep 2017, 00:21

Ma znam, nego moram i ja podbadati malo, Semedo je ziva vatra i ore po desnoj strani, iskreno se nadam da ce odigrati odlicno i protiv jacih protivnika, definitivno ogroman upgrade u odnosu na Roberta pa makar i protiv ovih slabijih ekipa, steta samo sto Roberto nije zaigrao od prve minute..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 sep 2017, 00:22

Furymaker je napisao/la:

Desna strana (crna strana) ocigledno je proradila jer tu imamo napokon i krilo i beka, a imali smo do sad polukrilo mesija koji je vise igrao u sredini i roberta priucenog beka koji nema brzinu za to

Moraju se naravno semedo i demba tu jos dokazivati,al vidi se odmah da imaju kapaciteta i ne bi trebalo dokazivanje biti problem

Bitno je da valverde u nastavku skonta da je puno bolje mesija postaviti u sredini jer jedino tako mozeno imati desno krilo, i jos niz dobrih stvari daje ta postavka, mislim da bi mogla ozivjeti i iniestu i buskeca, ta postavka ce zgusnuti sredinu i ono koji ne mogu puno trcati tako se mogu najbolje iskoristiti, dok ce bekovi i demba po stranama spartati

Nadam se da ce ta formacija protiv juveta biti od prve minute, a bogovski bi doslo malo hladjenja za suareza, mesi u sredini, demba i denis ili deulofeu po krilima, iniesta ofanzivni vezni i raketa i buskec kao defanzivni vezni, raketa jer je veceras odigrao odlicno, moze i roberto umjesto njega jos bi vise volio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 sep 2017, 00:24

Gomes veceras u par minuta pokazao vise nego cijele prosle sezone. Lijepo sto se na pocetku napravila fina razlika u odnosu na Real.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 10 sep 2017, 00:30

Nego vi koji to pratite...jel ovo beše 354 gol Mesija u Primeri? Ako jeste, znači već u ovoj kalendarskoj godini "pada" Miler sa 365 ili beše 366 golova u ligama 5-ice......ljudi koji je to rezultat sa tek 30 godina života :crazy: ......realno se može desiti da karijeru završi i sa blizu ako ne i svih 500 :crazy: ....to teško da se može ikad oboriti :clap:

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 10 sep 2017, 00:36

parangal je napisao/la:Nego vi koji to pratite...jel ovo beše 354 gol Mesija u Primeri? Ako jeste, znači već u ovoj kalendarskoj godini "pada" Miler sa 365 ili beše 366 golova u ligama 5-ice......ljudi koji je to rezultat sa tek 30 godina života :crazy: ......realno se može desiti da karijeru završi i sa blizu ako ne i svih 500 :crazy: ....to teško da se može ikad oboriti :clap:
da se nije ustručavao i davao prostora Neymaru već bi imao skoro 400
koliko god ga je rasteretio par godina, toliko je uticao na njegovu igru, jer nikome se nije dalo toliko prostora da ga naslijedi ko njemu

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 sep 2017, 00:45

Rakitic: "We are 100% with our board and our president." #FCBlive
:rol:
Koja yebena pichka. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 sep 2017, 01:34

Dobra partija ekipe, gradski derbi je uvijek nezgodan, pogotovo poslije pauze, tesko ih nacmemo uvijek, ali onda kasnije ipak natrpamo :mrgreen:

Desna strana ce da ore, Semedo-Dembele, brutalnooo. Steta sto ne dovedose normalno lijevo krilo ybg da i tu budemo opasni. Ali evo vidimo da je Alba sada malo opusteniji u napadu kad nema Neymara.

Rakitic dobar danas fkt, bilo je kritika ali se mora i pohvaliti kad dobro odigra, red je. Gomes, dobar isto, jel moguce :shock:

Kakav suhi talenat je Dembele, vidis odmah po primanju lopte i ubrzanju, strahota :crazy: samo da se opusti i da maksimalno izbrusimo njega.

Sjetimo se da Neymar uopste nije toliko dobar bio kad je dosao, sjecam se uvijek onog superkupa protiv Rejala, sta je sve promasio, a Bale izvozao Bartru. Kad se sjetim da se govorilo da je Bale bolji od njega, pa smo vidjeli kasnije sta je bilo :mrgreen:

Znaci, sad Đembom samo strpljivo, nema veze ako ne ocara toliko ove sezone, ima vremena, momak ima 20 godina, mladji je od Neymara kad je dolazio.

Messi standardno dobar. Meni ova tekma isto nije nikakvo mjerilo, vidjet cemo kako ce biti protiv Juventusa, ne ocekujem nekakvu rapsodiju sigurno.
27.10.2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 sep 2017, 05:56

messilla je napisao/la:
Rakitic: "We are 100% with our board and our president." #FCBlive
:rol:
Koja yebena pichka. :kafa:
Njemu dobro. Normalni ljudi u klubu bi ga davno nogirali.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 sep 2017, 11:17

Rakitic je idiot, Benedito objavio da je skupio 2.920 sociosa sinoc, tanko, kako su se redali ocekivao sam 15k

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 10 sep 2017, 11:19

Semedo je stroj.Kad se vise okurazi i krene spartati tek tada ce pokazati puni potencijal.Jos uvijek je u blagom grcu , vremenom ce prepoznati tajming kada treba krenuti a kada se ukopati u mjestu.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 sep 2017, 11:34

Furymaker je napisao/la:Rakitic je idiot, Benedito objavio da je skupio 2.920 sociosa sinoc, tanko, kako su se redali ocekivao sam 15k
:urnebes: cirkus

Gomina lopta za syebavanja. :shock: Nije poslao ovako dobar pas otkako je došao. :?

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 sep 2017, 12:02

Ne znam sta je toliko posebno u ovom pasu, osim sto je za njega kriterij toliko nisko postavljen da normalno dodavanje u prostor izgleda kao vanzemaljsko. Ter Stegenov pas u istoj ovoj akciji je impresivniji deset puta.
ser del barça es el millor que hi ha !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 sep 2017, 12:07

Pa upravo zato što nije bio sposoban da uradi nešto korisno. :think:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 10 sep 2017, 12:19

Nije samo taj pas u pitanju, definitivno je izgledao nekako zivlje i eksplozivnije na terenu nego prije.ALi cisto sumnjam da ce tako nastaviti :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.