nele-BHF je napisao/la:
3 su prolazna, a na jednom ću pasti. Pa ako imate sreće proberite...

Tako i bi, još sam zaboravio dodati da će pola koša odlučiti. Navik'o davno...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nele-BHF je napisao/la:
Kad si uplatio listić, ja sam oko 19:00 i uhvatio 4,5nele-BHF je napisao/la:nele-BHF je napisao/la:
Ja skroz kasno brate, oko 12..hamzaTM87 je napisao/la:
Kad si uplatio listić, ja sam oko 19:00 i uhvatio 4,5
Nenad Miljenović (14,5) UNDER @ 1,85hamzaTM87 je napisao/la:Hajde da probamo malo sa Englezima nisam dugo :
Wycombe Wanderers - York 1 @ 2,10
Burton Albion - Mansfield Town 0-2 @ 1,65 ; 0-3 @ 1,25
Još par prijedloga za one koji imaju račun na bet365 :
Carlisle - Cambridge United X @ 2,90 ; prvo x @1,90
Jack Dunn zabija gol @ 3,10
Barry Corr zabija gol @ 2,80
Dragan Milosavljević (10,5) OVER @ 1,85 (Sportplus)
Duško Bunić (9,5) UNDER @ 1,85
Slažem se, srećno jarugi i svima koji isprate.Citizen-X je napisao/la:pokusati 2:1 WaW- Bedene, pokusati 2/1 prelaz, Bedene uzima set, kontrahendikep gemova, setova (3.25) (ne znam koliki su svi)..... H2H je 1:1 - oba puta u Cenaiju igrani mecevi, neka moja ocekivanja su ta da ako Aljaz pruzi jak otpor WAW ce to hladno da odyebe i spremi se za AO....
Juce je Aljaz donio novce meni iako sam visio u 3. setu - al je pokazao karakter i pri brejku prednosti Spanca i pri mec loptama Spanca - odigrao je za pobjedu..... odigrao sam ga na lajvu kad je gubio 3:1 u odllucujucem setu.
jeste, postoji mogucnost da ga Stane otrese - al nekako cisto sumnjam da ce to biti otresitivno (Beden je u jakom pobjednickom foru) vise imam dojam (ako Aljaz bude fizicki u koliko toliko reguarnom stanju) da ce Stane da ipak malo otegne jaja da dobije mec.... a postoji i mala vjerovatnoca da ga i popuši....
Gudlakiram
obzirom da su igrali ko qratz par meceva i poraza par, nekako kao slucajno uvale onim levatima petardu - to mi govori da su se dohavizali i koliko toliko popravili atmosferu....moj uzor-S.G je napisao/la:Sta mislite za Barca-Atletico ?
Mozda probat x2, 2.5 kvota..
Svaka cast neka nisi prekinuo to su najvece gluposti prekidat al et bezveze pare dajes kladionici ha ya ako ti je sudzeno dobit ces makar cekao deset parova a ne jedan.admir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/5r2vpv nisam imao srca na kraju da prekinem razmisljao sam sve 5 minuta do prija pocetka utakmice i za ovaj tenis imam osjecaj da ce me izradit al cekam do kraja a za danas sam igrao
Zaragoza-Gran Canaria 1 1.5 kv
Shanxi - Zhejiang Guangsha -226+ Z2 1.85 kv
Xinjiang - Zhejiang -233+ Z2 1.85 kv
Sichuan - Jilin -231+ 1.85 kv
Murcia-Joventut -157+ Z2 1.85 KV
Kinezi su po meni sigurica nikad me nisu izdali na koseve ova 3 gosta kad god igraju uvek prelaze granice nesumljam i da ce sad sa lahkocom
Isto i mene obori.. I sto je nacrnje jennings je imao u zadnjoj minuti 6 slobodni 2 pogodio i u 00:00 bruklin sut za 2 poena??? valjda se sutaju trice kad toliko gubis a i sta se ima sutat sta zadnju sec.nele-BHF je napisao/la:nele-BHF je napisao/la:
Ma ako padne gol u prvih pola sata bice onda 3+ minimalnoManuel je napisao/la:Moze i penal,vidjecemo sta ce biti od ovoga
Ovo je derbi sve je mogucearelinho je napisao/la:Ma ako padne gol u prvih pola sata bice onda 3+ minimalnoManuel je napisao/la:Moze i penal,vidjecemo sta ce biti od ovoga
Odlicanarelinho je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.