liki hoću da kažem da prvo 100% nijelikusa je napisao/la:manu pri pisanju (moj prijatelj ima govornu manu,a isto tako i pise)iVar je napisao/la:Govorne mane se ne izražavaju tipkanjem već pričanjem @likusalikusa je napisao/la:Samo me intersuje jel ima govornu manu il provocira ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
A kako ide dijeta?likusa je napisao/la:Joj vi ste luda rajanije ovo nikakva revolucija
![]()
p.s neko upita jesul spremni kolaci ....baklava,ruzice i švarcvald
- karlovacko
- Kontakt:
+1Steph je napisao/la:Podržavam likušu.
legendo
Jbg ti nisi pismen ,a ona provocira .
Zadnja izmjena: karlovacko, dana/u 07 avg 2013, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
3 kile manjeNarin je napisao/la:A kako ide dijeta?likusa je napisao/la:Joj vi ste luda rajanije ovo nikakva revolucija
![]()
p.s neko upita jesul spremni kolaci ....baklava,ruzice i švarcvald
Željeznicar za život cijeli !
pravo pismeni s rječicom nekarlovacko je napisao/la:+1Steph je napisao/la:Podržavam likušu.
legendo
Jbg ti nisi pismen ,a ona provocira .![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Oj kako ste svi isfrustrirani, ne vjerujem. 
Cura tako piše jer misli da je tako ispravno, ne vjerujem da je htjela nekoga ni provocirati, ni ukazivati na neke strukture.
U svemu vidite nešto negativno, neki skriveni smisao, provokacije..
Mislim, stvarno nema potrebe za takvim reakcijama.
Cura tako piše jer misli da je tako ispravno, ne vjerujem da je htjela nekoga ni provocirati, ni ukazivati na neke strukture.
U svemu vidite nešto negativno, neki skriveni smisao, provokacije..
Mislim, stvarno nema potrebe za takvim reakcijama.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vazilegenda reala je napisao/la:Ma nebitno, kad ne znaš, nekad kad budem vremena na FB ti objasnimUnofficialpage je napisao/la:
Koje taj?![]()
![]()
Al i ja uvijek govorim Želja, zar je to provokacija![]()
I naravno kao i Steph podržavam likušu u borbi protiv ove ufurane
Iako je @likusa navijac Zelje to jest mog kluba ja stajem na stranu @uschtipak
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
@likusa
Naravno da sam protiv toga, no 90% je takvih na forumu. Ne može se tek tako protiv toga. Nisi bila ovdje prije par godina, onda bi tek uživala (bacila bi se sa nekog mosta
)
@Pride
Ti nisi relevantna !
Naravno da sam protiv toga, no 90% je takvih na forumu. Ne može se tek tako protiv toga. Nisi bila ovdje prije par godina, onda bi tek uživala (bacila bi se sa nekog mosta
@Pride
Ti nisi relevantna !
- legenda reala
- Kontakt:
Još jedan Sarajevski papčić ala Denga,EdinTM87 i sl. koji kažu da je Džeka nepravilnokarlovacko je napisao/la: legendo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- karlovacko
- Kontakt:
Eto vidis, ja tebe nisam vrijedj'o al' eto, Gorazde je Gorazde .legenda reala je napisao/la:Još jedan Sarajevski papčić ala Denga,EdinTM87 i sl. koji kažu da je Džeka nepravilnokarlovacko je napisao/la: legendo
Normalno da je ne pravilno ,cuj Dzeka .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam ni ja tebe vrijeđaokarlovacko je napisao/la: Eto vidis, ja tebe nisam vrijedj'o al' eto, Gorazde je Gorazde .![]()
Normalno da je ne pravilno ,cuj Dzeka .
imaš neki dokaz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuj provokacija. Ahaha.
Provokacija je doci na temu FKS i srat', kao sto ti radis, a nikad nista konstruktivno ne napises. Ja nikad nisam, niti cu doci na vasu temu i lupetat'. I ono malocas ni'e bila provokacija nego nesto drugo, ali kako da ti to shvatis kad nemas nesto sto se zove cerebrum.
Dosta od mene na tu temu.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma govorim realno, znam ja kad ona provocira, ni meni se ne svidja kad kaže nešto na račun ŽeljeNeutral je napisao/la: @Pride
Ti nisi relevantna !
saće te svi napast. džaba pišeš.uschtipak je napisao/la:Cuj provokacija. Ahaha.Provokacija je doci na temu FKS i srat', kao sto ti radis, a nikad nista konstruktivno ne napises. Ja nikad nisam, niti cu doci na vasu temu i lupetat'. I ono malocas ni'e bila provokacija nego nesto drugo, ali kako da ti to shvatis kad nemas nesto sto se zove cerebrum.
![]()
![]()
Vođa zna.
nepravilno jbg ti.karlovacko je napisao/la: Normalno da je ne pravilno ,cuj Dzeka .
"Ide jedna dubinska lopta za DžekA..." zvuči neprirodno..
"Ide jedna dubinska lopta za Džeku..." zvuči prirodno i po pravilima fonetike
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
NOZEVA, NOZEVA
NA KILU 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pride_of_merseyside je napisao/la:Ma govorim realno, znam ja kad ona provocira, ni meni se ne svidja kad kaže nešto na račun ŽeljeNeutral je napisao/la: @Pride
Ti nisi relevantna !al' ovaj put vjerujem da nije imala takve namjere. I inače je bezveze napadate stalno, ohan'te malo.
Ja nikoga ne napadam
A većina koja to radi je samor adi zafrkancije neke, niko ti nije tu ozbiljan.
iVar je napisao/la:nepravilno jbg ti.karlovacko je napisao/la: Normalno da je ne pravilno ,cuj Dzeka .
"Ide jedna dubinska lopta za DžekA..." zvuči neprirodno..
"Ide jedna dubinska lopta za Džeku..." zvuči prirodno i po pravilima fonetike
Vođa zna.
FINO SE IZRAZAVAS ZA JEDNU DJEVOJCICUuschtipak je napisao/la:Cuj provokacija. Ahaha.Provokacija je doci na temu FKS i srat', kao sto ti radis, a nikad nista konstruktivno ne napises. Ja nikad nisam, niti cu doci na vasu temu i lupetat'. I ono malocas ni'e bila provokacija nego nesto drugo, ali kako da ti to shvatis kad nemas nesto sto se zove cerebrum.
![]()
![]()
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 61 gost.