Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
zamorano1plus8 je napisao/la:imal ko da je nasao link za utakmicu beitar - diosgyori
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo imate na Beitarovoj fejs stranici njihovu pripremnu utakmicu live
E jbg kako nema, evo tiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nigdje linka na stranici
Nisu oni baš veliki favoriti protiv nas.solinas je napisao/la:Ma evo gube.
Taraba su oni ko i mi![]()
Treba samo jako i agresivno krenuti nista oni nisu posebno.
Ma kakvi to bolan.NKMramor je napisao/la:Nisu oni baš veliki favoriti protiv nas.solinas je napisao/la:Ma evo gube.
Taraba su oni ko i mi![]()
Treba samo jako i agresivno krenuti nista oni nisu posebno.
sad sam skonto, neki navijaci su tako provocirali izraelce na utakmici, ali ne znam jesu li dobili kaznu za to. ako si na to aludiroNighthawk je napisao/la:Sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
fukara1919 je napisao/la:
znaci tribina se nece poceti graditi ni ove godine xdfukara1919 je napisao/la:
Ko kaze da moraju biti na zapadu...tuzlak1987 je napisao/la:Neka neko javi debilima da istok uopste nije potreban i da ne prave tamo prostorije jer se Evropa ne moze igrati ako sluzbene prostorije, loza, prostor za novinare, prostorije za komentatore i svlacionice nisu smjestne na ZAPADU.
Znaci zato Azmir kaze da necemo igrati Evropu ni sljedece godine kuci jer vidite kakav je zapad. Moras srusiti zapad da bi napravio svlacionice i ostalo iz kojih bi igraci izlazili.
Ovi ce majstori iz opstine kao sto gledam sve ovo napraviti na istoku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.