u tome su srebrenicani nepobjedivi u prosjeku svaka kuca krava neki imaju i teladzmaj_Bosne je napisao/la:Još malo pa ćete se prepucavat ko ima više krava u štali

u tome su srebrenicani nepobjedivi u prosjeku svaka kuca krava neki imaju i teladzmaj_Bosne je napisao/la:Još malo pa ćete se prepucavat ko ima više krava u štali
sta se palis odma malo salezuka_TM je napisao/la:Kod tebe u kuci je izgleda magarac
ima care ermin gledao sam ga dva treninga.neznam sta da ti kazem,ne istice se od ostatka ali se vidi da ima lagan korak i startnu brzinu i solidan je tehnicar.ubrzo ce e znati sudbina svih momaka na probi.gdje je igrao ermin osim natrona i vukovaraSempreJuve je napisao/la:Imal na probi Vehabovic Ermin
srebrenik ima blizu 50.000 stanovnika i mislim neku hiljadu vise od gradacca..ali to nema veze..ima dosta bolji omladinski pogon i talentovaniju djecu..Tkanton je napisao/la:Ja sam napiso za gradacac da ima 40 000 stanovnika, a ni srebrenik nije dalekoBrcko87 je napisao/la: hm cuj upola manja sredina..opština srebrenik ima preko 50 000stanovnika..sad ispade gradačac ima 100 000..aa ostalo se slazem s tobom..
kod vas je to problem,,uvijek treba razmisljat ako se sta desi u klubu,,strani igraci neigraju srcem vec za novce,,odmah se moze ispast do druge sjever,,to se gradini desilo kad je prvi put igrala pl i oslonila se na sve igrace sa strane..to se evo sad desilo orasju..treba imat dobar omladinski pogon..
nema igraca za dzabe..igraca treba platit..u zvijezdi izgleda misle od buranije napravit burek..astra1922 je napisao/la:nema ni danas ni sutra poslijepodnevnih treninga imaju jutarnje....to se tice igraca na probi po meni nema kvaliteta osim mozda dva momka koji bi mogli na klupu.ako vam kazem da je milanovic najbolji od svih na probi sve vam je jasno,ima igraca od beograda rijeke leskovca maglaja zepca doboja kalesije brckog pa do gracanice a o imenima necu posto se ni klub nije izjasnio ko je na probi .vjerovatno zato sto ce ih vecina biti samo na probi
i ljudi u zvijezdi bi volili da ima dobrih domacih igraca al kad nema ne mogu ga izmislitNah1d je napisao/la:Navijam za ovaj klub volim ga svim srcem ali sam ponizen ovim stanjem u klubu.Razumijem ja da treba igraca sa strane,al vise nema niti jednog domaceg igraca u nasem klubu.Ako je tako neka raspuste mlade pogone i gotovo.Ako Jahic nije bio dobar ne znam ko je. Momku je samo falilo utakmice u nogama da se oslobodi,ako ode u gradinu bice jedna od glavnih karika.Eto nek igraju sad u mom voljenom klubu srpcine i papci kojima treba placat stanove da vodaju cure zene po carsiji i glume manekene!
Ako je vec tako spalo onda teba napravit sastanak i rec da je ovoj publici dopizidlo vise igranja u premier lizi bez ikavog rezultatskog znacaja tj. obezbjede 7 8 poziciju i polusezonu gledas nako iz zajebancije!
Na sta si ti SPALA ZVIJEZDO MOJA VOLJENA da nijednog igraca iz carsije nemas (osim Prljace golmana koji neigra uopste) ;(
seven je napisao/la:- Jahić pristao na ugovor (1 godina i plata veća od gore napisanog, a poslije povećenje po zasluzi), ugovor stopirao otac
- Savić i Dajić samo treniraju sa klubom da ne ispanu iz forme
- 12 novih na probi, uslov je bio 1991 godište i mlađi
- Zvijezda se opredijelila za stvaranje i prodaju igrača a ne za ganjanje Evrope i rezultata
- Husić na probi u Karlsruhe-u
jel do kluba il do njegovog oca?Nah1d je napisao/la:Navijam za ovaj klub volim ga svim srcem ali sam ponizen ovim stanjem u klubu.Razumijem ja da treba igraca sa strane,al vise nema niti jednog domaceg igraca u nasem klubu.Ako je tako neka raspuste mlade pogone i gotovo.Ako Jahic nije bio dobar ne znam ko je. Momku je samo falilo utakmice u nogama da se oslobodi,ako ode u gradinu bice jedna od glavnih karika.Eto nek igraju sad u mom voljenom klubu srpcine i papci kojima treba placat stanove da vodaju cure zene po carsiji i glume manekene!
Ako je vec tako spalo onda teba napravit sastanak i rec da je ovoj publici dopizidlo vise igranja u premier lizi bez ikavog rezultatskog znacaja tj. obezbjede 7 8 poziciju i polusezonu gledas nako iz zajebancije!
Na sta si ti SPALA ZVIJEZDO MOJA VOLJENA da nijednog igraca iz carsije nemas (osim Prljace golmana koji neigra uopste) ;(
ma daj pustite levaćenja..Eto nek igraju sad MANEKENI nemojraju igrat djeca iz čarsije! A do sada niko nije ni 2% fermao djecu ovu iz kadeta i juniora al Kuntic je polako poceo da gura djecu..Nadam se da će se stanje popravit :Sjel do kluba il do njegovog oca?
pa ko je maneken papcino u zvijezdi mozda jakovljevic moranjkic jusic mujo masic pa sta je tebi bolan ti ljudi ginu za zvijezdin dres vise od nasih igraca koji su igrali za nas.jedini igrac koji voli zvijezdu i koji je uvijek igrao srcem za nas je doro.kako se jahic i vedo nisu na njega ugledali,nego krenuli za parama odma prosijaci.klub koji te napravio takoder te je zaduzio da i ti njemu neato das da odigras par sezona da pomognes klubu a uvijek ima prilika otici u veci klub i vise zaraditi.a sta su nasa djeca uradila,napravila su budale od sebe.jahic ima jos jednu priliku a to je da postane rob ade husare da mu on bude menader a zauzvrat jahic ce dobijati minutazu u gradini i akobogda tu mu i predvidam kraj bogate karijereNah1d je napisao/la:ma daj pustite levaćenja..Eto nek igraju sad MANEKENI nemojraju igrat djeca iz čarsije! A do sada niko nije ni 2% fermao djecu ovu iz kadeta i juniora al Kuntic je polako poceo da gura djecu..Nadam se da će se stanje popravit :Sjel do kluba il do njegovog oca?
ti to malo dosao uciti zvijezdu kako se dovode igraci..dodi malo na stadion pa vidi koliko je para ulozeno u infrastrukturu ja ti garantujem da je pola para ulozeno u igracki kadar do sada bi evropu igrali...ali polako neki rade pametno i promisljeno i na duge staze a neki na hampu pokusavaju nesto i budu samo prolaznici kojih se za par godina niko ne sjecaRespect je napisao/la:nema igraca za dzabe..igraca treba platit..u zvijezdi izgleda misle od buranije napravit burek..astra1922 je napisao/la:nema ni danas ni sutra poslijepodnevnih treninga imaju jutarnje....to se tice igraca na probi po meni nema kvaliteta osim mozda dva momka koji bi mogli na klupu.ako vam kazem da je milanovic najbolji od svih na probi sve vam je jasno,ima igraca od beograda rijeke leskovca maglaja zepca doboja kalesije brckog pa do gracanice a o imenima necu posto se ni klub nije izjasnio ko je na probi .vjerovatno zato sto ce ih vecina biti samo na probi
vidio sam ja kolko je para ulozeno i to je super..samo da ne bude ko u orasju..sad imaju najbolje uslove u drugoj ligi sjever..ja o tome pricam..eto kakvi su igraci dosli od 20 niko nije osto u zvijezdi.astra1922 je napisao/la:ti to malo dosao uciti zvijezdu kako se dovode igraci..dodi malo na stadion pa vidi koliko je para ulozeno u infrastrukturu ja ti garantujem da je pola para ulozeno u igracki kadar do sada bi evropu igrali...ali polako neki rade pametno i promisljeno i na duge staze a neki na hampu pokusavaju nesto i budu samo prolaznici kojih se za par godina niko ne sjecaRespect je napisao/la:nema igraca za dzabe..igraca treba platit..u zvijezdi izgleda misle od buranije napravit burek..astra1922 je napisao/la:nema ni danas ni sutra poslijepodnevnih treninga imaju jutarnje....to se tice igraca na probi po meni nema kvaliteta osim mozda dva momka koji bi mogli na klupu.ako vam kazem da je milanovic najbolji od svih na probi sve vam je jasno,ima igraca od beograda rijeke leskovca maglaja zepca doboja kalesije brckog pa do gracanice a o imenima necu posto se ni klub nije izjasnio ko je na probi .vjerovatno zato sto ce ih vecina biti samo na probi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.