KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

hamzaTM87
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la hamzaTM87 » 11 feb 2012, 21:03

Eto taman kada se ponadam da bi Siroki mogao nabiti najbolji koeficijent u ligi,pa da mozda i tri nasa tima zaigraju u ABA ligi,gdje vidim i Bosnu,oni izgube kuci od Mladosti :o
ZELJEZNICAR 1921!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 11 feb 2012, 21:27

hamzaTM87 je napisao/la:Eto taman kada se ponadam da bi Siroki mogao nabiti najbolji koeficijent u ligi,pa da mozda i tri nasa tima zaigraju u ABA ligi,gdje vidim i Bosnu,oni izgube kuci od Mladosti :o
Kakva tri tima u aba ligi :shock: I drugi predstavnik će morati masno platiti za učešće .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 12 feb 2012, 10:59

dzenan01 je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:Eto taman kada se ponadam da bi Siroki mogao nabiti najbolji koeficijent u ligi,pa da mozda i tri nasa tima zaigraju u ABA ligi,gdje vidim i Bosnu,oni izgube kuci od Mladosti :o
Kakva tri tima u aba ligi :shock: I drugi predstavnik će morati masno platiti za učešće .

Imat ćemo 2 predstavnika sto posto, eventualni treći predstavnik bi morao platiti da igra (ukoliko ga izaberu)

Roca MG
Kontakt:

Post Postao/la Roca MG » 12 feb 2012, 12:28

Prenosim pozdrave iz Mrkonjic Grada,od Milana Kezica i Ranka Velimirovica :D :lol:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 feb 2012, 12:38

kakva 3..

bit će 2,a a drugi će morat platiti 100 000€ za ulazak
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 13 feb 2012, 18:18

"Domet Bosne je oko petog mjesta. Istina, mi smo imali dosta dobre rezultate na otvaranju prvenstva. Pojedince je možda ta činjenica i malo zavarala. Oscilacije u našoj ekipi, u ovakvim prilikama, su očekivane. Pred nama je sada puno izazova. Imamo zabrinjavajući i težak raspored, a uz to i trojicu igrača koji su roviti i imaju problema sa povredama. U narednom kolu gostujemo kod Zrinjskog. U Mostaru nas čeka težak meč, ali vidjećemo. Kada je o Kupu BiH riječ, tu nas u petak opet očekuje veliki izazov u polufinalu protiv Igokee, ali svakako da se nećemo predati. Probaćemo iznenaditi mnogo bolju ekipu", rekao je trener Bosne Hamdo Frljak.

"Bravo" Hamdo ,dao si nam puno razloga za optimizam u nastavku sezone :lol: .
Poraz od Mladosti nije toliko tragičan,mnogo je tragičnija činjenica da nam je "dedo" Dženo ubjedljivo prvo ime ekipe,bez naznaka da bi ga neko mogao ugroziti.I ove i sledećih sezona...Ne očekujem da ovi mladići eksplodiraju preko noći ali stvarno nikakvog nepretka u njihovoj igri od početka sezone pokazuje da nešto ne valja.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 feb 2012, 19:24

Cek , gdje ce Bosna sada igrati i trenirati ?

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 feb 2012, 19:29

HZ_ilidzaa je napisao/la:Cek , gdje ce Bosna sada igrati i trenirati ?
U Maloj, gdje i dosad :)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 feb 2012, 16:26

The Game je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Cek , gdje ce Bosna sada igrati i trenirati ?
U Maloj, gdje i dosad :)
Joj mene :roll: Ja sve kontam mala se urušila ...

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 15 feb 2012, 13:36

vlada u sjeni je napisao/la:"Domet Bosne je oko petog mjesta. Istina, mi smo imali dosta dobre rezultate na otvaranju prvenstva. Pojedince je možda ta činjenica i malo zavarala. Oscilacije u našoj ekipi, u ovakvim prilikama, su očekivane. Pred nama je sada puno izazova. Imamo zabrinjavajući i težak raspored, a uz to i trojicu igrača koji su roviti i imaju problema sa povredama. U narednom kolu gostujemo kod Zrinjskog. U Mostaru nas čeka težak meč, ali vidjećemo. Kada je o Kupu BiH riječ, tu nas u petak opet očekuje veliki izazov u polufinalu protiv Igokee, ali svakako da se nećemo predati. Probaćemo iznenaditi mnogo bolju ekipu", rekao je trener Bosne Hamdo Frljak.

Poraz od Mladosti nije toliko tragičan,mnogo je tragičnija činjenica da nam je "dedo" Dženo ubjedljivo prvo ime ekipe,bez naznaka da bi ga neko mogao ugroziti.I ove i sledećih sezona...Ne očekujem da ovi mladići eksplodiraju preko noći ali stvarno nikakvog nepretka u njihovoj igri od početka sezone pokazuje da nešto ne valja.

Dzeno mora igrati.jer bez njega ne bih bilo pobjeda..
Mogu mladi igrati ,ali kk bosna mora u doigravanje,sta vrijedi da mladi igraju i gube tekme?
Evo jedan primjer je prasovic kojeg su smatrali nista manjim talentom nego ove pulene ,igra pazi se"""4 njemacka liga"
Sova ga je odveo,sova dobio nogu kao trener .prasovic promjenio tim ali i dalje 4 liga!!

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 15 feb 2012, 19:01

doe78 je napisao/la:
vlada u sjeni je napisao/la:"Domet Bosne je oko petog mjesta. Istina, mi smo imali dosta dobre rezultate na otvaranju prvenstva. Pojedince je možda ta činjenica i malo zavarala. Oscilacije u našoj ekipi, u ovakvim prilikama, su očekivane. Pred nama je sada puno izazova. Imamo zabrinjavajući i težak raspored, a uz to i trojicu igrača koji su roviti i imaju problema sa povredama. U narednom kolu gostujemo kod Zrinjskog. U Mostaru nas čeka težak meč, ali vidjećemo. Kada je o Kupu BiH riječ, tu nas u petak opet očekuje veliki izazov u polufinalu protiv Igokee, ali svakako da se nećemo predati. Probaćemo iznenaditi mnogo bolju ekipu", rekao je trener Bosne Hamdo Frljak.

Dzeno mora igrati.jer bez njega ne bih bilo pobjeda..
Mogu mladi igrati ,ali kk bosna mora u doigravanje,sta vrijedi da mladi igraju i gube tekme?
Evo jedan primjer je prasovic kojeg su smatrali nista manjim talentom nego ove pulene ,igra pazi se"""4 njemacka liga"
Sova ga je odveo,sova dobio nogu kao trener .prasovic promjenio tim ali i dalje 4 liga!!

I šta ako KK Bosna prođe u doigravanje?Šta time dobijaš? Eventualno 1-2 pobjede u doigravanju,nešto slično kao prošle sezone?Ako ćemo biti tamo(a kako sada stvari stoje hoćemo) kanta za napucavanje razlike Širokom I igokei smatram da je bolje ne igrati ga.
Nemam ništa protiv Rahimića,čak naprotiv ali teško nama ako je "dedo" Dženo naša budućnost.
04. 09. 2011 - Alytus

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 15 feb 2012, 20:23

Sve sto zelim da kazem jeste,neka igraju djeca ,ali nece biti uspjeha i eto onda kritike.
Nije bitno koliko imaju godina,ali sve dok je rahimic najbolji onda znas kakvi su ostali i kakva je liga!!
Generacija mirkovica ,je bila po prilicno mlada momcad,ali su bili ruku na srce dosta bolji od ove generacije,ali opet se nije niko proslavio ni od onih momaka..
MIRKOVIC;pokusavao u njemackoj,terzic svugdje po malo,konakovic rumunija,isakovic poludio,...jedini mozda subasic malo bolji bio..
Ako se sjecas posle su dosli memic,jazvin i opet nista..
I kako ´je se bosna vratila?nenad markovic dosao u godinama ,vratio publiku,dosli sponzori!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 feb 2012, 21:08

Doe Terze mi nemoj dirati, koji je to kralj covjek extra a i jako solidan igrac koliko je on nama radosti donio, da je sada jedan prblizno Terzicu gdje bi nam kraj bio.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 15 feb 2012, 22:12

doe78 je napisao/la:Sve sto zelim da kazem jeste,neka igraju djeca ,ali nece biti uspjeha i eto onda kritike.
Nije bitno koliko imaju godina,ali sve dok je rahimic najbolji onda znas kakvi su ostali i kakva je liga!!
Generacija mirkovica ,je bila po prilicno mlada momcad,ali su bili ruku na srce dosta bolji od ove generacije,ali opet se nije niko proslavio ni od onih momaka..
MIRKOVIC;pokusavao u njemackoj,terzic svugdje po malo,konakovic rumunija,isakovic poludio,...jedini mozda subasic malo bolji bio..
Ako se sjecas posle su dosli memic,jazvin i opet nista..
I kako ´je se bosna vratila?nenad markovic dosao u godinama ,vratio publiku,dosli sponzori!!
Godina 2010 i meni jedan poznanik kaže da on ne vidi da će KK Bosna u sledećih pet godina zaigrati NLB/ABA ligu,ja ga tada gledao sumnjičavo.Pet godina da ne gledam Partizana,Cibonu....nisam mogao da zamislim.

Sada kada vidim kakva je situacija u klubu i kakva nam je perspektiva u rosteru mislim da je on bio optimističan.

Ja zaboravio na Partizan i Cibonu,već dvije godine derbi se igra protiv Mrkonjića Grada i Čapljine.I to derbi u kojima smo mi uglavnom luzeri.
04. 09. 2011 - Alytus

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 17 feb 2012, 20:46

jel zna neko rezultat bosna-igokea ?

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 17 feb 2012, 20:50

pastore je napisao/la:jel zna neko rezultat bosna-igokea ?
oko 20 razlike za Igokeu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 feb 2012, 20:52

tugo moja :roll:

ovo je vrlo lako moglo biti +50 da su ovi otvorene trojke pogadjali
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 feb 2012, 21:18

-29, dobro smo prosli :roll:

trener igokee kralj majke mi, isto da objasnjava nekome na lokalnom turniru, kaze imas zemlje koliko hoces ti njemu od noge :mrgreen:

sta uradise od bosne majko moja, bitno je da su se napravili nekakvi sport centri, novine nekakve, web portali...
nema potpisa

Sirokobrijezanin86
Kontakt:

Post Postao/la Sirokobrijezanin86 » 17 feb 2012, 23:10

Pozdrav...da naglasim....MOJ ŠIROKI mi je iznad svih....Ipak htio bih reći par riječi o Bosni....ovo što sam večeras gledao...između Bosne i Igokeje...je uzas....što se tiče Bosne....navijao sam za Bosnu....za susret sa nama...ništa od toga..u čitavom rosteru Bosne, igrači sa brojem 6,30 i Rahimić..nesto vrijede,,ostalo,,jako lose....limitirani igraci do kraja...i svjetlosnim godinama daleko od KK ŠiROKOG..NAZALOST....jer i nama je u interesu..jaka Bosna...zdrava konkurencija.Iskreno nije mi jasno kako se Bosna mogla dovesti na tako niske grane...ljudi moji pa glavnina sveg novca u BiH je u Sarajevu,,,uzgred budi receno...veliki postotak novca dolazi iz Hercegovine...i opet se ne moze napravit pristojan roster...nedostaju mi one utakmice..sa Bosnom...koje su prerasle u neki zdravi sportski rivalitet....nadam se da će bosna...stati na noge...Bosna je bila prvak...Europe...al nazalost se od proslosti ne zivi...Bosna je velik klub...i ima tradiciju..MOJ ŠIROKI....TAKODJER Jest i postaje velik klub...sa tradicijom...za tradiciju je potrebno vrijeme...i uspjesi...Široki ima uspjehe...i stvara tradiciju...a Bosni zelim bolje dane

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 17 feb 2012, 23:42

Pa da sam ja direktor, za sljedeću sezonu ne bih ostavio NITI JEDNOG igrača iz sadašnje ekipe . Bruka od ekipe . :(
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 1 gost.