IlPrincipino je napisao/la: ↑04 avg 2020, 10:49GdS: Tri dvojbe za Sarria za meč sa Lyonom
Na poziciji desnog beka Cuadrado ili Danilo. Na poziciji registe Pjanić ili Matuidi. Na poziciji desnog krila Cuadrado ili Retardeschi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
IlPrincipino je napisao/la: ↑04 avg 2020, 10:49GdS: Tri dvojbe za Sarria za meč sa Lyonom
Na poziciji desnog beka Cuadrado ili Danilo. Na poziciji registe Pjanić ili Matuidi. Na poziciji desnog krila Cuadrado ili Retardeschi.
Mi smo postali ebeno razmazeni s tim transferima. Godina za godinom...prosle sezone prelazni rok proglasili propalim a doveli top 3 stopera na svijetu, i potencijalnu WC zvijer Rabiota za dz.JuventinoVero je napisao/la: ↑04 avg 2020, 22:00Meni djeluje kao da naši ama baš ništa ne rade po pitanju transfera..
Znaci sad u subotu ide cistkaBuffonGigi je napisao/la: ↑04 avg 2020, 22:14a nece da rasturaju ekipu ni da prave neke transfer liste dok se CL ne zavrsi.
Problem je sto mi imamo pola ekipe koja nije za Juventusa a neki igraci su Juve trebali napustiti jos davno.
Uz podrsku terminatora Ramiza i eustahije brzica Danila sasvim dovoljno da se napadnu sva tri fronta.iduce sezoneJarnoTrulli je napisao/la: ↑04 avg 2020, 22:06Zdrav Khedira, motiviran Rabiot, povrijedjen Matuidi - sta nam vise treba.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.