To je taj momenat,to je taj osjecajmiky_hz je napisao/la:Bilbija ce imati priliku da se proslavi ako udje,nemora ga vise nikad zabit...mirise mi na to
Al Stojcev sta uradi kod treceg gola
Stize lova sa svih strana
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je taj momenat,to je taj osjecajmiky_hz je napisao/la:Bilbija ce imati priliku da se proslavi ako udje,nemora ga vise nikad zabit...mirise mi na to
Sherif / Rapid / Nacional / Rio Ave, mozda Metalist, Dnipro ili Zurich da se mozemo boriti za grupnu fazu aBd, narocito SherifKonzerva je napisao/la:
emirati je napisao/la:dzaba s izvlacite, imate ekipi kao i prva cetvorka sto je igrala evropu. stojcev i cimirot su extra klasa ostalo mrtvi prosjek. cuj ako igras presing 60min na kraju moras biti ekipa koje ne moze hodati. do nekidan odu u play off a sad ma dobro je..
asko75 je napisao/la:Uživao sam gledajući sinoćnju utakmicu baš uz pivo, vidjelo se da je zrelija i bolja ekipa Atromitosa još pored onakve atmosfere i navijača treba biti objektivan, u smislu da su imali ljudi pored glova još par zrelih i izrađenih prilika, i to je to što se tiče evrope dole će isto biti šamaranje nemamo mi ekipe za evrope, i zalud je davat tolike plate i pare i igračima, jedino će biti žalosno što ćete i duljevića kao igrača upropastiti na dobrom ste putu, nagomilali ste igrača bez veze, a nisu u kvaliteti velike razlike, eto toliko od mene kao neutralnog gledaoca.
Jedino mi je krivo kad već imate ovako jaku i skupu ekipu što ne igrate malo otvorenije primjer 4-4-2 sa 2 špica ne sa dva defanzivna vezna čemu to još ponaročito u našoj ligi, pa vi imate ekipu da igrate 4-3-3 komotno jer sam čitao i slušao izjave ono Abrakovića sportskog direktora.
diplomatija je napisao/la:Pitari su kao loši kladioničare, pogode 6 i sedmi par ih sjebe ali ponosno sutra masu listićem po gradu..
diplomatija je napisao/la:Ja ne znam sto se vi tješite ovako na forumu i između sebe, vidjeli ste da ste propast zadnjih pola sata, ljudi igrali da ne izgube i opet vas pobijedili, u zadnjih 10 minuta se poigravaju ljudi, mislim nemate nista od toga da kažete zaslužili smo nesto vise od ovog poraza..
GazijaKalesija je napisao/la:Jadna nam je liga ako je ovakvo Sarajevo najjača ekipa u državi.
Pametnom dosta.
sena95 je napisao/la:Tajna porodice horde zla, bosanski sudžuk hahahahahahaah
diplomatija je napisao/la:Bruka i sramota, treba nam zabraniti a igramo fudbal u euro kupovima..

Said ploditelj.Konzerva je napisao/la:
protiv njih je sarajevo trebalo igrati kad su ispali od zeteragazzidelsud1987 je napisao/la:Ili ko da gledam imam neki osjećaj, da bi mogao PSV na koševo doći...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.