Molim Boga da igrate s Dinamom (ako situacija u Dinamu ostane ovakva) pa da ga nokautirate već u tom drugom pretkolu. Molim Boga.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hehe sjecam se ove utakmice dobro, cini mi se da je Krunic vodio Zelju tad? Ovi smajlici su bili ironicni tada, jer osvajanje kupa je tada bio samo san a danas je Zeljo u kupu nepobjedivTeaM87 je napisao/la:
ne kažem da dinamo nije bolji ali nije ekipa koja se nemože proći .Prošle godine su ušli u ligu prvaka samo što su imali sreće kod izvlačenja parova pa su dobili azerbejđance ,fince i šveđane .Ako si pratio utakmice protiv malma vidio si da su samo sretno odbranili 4-1 iz zagreba ,kelava u životu nije bolje branio .KB-TM87 je napisao/la:Euforija jeste, al nećemo sad pretjerivat da priželjkujemo Dinamo ili Maribor, dajte ljudi, teško će biti, treba nam neka vraška sreća i u ždrijebu i u utakmicama da napravimo podvig, nažalost...
Kakve veze što su izbacili United. Švicarska liga ima koeficijent takav da joj prvak kreće od drugog pretkola i za sezonu 2012/13 gledaju se rezultati pet sezona zaključno sa sezonom 2010/11, tako da ova sezona apsolutno ne mijenja ništa po tom pitanju. A i kad se koeficijent od ove sezone "proknjiži" švajcarski prvak vjerovatno neće imati ništa više od ovog drugog pretkola i u sezoni 2013/14, u najboljem slučaju treće pretkolo. Jedna lasta ne čini proljeće, pet godina uspjeha u kontinuitetu svih klubova jedne lige može donijeti neki pomak, pogotovo kad se radi o ligama bližim vrhu.nidi je napisao/la:Nisu mi jasni neki navijači želje ,napraviše od dinama real .Pratio sam dinamo ove godine ništa posebno ,zadnje dvije tekme u kupu jedva na guzove dobili osijek,prva 0-0 revanš u zagrebu 10 minuta prije kraja tekme kod rezultata 2-1 osijek promašio penal .Još mi nije jasno od kuda Bazel u drugom pretkolu kad su ove godine iz grupe izbacili Mančester
Šerif je bio organzovaniji klub i od Partizan i Dinama, ima više para i od jednih i od drugih, pa smo ih prošli, a nismo bili ovako jaki. Tako da to ne mora ništa značiti.tech je napisao/la:De malo uozbiljimo se ljudisve je to fino, dupla kruna, prekucana BH liga - volim i ja Želju, ali Dinamo i Partizan su daleko bolje organizovaniji, sređeniji i bogatiji klubovi od Želje - TRENUTNO, klubovi u kojima igraju mnogi reprezentativci tih zemalja, tako da je bolje da ih izbjegnemo u svakom slucaju. Pricajmo realno samo.
Nemojte da odmah letimo u oblake, ako smo dominirali našom ligom. I Dinamo i Partizan imaju budžete skoro kao svi naši premierligaši zajednodaleko bolje uslove, trening kampove, bolji skauting, bolje stadione, bolje i skuplje igrace i sve to.
Muslimovic igra tamo koliko sam cuo, Medzunjanin se spominje kao moguci novi igrac AZ Alkmara u Holandiji.istina1981 je napisao/la:A saad ozbiljnije pitanje. Jeli nerealno pokusati dovesti Medunjanina i Muslimovica na godinu dana? zna li neko igaju li negdje i kakvi su im ugovori? Za Muslimovica znam da je bio u Kini ali ne znam jeli uopste igrao tamo.
Preskupo je to za nas buraz. Veoma tesko, mislim da ne postoji niti ona najmanja sansa. Jbg, igrac u godinama kao Medunjanjin jos trazi neki dobar angazman u lige petice a takoder je zeljan uspjeha, a povratak u nasu ligu bi mu znacio veliki minus. Sto se Muslimovica tice, ocigleno da on igra na kartu, dajte da jos zaradim dok sam u mogucnosti, pa ga mogu na naki nacin razumjeti, ali realno mi od takvog igraca nemamo nista. Mozda za nase lige, ali za evrope ne.istina1981 je napisao/la:A sad ozbiljnije pitanje. Jeli nerealno pokusati dovesti Medunjanina i Muslimovica na godinu dana? zna li neko igraju li negdje i kakvi su im ugovori? Za Muslimovica znam da je bio u Kini ali ne znam jeli uopste igrao tamo.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], NazorUso i 33 gosta.