Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Slazem se, Puric je meni uviejk bio beton igrac, a ne bi lose bilo dovest ga za dzabalukaamerosm je napisao/la:Mozda bi bilo dobro kada bi pokusali dovesti Purica jer igra na poziciji koja u nas realno skripi. Ja licno mislim da bi bio odlicno rijesenje na poziciji desnog krila, jer ce Smaijicu trebati dosta vremena da se vrati u formu, a Beslija nije vise u stanju svako tri dana igrati punim intenzitetom.
"Bio je to samo upaljač. Ništa strašno. Ekscese pojedinaca teško je iskontrolirati. Hajmo pričat o ljepšim stvarima. A, one se odnose nagostoprimstvo domaćina. Svi u klubu, zaista, zaslužuju svaku pohvalu. Apsolutno nije bilo nikakvog pritiska, od trenera, igrača, Bevande, predsjednika Jelića...Zaista nemam riječi koliko su bili korektni. Nakon dodjele pehara sačekali su na terenu i aplaudirali nam. Česstitali su svi do jednog. Vidjelo se da je to bilo iskreno i svaka im čast na tome. Zato i jesu tu gdje jesu i u narednim godinama će biti u vrhu našeg fudbala, jer samo ovako se može naprijed", kaže Osim.
AnelZ je napisao/la:Kao prvo da kazem ukoliko Bayern osvoji ligu prvaka, da Basel prelazi iz drugog pretkola u trece, dok ce iz prvog pretkola u drugo preci Valleta i Linfield.
Za ove regionalne grupe sto se spominju, onoliko koliko ja znam, tu se po prvo gleda koeficijent. Nece UEFA praviti sada regionalnu grupu, a da se potrefi da u toj nekoj regionalnoj grupi ima pet veoma jakih ekipa, a onda pet veoma slabih ekipa. Znaci uzmat ce se kako regija, tako i koeficijent kako bi se na barem jednu ruku grupa napravila umjerenom i za nenosioce. Iz koeficijenta vam proizlazi one ekipe koje izgledaju kao visak u tim grupama jer nisu iz istog regiona. Znaci, i Helsingborg je moguc, ali sacekajmo zrijeb, pa cemo biti pametniji, ja cak mislim da ce "grupe" biti objavljene dan ranije.
sve utakmice su u nedjelju u 17.30anonimni je napisao/la:nedjelja, 17 sati
anonimni je napisao/la:opet tina ovome članku što ga je postavio @bagrcavi piše da je 17 sati, sad ni ja nisam siguran..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.