Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neka naprave rat, i Sarajevo ide dalje!Elegant je napisao/la:Hoces ti "rat" po ulicama Sarajeva i Beograda ... da dođu ovi divljaci iz Banja Luke da ti velicaju Ratka u glavnom gradu, e to nemoj ni u snu zeljeti.DzoleZeljo je napisao/la:Ja bih iskreno volio Partizana, cisto jer bi na tribinama bio veliki spektakl. Vjerujem da bi Grobari napunili jug kada bi se takvo sto desilo, mada ko kod da dode, nije nepobjediv, u to budite sigurni...
Pa tu je policija, valjda i ona ima nekakvu ulogu tu. Jedini problem sto kazes mogu predstavljati ovi idioti iz BL i Trebinja (oni tamo imaju brojnu ekipu) pa bi oni mogli napraviti koji belaj, jer se ne bi znalo kad i kako bi dosli vjerovatno... A sto se tice ovih sto dolaze preko Drine, samo u kolonu i nigdje ne dat' prije stadiona i uvesti ih 2 sata prije.Elegant je napisao/la:Hoces ti "rat" po ulicama Sarajeva i Beograda ... da dođu ovi divljaci iz Banja Luke da ti velicaju Ratka u glavnom gradu, e to nemoj ni u snu zeljeti.DzoleZeljo je napisao/la:Ja bih iskreno volio Partizana, cisto jer bi na tribinama bio veliki spektakl. Vjerujem da bi Grobari napunili jug kada bi se takvo sto desilo, mada ko kod da dode, nije nepobjediv, u to budite sigurni...
Newcastle i AZ koji su klase namucili su se da izbace grke sto pokazuje kakva su ekipa i koga smo izbaciligaston je napisao/la:sta predstavlja ova slika ?simon je napisao/la:
Jer su oba predstavnika nenosiociCaeruleus je napisao/la:Može li mi netko objasniti kako to HNK Rijeka ne može Sarajevu biti protivnik u play-offu?
I mi i Rijeka smo nenosioci.Caeruleus je napisao/la:Može li mi netko objasniti kako to HNK Rijeka ne može Sarajevu biti protivnik u play-offu?
Zato sto nisu nosilac a nije ni Sarajvo...a vjeruj mi da su bolji od Dinama i Partizana...Caeruleus je napisao/la:Može li mi netko objasniti kako to HNK Rijeka ne može Sarajevu biti protivnik u play-offu?
Nemojte bezveze nasjedati na te gluposti. Mozda bi mogao biti neki incident da se uvuko dan prije utakmice, pa da dobiju po pici kao Viole sto su dobile.BordoMahala je napisao/la:Pa tu je policija, valjda i ona ima nekakvu ulogu tu. Jedini problem sto kazes mogu predstavljati ovi idioti iz BL i Trebinja (oni tamo imaju brojnu ekipu) pa bi oni mogli napraviti koji belaj, jer se ne bi znalo kad i kako bi dosli vjerovatno... A sto se tice ovih sto dolaze preko Drine, samo u kolonu i nigdje ne dat' prije stadiona i uvesti ih 2 sata prije.Elegant je napisao/la:Hoces ti "rat" po ulicama Sarajeva i Beograda ... da dođu ovi divljaci iz Banja Luke da ti velicaju Ratka u glavnom gradu, e to nemoj ni u snu zeljeti.DzoleZeljo je napisao/la:Ja bih iskreno volio Partizana, cisto jer bi na tribinama bio veliki spektakl. Vjerujem da bi Grobari napunili jug kada bi se takvo sto desilo, mada ko kod da dode, nije nepobjediv, u to budite sigurni...
A sve i da belaj neki naprave, tu je druga utakmica (ako se naravno prva ovde bude igrala) pa ce provincijski seljaci sto navijaju za njih i zvezdu sa nultim mentalitetom vidjeti kako musa dere jarca.
BordoMahala je napisao/la:Pa tu je policija, valjda i ona ima nekakvu ulogu tu. Jedini problem sto kazes mogu predstavljati ovi idioti iz BL i Trebinja (oni tamo imaju brojnu ekipu) pa bi oni mogli napraviti koji belaj, jer se ne bi znalo kad i kako bi dosli vjerovatno... A sto se tice ovih sto dolaze preko Drine, samo u kolonu i nigdje ne dat' prije stadiona i uvesti ih 2 sata prije.Elegant je napisao/la:Hoces ti "rat" po ulicama Sarajeva i Beograda ... da dođu ovi divljaci iz Banja Luke da ti velicaju Ratka u glavnom gradu, e to nemoj ni u snu zeljeti.DzoleZeljo je napisao/la:Ja bih iskreno volio Partizana, cisto jer bi na tribinama bio veliki spektakl. Vjerujem da bi Grobari napunili jug kada bi se takvo sto desilo, mada ko kod da dode, nije nepobjediv, u to budite sigurni...
A sve i da belaj neki naprave, tu je druga utakmica (ako se naravno prva ovde bude igrala) pa ce provincijski seljaci sto navijaju za njih i zvezdu sa nultim mentalitetom vidjeti kako musa dere jarca.
I bolje takoBordoMahala je napisao/la:I mi i Rijeka smo nenosioci.Caeruleus je napisao/la:Može li mi netko objasniti kako to HNK Rijeka ne može Sarajevu biti protivnik u play-offu?