FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

farukzidane
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la farukzidane » 08 avg 2014, 00:32

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ludilo- ... bus/137474" onclick="window.open(this.href);return false;
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 08 avg 2014, 00:32

Kako je lijepo biti hordaš :kafa:
4.10.2009

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 08 avg 2014, 00:33

Cestitke na ovom uspjehu :tokralju: :tokralju: :tokralju:
U koliko sati je sutra izvlacenje
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 08 avg 2014, 00:34

Ja bih najviše volio Dinamo sinoć sam ih gledao karine su obične.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 avg 2014, 00:34

Elegant je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Ja bih iskreno volio Partizana, cisto jer bi na tribinama bio veliki spektakl. Vjerujem da bi Grobari napunili jug kada bi se takvo sto desilo, mada ko kod da dode, nije nepobjediv, u to budite sigurni...
Hoces ti "rat" po ulicama Sarajeva i Beograda ... da dođu ovi divljaci iz Banja Luke da ti velicaju Ratka u glavnom gradu, e to nemoj ni u snu zeljeti.
Neka naprave rat, i Sarajevo ide dalje! ;)

Jos bolje, zar ne. Neki slican scenario kao sto je bio u Mostaru.

Mada, iskreno ne vjerujem da bi do toga doslo. Ipak je ovo utakmica za ulazak u EL, tako da je ulog veliki.

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 08 avg 2014, 00:34

Elegant je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Ja bih iskreno volio Partizana, cisto jer bi na tribinama bio veliki spektakl. Vjerujem da bi Grobari napunili jug kada bi se takvo sto desilo, mada ko kod da dode, nije nepobjediv, u to budite sigurni...
Hoces ti "rat" po ulicama Sarajeva i Beograda ... da dođu ovi divljaci iz Banja Luke da ti velicaju Ratka u glavnom gradu, e to nemoj ni u snu zeljeti.
Pa tu je policija, valjda i ona ima nekakvu ulogu tu. Jedini problem sto kazes mogu predstavljati ovi idioti iz BL i Trebinja (oni tamo imaju brojnu ekipu) pa bi oni mogli napraviti koji belaj, jer se ne bi znalo kad i kako bi dosli vjerovatno... A sto se tice ovih sto dolaze preko Drine, samo u kolonu i nigdje ne dat' prije stadiona i uvesti ih 2 sata prije.

A sve i da belaj neki naprave, tu je druga utakmica (ako se naravno prva ovde bude igrala) pa ce provincijski seljaci sto navijaju za njih i zvezdu sa nultim mentalitetom vidjeti kako musa dere jarca.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 08 avg 2014, 00:35

gaston je napisao/la:
simon je napisao/la:slika
sta predstavlja ova slika ? :mrgreen:
Newcastle i AZ koji su klase namucili su se da izbace grke sto pokazuje kakva su ekipa i koga smo izbacili :cool:
Ti si opet šampion !

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 08 avg 2014, 00:37

Može li mi netko objasniti kako to HNK Rijeka ne može Sarajevu biti protivnik u play-offu?

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 08 avg 2014, 00:38

Caeruleus je napisao/la:Može li mi netko objasniti kako to HNK Rijeka ne može Sarajevu biti protivnik u play-offu?
Jer su oba predstavnika nenosioci :)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 08 avg 2014, 00:38

Caeruleus je napisao/la:Može li mi netko objasniti kako to HNK Rijeka ne može Sarajevu biti protivnik u play-offu?
I mi i Rijeka smo nenosioci.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 08 avg 2014, 00:39

Zato sto nisu nosilac a nije ni Sarajvo...a vjeruj mi da su bolji od Dinama i Partizana...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 avg 2014, 00:39

BordoMahala je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Pa tu je policija, valjda i ona ima nekakvu ulogu tu. Jedini problem sto kazes mogu predstavljati ovi idioti iz BL i Trebinja (oni tamo imaju brojnu ekipu) pa bi oni mogli napraviti koji belaj, jer se ne bi znalo kad i kako bi dosli vjerovatno... A sto se tice ovih sto dolaze preko Drine, samo u kolonu i nigdje ne dat' prije stadiona i uvesti ih 2 sata prije.

A sve i da belaj neki naprave, tu je druga utakmica (ako se naravno prva ovde bude igrala) pa ce provincijski seljaci sto navijaju za njih i zvezdu sa nultim mentalitetom vidjeti kako musa dere jarca.
Nemojte bezveze nasjedati na te gluposti. Mozda bi mogao biti neki incident da se uvuko dan prije utakmice, pa da dobiju po pici kao Viole sto su dobile.

Mada opet ponavljam, kako kod da okrenes, ispod 30.000 nece sigurno biti vas, tako da ce atmosfera biti svakako zagrijana, tako da nema tog koji ce napraviti belaj pred 30.000 ljudi. Opusteno samo.. A jos dobro znamo kakva je nasa policija. ;)

EDIT. Ne vjerujem da bi UEFA zabranjivala dolazak navijaca jer Kosevo, a takoder JNA imaju zaista dobre uslove za goste, jos bez problema mozes otici i doci.

Zaboravih da pitam odmah, da li Kosevo zadovoljava kriterij odigravanja PLAY-oFF runde EL, i da, ako udete da li Kosevo zadovoljava odigravanje utakmica grupne FAZE EL? Hvala
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 avg 2014, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

V87
Kontakt:

Post Postao/la V87 » 08 avg 2014, 00:42

Elegant je napisao/la:

Ako dodje do susreta sa Partizanom, UEFA bi najvjerovantije zabranila dolazak gostujucih navijaca.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 avg 2014, 00:42

Još sam pod dojmom jbt.

Propuštanje lopte Krstea za Bilbiju kod drugog gola :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Lopta Tatomirovića i primanje Stojčeva kod trećeg gola :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 08 avg 2014, 00:43

Koja je igračina Stojčev kako se ovaj Grk odbi od njega kod 3 gola, a Bilbija u stilu Mandžukića oba gola.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 avg 2014, 00:44

Lyon, Inter, Tottenham Hotspur, PSV Eindhoven, Villarreal, Twente, Metalist Kharkiv, PAOK, Celtic, Club Brugge, Dnipro Dnipropetrovsk, Trabzonspor, Panathinaikos, Sparta Prague, Borrusia Moenchengladbach, Real Sociedad, Young Boys, Dinamo Zagreb, Lokomotiva Moskva, Rapid Wien, Zurich, Nacional, Maccabi Tel Aviv, Sheriff Tiraspol, Hull City, Partizan, Torino, Feyenoord, Sant-Etienne, Rio Ave i Dinamo Moskva.

Crveni - ispadanje 95%
Zuti - autsajderi, ali moze se igrati
Zeleni - solidna sansa za grupu

Ovo je moje misljenje iz iskustva i do sada vidjenog ove sezone.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 08 avg 2014, 00:48

Veceras je Sarajevo odigralo onoliko koliko je potrebno za prolaz.

pozzz za Acu :)

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 08 avg 2014, 00:49

I mi i Rijeka smo nenosioci.
I bolje tako :) Da Armada dođe u SA, sravnili bi šeher sa zemljom ;)

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 08 avg 2014, 00:49

Samo bahato

slika

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 08 avg 2014, 00:50

Nadam se da će upravni odbor TV prava prodati FACE-u, a ne smećarima iz BHT 1 dabogda im propala TV kuća i smrdljivi radio.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, mnon46, Tarapi i 30 gostiju.