Pa to si dobro rekao treba biti realan ali se sigurno necemo obrukati i ko god da bude protivnik treba odigrati hrabro i ponosnokloc86 je napisao/la:dajte ljudi budimo realni
svake godine ista prica..dodjemo u evropu,sami sebe nalozimo pricama i onda fasujemo (i to dobro fasujemo ) .... i onda sljedi veliko razocarenje a sto je najgore poslije se to odrazi na utakmnice nase lige..sjetimo se prosle godine..
realno koga god izvucemo,te ce ekipe biti veliki favoriti i igraci ce trebat dati 300%...ako i ispadnemo nije kraj svjeta;to je jos jedna u nizu stepenica u sazrijevanju nama voljenog kluba
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U pravu si kloc,ali netreba plaho ni pesimistican biti...neko juce napravi neko poredjenje sa mogucim protivnicima i nigdje nam vise od 40% sanse nije dao za prolaz
objektivno,ima ekipa protiv kojih stvarno nebi imali sanse..ali ima i ekipa protiv kojih bi bez vecih problema prosli u trece pretkolo...a vakat je da se i nama sreca osmjehne kad je zrijeb u pitanju.

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Realno, većina klubova na izvlačenju će željeti nas za protivnika, a to se poslije itekako može iskoristiti.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Svi se nadamo najboljem.adoni je napisao/la:a vakat je da se i nama sreca osmjehne kad je zrijeb u pitanju.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma prvo proslaviti, pa ćemo se onda s tim zamarati 

ma nisam ja pemista..imat cemo mi svoju sansu koji god tim da izvucemo ali nam ne treba euforija jer tako sami sebi kopamo grob..ne treba nam pitarska prica (mi smo giganti,divovi,mi smo naj naj u svemu ) a oni se nesjecaju kad su zadnji put nesta osvojiliadoni je napisao/la:U pravu si kloc,ali netreba plaho ni pesimistican biti...neko juce napravi neko poredjenje sa mogucim protivnicima i nigdje nam vise od 40% sanse nije dao za prolaz![]()
objektivno,ima ekipa protiv kojih stvarno nebi imali sanse..ali ima i ekipa protiv kojih bi bez vecih problema prosli u trece pretkolo...a vakat je da se i nama sreca osmjehne kad je zrijeb u pitanju.
mi za evropska takmicenja,imamo realno limitiranu ekipu...ako pobjedimo to ce biti super,ali ako i ne pobjedimo netreba to uzimat tragicno i to dozivljavat kao neki veliki neuspjeh....
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Bilo ko da nam dode bice tesko ali ne brinem se ja sve dok je amar tu 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Kaje je radno vrijeme Fan Shop-a subotom, a ukoliko ga otvaraju na sam dan utakmice (nedelja). Ako neko zna. Unaprijed hvala.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
pustite se evrope,prvo da proslavimo duplu onako kako su to ovi momci zasluzili..zato u nedjelju svi u dolinu cupova,a ovaj put jug ce da gori,bice ludnica...uzivajmo
1921
Zabranjeno pušenje svira na proslavi 

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
E to je već nešto,ne znam gdje nađošte Koketa prošli put?mamaSmurf je napisao/la:Zabranjeno pušenje svira na proslavi
Ta nije teferič.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
I Tifa izgleda.mamaSmurf je napisao/la:Zabranjeno pušenje svira na proslavi
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Shop radi svaki dan od 10 do 18 a u nedjelju ce raditi od 9 do 20h.
-
- Kontakt:
Raja svi u nedelju na proslavu DUPLE krune..bice ludnica 

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
MA NECEwwwkenanba je napisao/la:Raja svi u nedelju na proslavu DUPLE krune..bice ludnica

BRKO iz druge galaksije dok jos nije imao brkove

Ziv i zdrav bio jos 100 godina!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
purić je izjavio da bih volio igrati za ekipu koja se bori za trofeje tako da nema šanse da pređe u sarajevo ili olimpikCARSON je napisao/la:anonimni je napisao/la:opet tina ovome članku što ga je postavio @bagrcavi piše da je 17 sati, sad ni ja nisam siguran..
Purica bi volio vidjeti u nasem dresu jer je iskusan i dobar igrac odmah bi mogao u prvih 11 ali kao da gledam ide u OLIMPIC ILI JOS MANJI KLUB sarajevo

Odlican izbor,hvala Bogu da nije Koke .mamaSmurf je napisao/la:Zabranjeno pušenje svira na proslavi
Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al ja sam prvo rek'o Željo,pa sam poslije rek'o tata.
je li ima neka zvanicna info jos gdje ce biti? mislim da Vjecna trenutno nija bas najbolja opcija zbog tih gradova na sinama, mozda ispred BBI-a
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MoSaZeLjo1921, stendardo i 52 gosta.