FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blueman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blueman » 18 maj 2012, 17:32

Pozz svim Manijacima od istog iz skandinavije...Cestitke na osvojenoj DUPLOJ KRUNI :lol: stavrno je zeljo prejak ove sezone..pratim svaki njihov korak..i molim Boga da izvuku ovaj ovdje usrani Helsinborg da ih rastavimo sa zemljom...sretno u nedjelju...i ja bi rado na jug sa Zeljinim salom i da derem grlo pozzz :D

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 18 maj 2012, 18:15

imam šuhvu da će nas Basel zapasti :lol:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 maj 2012, 18:17

Za one koji ne znaju, nekima od ovih nosioca nova sezona vec uveliko traje, to su Švedska, Finska, Latvijaska, Litvanska, Bjeloruska i Irska liga (u Finskoj tek odigrano 7 kola, kod drugih u prosjeku nekih 10-11 kola). Helsingborg, Ventspils i Shamrock ne igraju trenutno u formi od prosle sezone pa se nalaze tek na cetvrtoj poziciji, dok su ovi ostali ipak pokazali da nisu prosle sezone bili neopravdano prvaci svoje zemlje i trenutno su opet prvi, neki pomalo ubjedljivo ako se uzme da se tek odigrao po 10 kola (BATE i Ekranes), a dok HJK trenutno djeli prvu poziciju.
sonik24 je napisao/la:imam šuhvu da će nas Basel zapasti :lol:
nadaj se da Bayern osvoji Ligu prvaka, pa ce Basel preci iz drugog u trece pretkolo ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 maj 2012, 18:18

Nije ni Basel onaj isti od prošle sezone, odoše im ona dvojica šiptara, jedan u Bayern, a drugi u M'gladbach :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Edward
Kontakt:

Post Postao/la Edward » 18 maj 2012, 18:19

Ja lično imam suprotan feeling, jer sam mišljenja kako bi mogli gledat' Dinamo/Partizan vs. Željezničar. :?
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 18 maj 2012, 18:21

Edward je napisao/la:Ja lično imam suprotan feeling, jer sam mišljenja kako bi mogli gledat' Dinamo/Partizan vs. Željezničar. :?
Ma to bi bilo odlicno puno kosevo,atmosfera kao protiv Njukasla. Ako bude sranja oni ce ga prouzrokovati i mi u 3 pretkolu :ugeek: :ugeek: :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2012, 18:24

Svi ovi koji prizivaju Partizana nisu normalni, a najluđi mi je @Aldin koji kaze da bi to bilo super jer je Srbija blizu pa se moze na gosotvanje. Pametan ce shvatiti sta donosi taj susret, fudbal ne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 maj 2012, 18:26

Imam neku šuhu da čemo izvući najlakšu ekipu ,poslije dvije godine zajebanih klubova vrijeme je da dobijemo neku lakšu ekipu .Treča sreća .

Edward
Kontakt:

Post Postao/la Edward » 18 maj 2012, 18:28

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Men' se lično ovo ne gleda ponovo, a Vama?
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 18 maj 2012, 18:33

Zar vi stvarno mislite da Uefa ne čita ovaj forum? :mrgreen: Svake godine koga god nismo željeli izvukli smo .Tako Platini ako ovo čitaš a znam da čitam, mi svi želimo Basel. :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 maj 2012, 18:40

Semper je napisao/la:Zar vi stvarno mislite da Uefa ne čita ovaj forum? :mrgreen: Svake godine koga god nismo željeli izvukli smo .Tako Platini ako ovo čitaš a znam da čitam, mi svi želimo Basel. :mrgreen:
:lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

TMXaller
Kontakt:

Post Postao/la TMXaller » 18 maj 2012, 18:41

Ljudi dosta o zrijebu. Ima do izvlacenja jos puno. Svi zelimo najlakseg moguceg prtivnika i to je to. Nego, bismol mi mogli Salihamidzica dovest ako ne produzi ugovor, a izgleda da nece? Ako se ima para ja sam za!
FKŽ

UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!

INTER!!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 maj 2012, 18:44

TMXaller je napisao/la:Ljudi dosta o zrijebu. Ima do izvlacenja jos puno. Svi zelimo najlakseg moguceg prtivnika i to je to. Nego, bismol mi mogli Salihamidzica dovest ako ne produzi ugovor, a izgleda da nece? Ako se ima para ja sam za!
skup je on da bih sjedio na klupi

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 18 maj 2012, 18:52

Ma ja mislim da tu nisu u pitanju pare, vec je tu volja svrha. Zaradio je on, sto jeste, jeste.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 18 maj 2012, 19:00

TMXaller je napisao/la:Ljudi dosta o zrijebu. Ima do izvlacenja jos puno. Svi zelimo najlakseg moguceg prtivnika i to je to. Nego, bismol mi mogli Salihamidzica dovest ako ne produzi ugovor, a izgleda da nece? Ako se ima para ja sam za!
cini mi se da je on jos dok je bio u Bayernu na pitanje da li ce karijeru zavrsiti u Premier ligi BiH rekao da nece nego ce u Njemackoj....sada proslo je dosta od tada....ne igra se kako se igralo....a mozda se Hasanu jos igra fudbal pa ko zna ;)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 maj 2012, 19:01

BlueTiger je napisao/la:Ma ja mislim da tu nisu u pitanju pare, vec je tu volja svrha. Zaradio je on, sto jeste, jeste.
Da nema porodicu možda,žena španjolka, djeca idu u njemačku školu, sad bi on trebao pretumbati život da bih igrao u želji .

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 maj 2012, 19:02

Ne volim tuce, ne volim ih stvarno, iako idem na gostovanja. Svi znamo belaj protiv Hajduka kod nas, svi znamo taj osjecaj kada izbije, nije lagodan, ali treba stati na crtu i ne bjezati. Ali hocu da kazem ovo, pogotovo ove sto hoce da izbjegnemo Dinamo ili Partizan, sve dok se mi njih tako "bojimo", to nije dobro za nas, jer oni dolaze vise rastereceni i vise su spremni na belaj, kada se mi solidarisemo i pozelimo njih, da im ocitamo prvenstveno lekciju u navijanju, ali i nedaj boze i u fizickoj spremi, tj tuci, onda ce tek doci sve na svoje mjesto. Oni se ovako sprdaju sa nama, dolaze u Sarajevo sa namjerama da imaju tucu, jer imaju taj stereotip da necemo uzvratiti, a oni da ce time dobiti jednu dobru reklamu za svoju navijacku grupu, tek kada jednom naidju na zestok otpor, onda ce i ostali shvatiti da nema sale ovdje i onda se ni mi necemo "bojati" ovakvih protivnika, a koji strahovi nisu zasnovani na sportskom vec u navijackom okviru.

Priznajem, i ja bi takoder volio njih izbjeci, jer smatram da vecina navijaca Želje nisu dorasli BBB ili Grobarima koji ce rado se i pobiti sa obicnim pukom, dok je za Manijake drugacije, koji jesu dorasli, pogotovo na domacoj tekmi, ako su slozni. Ali kada se meni protiv Hajduka desilo da momak koji djeluje snazan i ostar bjezi i govori "eto torcide" u svom gradu, necu da mislim sta bi tek drugi uradili. Znam da za ove stvari nisu nogometne utakmice, stadioni i sl, ali ovdje je to tako. Mozda cete reci nesto negativno meni sto ovako gledam na ove stvari i sl, ali ovo je moj stav.

Da ne idem dalje u off-topic, samo cu reci, nadam se također da necemo izvuci Partizan ili Dinamo, jer jednostavno nismo dorasli njima, kako u fudbalu, tako i u ostalim stvarima. Nadam se u drugom pretkolu protivniku kao sto je Helsingborg, Ekranes ili Maribor koji mozda jesu izdominirali svoju ligu, ali eto, hocu da vidim kako bi se nosili sa takvom momcadima, ako njih ne mozemo uzeti, ne trebamo igrati ni ove godine Ligu Evrope. Jbg, vise nam srece drugi put, ni Zvezda nije u tri godine osvojila ligu prvaka, to je bio dugi desetogodisnji plan i tek u toj desetoj su osvojili, a jos su unaprijed igrali u mnogo jacoj ligi nego mi sada.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 18 maj 2012, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 18 maj 2012, 19:28

Stavrno smoriste sa tom pricom o grobarima i ostalima. Pa ja da nikad nisam cuo za njih pomislio bih da svaki od njih ima po 110 kila i celicna damu a u stvari su ko svi mi, nidje veze vam je to.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 maj 2012, 19:30

Hoćel biti na TV-u tekma?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 18 maj 2012, 19:31

pintol_TM87 je napisao/la:Hoćel biti na TV-u tekma?
Ne koliko ja znam.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 14 gostiju.