Koga god da dobijemo nase je da osvijetlamo obraz nase grupe kao i uvijek do sada,mene licno ne interesuje ni koja je navijacka grupa niti odakle dolazi,mada posebno volim ove iz komsilukaadmirone je napisao/la:Stavrno smoriste sa tom pricom o grobarima i ostalima. Pa ja da nikad nisam cuo za njih pomislio bih da svaki od njih ima po 110 kila i celicna damu a u stvari su ko svi mi, nidje veze vam je to.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ZELJO
-
plava lokomotiva
- Kontakt:
Cestitam Sir Amaru, igracima, upravi i svim navijacima osvajanje DUPLE KRUNE... Ova sezona je definitivno bila sezona iz snova.. Treba u nedjelju sve ovo fino proslaviti, nadam se da su u klubu smislili fin program, nadam se Zabranjeno pusenje da ce pjevati i Tifa po mogucnosti... Treba organizovati kasnije obavezan pobjednicki krug kroz grad.. Hvala Bogu evo i navijanje je najavljeno i sve ce biti kako treba..
Nakon proslave treba se spremati za Evropu, na dobrom smo putu, al smo isto tako daleko od neceg znacajnog, koje se moze desiti samo uz dobar zrijeb i srecu na terenu, kao i ozb shvatanje Evrope, tu mislim da se treba zadrzati kadar i odraditi kvalitetne pripreme... Trebamo zadrzati sve bitne igrace, produziti sa Nyemom i po meni dovesti jednog napadaca, golmana, desno krilo i eventualno veznjaka.. Razmisljao sam malo o eventualnim realnim pojacanjima, mada je upitno kolko su ovi realni, al eto... Golman Avdukic, krilo Puric, veznjak Muratovic i napadac Buba ili Muslimovic.. Znam da su ovi napadaci prilicno nerealni, al eto, mozda Sir smisli nekog novog koji ce prokljucati.. Uglavnom nikog se ne treba bojati, igrati muski, hrabro i necemo se obrukati, a uz malo srece mozemo u 3. pretkolo... Moje zelje su zaobici Basel, Partizan, Dinamo... Nadam se Helsinkiju, Helsinborgu, Ekranesu.. Pozz svim Manijacima..
DUPLA MAJSTORE!!
Nakon proslave treba se spremati za Evropu, na dobrom smo putu, al smo isto tako daleko od neceg znacajnog, koje se moze desiti samo uz dobar zrijeb i srecu na terenu, kao i ozb shvatanje Evrope, tu mislim da se treba zadrzati kadar i odraditi kvalitetne pripreme... Trebamo zadrzati sve bitne igrace, produziti sa Nyemom i po meni dovesti jednog napadaca, golmana, desno krilo i eventualno veznjaka.. Razmisljao sam malo o eventualnim realnim pojacanjima, mada je upitno kolko su ovi realni, al eto... Golman Avdukic, krilo Puric, veznjak Muratovic i napadac Buba ili Muslimovic.. Znam da su ovi napadaci prilicno nerealni, al eto, mozda Sir smisli nekog novog koji ce prokljucati.. Uglavnom nikog se ne treba bojati, igrati muski, hrabro i necemo se obrukati, a uz malo srece mozemo u 3. pretkolo... Moje zelje su zaobici Basel, Partizan, Dinamo... Nadam se Helsinkiju, Helsinborgu, Ekranesu.. Pozz svim Manijacima..
DUPLA MAJSTORE!!
jos dodati da je Zlatan Bajramovic bez kluba.
1 dan
1 dan
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
1 dan i ujedno upozorenje za sve za ubuduce
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hoce li sta biti za Kosevo i one stolice na zapadu?
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Nece, nemaju dovoljno para.BlueTiger je napisao/la:Hoce li sta biti za Kosevo i one stolice na zapadu?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- spielführer_21
- Kontakt:
Ko nema para?Elegant je napisao/la:Nece, nemaju dovoljno para.BlueTiger je napisao/la:Hoce li sta biti za Kosevo i one stolice na zapadu?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Opstina Centar u cijem je vlasnistvu Kosevo je izdvojila pare za nekih 10 000 hiljada stolica, a znamo da na zapadu ima 17 000 stolica... tako da fale pare za tih 7000 ne znam sta ce biti, vidjecemospielführer_21 je napisao/la:Ko nema para?Elegant je napisao/la:Nece, nemaju dovoljno para.BlueTiger je napisao/la:Hoce li sta biti za Kosevo i one stolice na zapadu?
Ma ne znam vise, to meni sve smrdi! Sta se vise ceka ako su pare uspjeli izdvoji? Ta je prica bila jos prije godinu dana, poslije Serifa. Ma sramotno je ovo sta nam se dogada, ubijaju jedinu stvar u drzavi koja salje pozitivnu sliku o BIH. Rukomet su sjebali, Bosna igra ligu prvaka, raje nigdje, pa onda kosarku, nekada je puno kao brod bilo, evo fudbal pokusavaju na razne nacine, pa smo se na kraju uspjeli jedini ispucati iz sivila ovoga. Ja cu samo reci, HVALA TI AMARE ZA SVE!
Da hocemo naci vise nekog investitora, pa makar U INAT DUSMANI, dio po dio poceti graditi nasu Grbavicu!
Da hocemo naci vise nekog investitora, pa makar U INAT DUSMANI, dio po dio poceti graditi nasu Grbavicu!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
vidi džempera u šefa
to sam i ja htio napisat', al' me ti prestiže
ovo on iz sažaljenja 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
izgleda da je NYema produžio ugovor, reče šef da nikome ne ističe ugovor na kraju sezone.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pita ga novinarka: jeste li ikada pohvalili igrace ?
Amar: Jesam jednom
Novinarka: Sta se desilo pa ste ih pohvalili ?
Amar: Ne sjecam se, moze bit da sam malo popio

FKŽ !
haha dobra xDTeaM87 je napisao/la:Pita ga novinarka: jeste li ikada pohvalili igrace ?
![]()
AMAR KING
e ja sad tek nista ne kontam
Dzelo kaze bit ce proslava , stadion ce biti okicen, bice bina na centru terena... A Amar kaze tesko je ocekivat nesto ... 
Trenutno korisnika/ca: KorisnickoImeDE, Mocvara1991 i 15 gostiju.