Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nadaj se da Bayern osvoji Ligu prvaka, pa ce Basel preci iz drugog u trece pretkolosonik24 je napisao/la:imam šuhvu da će nas Basel zapasti
Ma to bi bilo odlicno puno kosevo,atmosfera kao protiv Njukasla. Ako bude sranja oni ce ga prouzrokovati i mi u 3 pretkolu :ugeek: :ugeek:Edward je napisao/la:Ja lično imam suprotan feeling, jer sam mišljenja kako bi mogli gledat' Dinamo/Partizan vs. Željezničar.
Semper je napisao/la:Zar vi stvarno mislite da Uefa ne čita ovaj forum?Svake godine koga god nismo željeli izvukli smo .Tako Platini ako ovo čitaš a znam da čitam, mi svi želimo Basel.
skup je on da bih sjedio na klupiTMXaller je napisao/la:Ljudi dosta o zrijebu. Ima do izvlacenja jos puno. Svi zelimo najlakseg moguceg prtivnika i to je to. Nego, bismol mi mogli Salihamidzica dovest ako ne produzi ugovor, a izgleda da nece? Ako se ima para ja sam za!
cini mi se da je on jos dok je bio u Bayernu na pitanje da li ce karijeru zavrsiti u Premier ligi BiH rekao da nece nego ce u Njemackoj....sada proslo je dosta od tada....ne igra se kako se igralo....a mozda se Hasanu jos igra fudbal pa ko znaTMXaller je napisao/la:Ljudi dosta o zrijebu. Ima do izvlacenja jos puno. Svi zelimo najlakseg moguceg prtivnika i to je to. Nego, bismol mi mogli Salihamidzica dovest ako ne produzi ugovor, a izgleda da nece? Ako se ima para ja sam za!
Da nema porodicu možda,žena španjolka, djeca idu u njemačku školu, sad bi on trebao pretumbati život da bih igrao u želji .BlueTiger je napisao/la:Ma ja mislim da tu nisu u pitanju pare, vec je tu volja svrha. Zaradio je on, sto jeste, jeste.
Ne koliko ja znam.pintol_TM87 je napisao/la:Hoćel biti na TV-u tekma?