NK Zvijezda Gradačac

ado1919

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ado1919 » 28 jun 2012, 11:41

Vice te se boriti za opstanak jeli je taj vas trener kao i stojnic jako veliki filozof pa se nemoze dogovoriti s provjerenim igracima a ovaj ih otpusta zato dva kandidata za ispadanje ce biti Rudar P. i Zvijezda G. zbog filozofije trener ...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 28 jun 2012, 11:57

ado1919 je napisao/la:Vice te se boriti za opstanak jeli je taj vas trener kao i stojnic jako veliki filozof pa se nemoze dogovoriti s provjerenim igracima a ovaj ih otpusta zato dva kandidata za ispadanje ce biti Rudar P. i Zvijezda G. zbog filozofije trener ...
dobro da si nas upozorio...pozz :D
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 jun 2012, 12:03

ado1919 je napisao/la:Vice te se boriti za opstanak jeli je taj vas trener kao i stojnic jako veliki filozof pa se nemoze dogovoriti s provjerenim igracima a ovaj ih otpusta zato dva kandidata za ispadanje ce biti Rudar P. i Zvijezda G. zbog filozofije trener ...
A i ti ispade kao neki filozof ili si gledo u kašike,višljuške ili neki taj escajg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 jun 2012, 12:05

O HUSARA, ŠTA IMA , NISMO TE ODMAH PREPOZNALI :lol:

redwhite

Post Postao/la redwhite » 28 jun 2012, 12:18

astra1922 je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:
jel do kluba il do njegovog oca?
ma daj pustite levaćenja..Eto nek igraju sad MANEKENI nemojraju igrat djeca iz čarsije! A do sada niko nije ni 2% fermao djecu ovu iz kadeta i juniora al Kuntic je polako poceo da gura djecu..Nadam se da će se stanje popravit :S
pa ko je maneken papcino u zvijezdi mozda jakovljevic moranjkic jusic mujo masic pa sta je tebi bolan ti ljudi ginu za zvijezdin dres vise od nasih igraca koji su igrali za nas.jedini igrac koji voli zvijezdu i koji je uvijek igrao srcem za nas je doro.kako se jahic i vedo nisu na njega ugledali,nego krenuli za parama odma prosijaci.klub koji te napravio takoder te je zaduzio da i ti njemu neato das da odigras par sezona da pomognes klubu a uvijek ima prilika otici u veci klub i vise zaraditi.a sta su nasa djeca uradila,napravila su budale od sebe.jahic ima jos jednu priliku a to je da postane rob ade husare da mu on bude menader a zauzvrat jahic ce dobijati minutazu u gradini i akobogda tu mu i predvidam kraj bogate karijere
Svi nabrojani,a i ostali kojih nema spomenutih, ce na prvi znak nestasice para udarit se nogom u gu.zicu i otici, pa ce te onda da vidite ko za sta gine. Nije to neprirodna pojava, u BiH je 90% seoskih igraca koji prezivljavaju igrajuci lopte. Promijenit ce te vi pricu o nasoj omladini,kao sto uostalom svakih par mjeseci mijenjate

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 28 jun 2012, 12:18

Vice te se boriti za opstanak jeli je taj vas trener kao i stojnic jako veliki filozof pa se nemoze dogovoriti s provjerenim igracima a ovaj ih otpusta zato dva kandidata za ispadanje ce biti Rudar P. i Zvijezda G. zbog filozofije trener ...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jun 2012, 12:19

Za ova dva treninga , nisam nešto posebno vidio da je Jahić uradio.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 jun 2012, 13:10

Benjo_AFC86 je napisao/la:Za ova dva treninga , nisam nešto posebno vidio da je Jahić uradio.
nije Jahić još izgrađen igrač, tek on treba da se dokazuje, mada će to biti jako teško u novoj sredini

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 jun 2012, 14:30

Tkanton je napisao/la:Sad ce se zmajevac javit i pocet o mladom pogonu, koja bolan nasa djeca de mi jedno nase dijete koje je negdje uspjelo dalje od srebrenika i omladinca, nasem dijetu kazi da malo zna igrat ono bi odma jednu hiljadarku da zaradjuje sa 18g, eto sloboda je gurala svoje juniore pa dokle dodjose, za nasu sredinu dva tri juniora kad se prikljuce treninzima po sezoni je uspjeh
Moj jarane ja o tome pisem sto volim Zvijezdu i sve sto pisem je za dobrobit kluba da se ispravi ono sto nevalja.Cinjenica je da trenutno najlosiju omladinsku skolu u BiH ima Travnik i Zvijezda,Gosk necu da spominjem jer je to selo sa kojim se mi netrebamo poredit.Po tebi u Gradaccu nema talenata i lose se ponasaju,a po meni ima talenata ali nema ko sa njima radit.Neznam otkad znas za Zvijezdu,al navescu ti jedan primjer-krajem 80 godina jedna generacija juniora Zvijezde predvodjena Ismetom Mulabdicem-Mrkijem i trenerom rahmetli Sakibom Alimanovicem izborila je takmicenje u kvalitetnoj lizi Jugoslavije koja se igrala po republikama,i tada je na banji igrao i Sergej Brbarez ,Slaven Musa i DZafic sa Velezom i gubio od nas,igrao je tu i Mario Stanic i Amar Osim iz Zelje,Elvir Bolic sa Celikom itd.Zvijezdu su tad komplet cinila casiska djeca,a sad kako cujem od jarana u skoli fudbala ima 3-4 djece iz casije valjda zbog trenera koji nisu nikad sutnuli lopte.Navodno su masovnije skole u Vuckovcima i Kamberima nego u Zvijezdi.E sad ako ovo nije tacno,a malo sam se vratio u istoriju da ti dokazem da je ovde uvijek bilo talenata i bice onda si ti u pravu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jun 2012, 15:05

zmajevac je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Sad ce se zmajevac javit i pocet o mladom pogonu, koja bolan nasa djeca de mi jedno nase dijete koje je negdje uspjelo dalje od srebrenika i omladinca, nasem dijetu kazi da malo zna igrat ono bi odma jednu hiljadarku da zaradjuje sa 18g, eto sloboda je gurala svoje juniore pa dokle dodjose, za nasu sredinu dva tri juniora kad se prikljuce treninzima po sezoni je uspjeh
Moj jarane ja o tome pisem sto volim Zvijezdu i sve sto pisem je za dobrobit kluba da se ispravi ono sto nevalja.Cinjenica je da trenutno najlosiju omladinsku skolu u BiH ima Travnik i Zvijezda,Gosk necu da spominjem jer je to selo sa kojim se mi netrebamo poredit.Po tebi u Gradaccu nema talenata i lose se ponasaju,a po meni ima talenata ali nema ko sa njima radit.Neznam otkad znas za Zvijezdu,al navescu ti jedan primjer-krajem 80 godina jedna generacija juniora Zvijezde predvodjena Ismetom Mulabdicem-Mrkijem i trenerom rahmetli Sakibom Alimanovicem izborila je takmicenje u kvalitetnoj lizi Jugoslavije koja se igrala po republikama,i tada je na banji igrao i Sergej Brbarez ,Slaven Musa i DZafic sa Velezom i gubio od nas,igrao je tu i Mario Stanic i Amar Osim iz Zelje,Elvir Bolic sa Celikom itd.Zvijezdu su tad komplet cinila casiska djeca,a sad kako cujem od jarana u skoli fudbala ima 3-4 djece iz casije valjda zbog trenera koji nisu nikad sutnuli lopte.Navodno su masovnije skole u Vuckovcima i Kamberima nego u Zvijezdi.E sad ako ovo nije tacno,a malo sam se vratio u istoriju da ti dokazem da je ovde uvijek bilo talenata i bice onda si ti u pravu.
Po meni je logicno ako je netko otvorio skolu fudbala u Vuckovcima da ce bit puno djece, nece neko dijete od 9-10 g dolazit iz vuckovaca da u zvijezdu igra lopte, a i ovi malo starij i ako zna igrat ili se pocne kurcit ili ce upisat fakultet u tuzli i sarajevu i napustit zvijezdu a i fudbal, to je dosta i do drzave, a mislim da nemaju bas toliko para da se razbacuju i da ulazu u nesto pa ako bude bude, a sto se tici prijasnji generacija, vremena se mijenjaju u to vrijeme posle osnovne skole rijetki su upisivali srednju a kamoli fakultet i imali su vremena za fudbal, pa nije bilo ovi krvopija menadzera i vazda neki drugi razloga, ja bi volio da to tako bude ko sto ti kazes al jednostavno je to nerealno za bosnu citavu ne samo za zvijezdu, da je to tako ko sto ti govoris u nasoj reprezentacij nebi bio samo jedan igrac iz domace lige, liga nam nebi bila na 100. mjestu i vazda drugi razloga, i ja bi ovdje stao ostalo je vec politika

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 jun 2012, 16:25

Tkanton je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:
Po meni je logicno ako je netko otvorio skolu fudbala u Vuckovcima da ce bit puno djece, nece neko dijete od 9-10 g dolazit iz vuckovaca da u zvijezdu igra lopte, a i ovi malo starij i ako zna igrat ili se pocne kurcit ili ce upisat fakultet u tuzli i sarajevu i napustit zvijezdu a i fudbal, to je dosta i do drzave, a mislim da nemaju bas toliko para da se razbacuju i da ulazu u nesto pa ako bude bude, a sto se tici prijasnji generacija, vremena se mijenjaju u to vrijeme posle osnovne skole rijetki su upisivali srednju a kamoli fakultet i imali su vremena za fudbal, pa nije bilo ovi krvopija menadzera i vazda neki drugi razloga, ja bi volio da to tako bude ko sto ti kazes al jednostavno je to nerealno za bosnu citavu ne samo za zvijezdu, da je to tako ko sto ti govoris u nasoj reprezentacij nebi bio samo jedan igrac iz domace lige, liga nam nebi bila na 100. mjestu i vazda drugi razloga, i ja bi ovdje stao ostalo je vec politika
Ako je logicno da seoske skole fudbala budu kvalitetnije i masovnije od Zvijezdine ja o tome necu vise pisat.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jun 2012, 16:29

Na danasnjem vremenu jest, znas li ti koliko stanovnika zivi u vuckovcima, i okolnim mjestima, i znas li koliko kosta autobusna karta u jednom pravcua sa glavne stanice do pod vuckovce, da ne govorim da dijete dovlace roditelji na trening itd, i ja nisam rekao da su kvalitetnije vec da su masovnije to jest potvrdio sam tvoju tezu ¨da su navodno masovnije¨ sto mi je kad pogledam ekonmsku situaciju u drzavi logicnije da roditelji salju djecu tamo gdje je blize, nego da salju 15-ak kilometara dalje

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 28 jun 2012, 16:41

Sto se tice mladi igraca, sigurno ste culi za Samira Isanovica 16 godina momku, odlicno igra malac, ove godine je isao u Spaniju na neke probe ili je bio neki kamp ali isto je to.
Pricao sam sa njim i kaze da ce ici na probu u Njemacku i jos neke zemlje inace vec zaradjuje 400 km od zvijezde mislim tako on kaze.
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2012, 17:56

Ezio7 je napisao/la:Sto se tice mladi igraca, sigurno ste culi za Samira Isanovica 16 godina momku, odlicno igra malac, ove godine je isao u Spaniju na neke probe ili je bio neki kamp ali isto je to.
Pricao sam sa njim i kaze da ce ici na probu u Njemacku i jos neke zemlje inace vec zaradjuje 400 km od zvijezde mislim tako on kaze.
to da zaraduje ti je slagao..momak je dobar igrac ima talenta i ima sve predispozicije da postane uspjesan igrac ali je dosta nemaran i vec sada ne zivi sportskim zivotom,,,ako mu bog podari malo vise pameti od njega bi mogao dobar igrac biti a isto to za probe i te kampove vise od pola oduzmi jer ga i ja poznajem
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 28 jun 2012, 18:19

Ma ok, ko ce znati, mi smo pricali prije mozda mjesec dana i kaze da zaradjuje 400 km sad i meni je to malo cudno bilo. :?
Al' sto se tice igre definitivno ima talenat, onako fizicki je dosta jak, brz ima dobar sut i mislim da bi on mogao nesto vise da postigne (e sad, kao sto ti kazes ako mu bog da pameti mozda iskoristi svoj talenat).
Mozda grijesim, jer nisam toliko upoznat sa omladinskim pogonom, znam samo ovo za samira i jos par njih mada su to vecinom glumci kako se meni cini ono odigras par utakmica i odmah nogometna zvijezda, na terenu im bitnije kakvu ce frizuricu imati ili kakve ce kopacke obuci. :roll:
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 28 jun 2012, 18:22

astra1922 je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:
jel do kluba il do njegovog oca?
ma daj pustite levaćenja..Eto nek igraju sad MANEKENI nemojraju igrat djeca iz čarsije! A do sada niko nije ni 2% fermao djecu ovu iz kadeta i juniora al Kuntic je polako poceo da gura djecu..Nadam se da će se stanje popravit :S
pa ko je maneken papcino u zvijezdi mozda jakovljevic moranjkic jusic mujo masic pa sta je tebi bolan ti ljudi ginu za zvijezdin dres vise od nasih igraca koji su igrali za nas.jedini igrac koji voli zvijezdu i koji je uvijek igrao srcem za nas je doro.kako se jahic i vedo nisu na njega ugledali,nego krenuli za parama odma prosijaci.klub koji te napravio takoder te je zaduzio da i ti njemu neato das da odigras par sezona da pomognes klubu a uvijek ima prilika otici u veci klub i vise zaraditi.a sta su nasa djeca uradila,napravila su budale od sebe.jahic ima jos jednu priliku a to je da postane rob ade husare da mu on bude menader a zauzvrat jahic ce dobijati minutazu u gradini i akobogda tu mu i predvidam kraj bogate karijere
e daleko ce klub dogurat ako budu prioritet imala "djeca iz carsije"..da se klub rukovodio ovom tezom sad bi igrali s mionicom..kakve ima veze odakle su djeca? vazno je da su dobri i karakterni igraci,da su vrijedni i da hoce trenirat..a put do uspjeha je trnovit..djeca iz carsije bi za pola godine da postanu standardni

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 28 jun 2012, 18:27

Tkanton je napisao/la:Na danasnjem vremenu jest, znas li ti koliko stanovnika zivi u vuckovcima, i okolnim mjestima, i znas li koliko kosta autobusna karta u jednom pravcua sa glavne stanice do pod vuckovce, da ne govorim da dijete dovlace roditelji na trening itd, i ja nisam rekao da su kvalitetnije vec da su masovnije to jest potvrdio sam tvoju tezu ¨da su navodno masovnije¨ sto mi je kad pogledam ekonmsku situaciju u drzavi logicnije da roditelji salju djecu tamo gdje je blize, nego da salju 15-ak kilometara dalje
skoro sam procito u novinama da je kuntic izjavio kako zvijezda treba da uzima iz okoline sve naj bolje..i mislim da je u pravu..ali je cudno sto zvijezda vec dugo nema kvalitetnog igraca iz mlađih selekcija..nesto tu ne stima..sve igraju igraci sa strane

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 jun 2012, 18:41

Star se konj ne uči jahat,u prevodu,tu djecu nema ko da nauči.Treneri mladjih selekcija prije svega nisu nikakvi pedagozi.Sa takvim trenerima talenat ne moze doći do izrazaja.Jednostavno,nestručno vodjenje unisti i prirodan talenat i obrnuto-dobar pedagog prije svega,obrazovan sportista moze i od malo talenta napraviti dobrog igrača.Ali,nasi asovi,nekadasnji fudbaleri,iako nisu za tog posla moraju do penzije tu ostati.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 jun 2012, 18:53

zvjezdas je napisao/la:Star se konj ne uči jahat,u prevodu,tu djecu nema ko da nauči.Treneri mladjih selekcija prije svega nisu nikakvi pedagozi.Sa takvim trenerima talenat ne moze doći do izrazaja.Jednostavno,nestručno vodjenje unisti i prirodan talenat i obrnuto-dobar pedagog prije svega,obrazovan sportista moze i od malo talenta napraviti dobrog igrača.Ali,nasi asovi,nekadasnji fudbaleri,iako nisu za tog posla moraju do penzije tu ostati.
Drago mi je da vecina zna pravi razlog zasto nemamo domacih igraca,da li je upravi do toga stalo vidicemo u dogledno vrijeme.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jun 2012, 19:01

Dzaba ti jarane i od pedagoga i razni pizdi materina on ako sam ne skonta kako treba, netreba ti ni ni pedagog ni otac ni mati, tetka,nena da ti kaze da nesmijes opijat se, da trebas redovno trenirat, da se neumislis posle jedne utakmice i bla bla drugi razloga, al ja opet mislim da to nije glavni razlog, po meni je to ekonomska stabilsnot drzave, igrac i ako je dobar u mladim danima kad dodje vrijeme da se opredijeli za zivot izabrat ce fakultet a fudbal ostavit ko ti garantuje da se neces povrijedit sa 21g, da od tebe nece nista bit, jednostavno to je nesigurno jos u bih,jedino na taj nacin mogu pokusavat u Tuzli, Sarajevu, Zenici,Mostaru, Bihacu, B.Luci,jer oni imaju svoje univerzitetske centre i koliko toliko mogu pokusat uskladit fakultet i trening a svi znamo da fak. u gradaccu nema, Neznam jel se neko sjeca Nedima Gradascevica generacija 1986 ili 87 strasan spic svi mu predvidjali svjetlu karijeru al on ode za skolom i sta se tu moze, sta je jos takve djecec bilo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.