eu 2
soba : drinin
password : vuk

Moderator/ica: Padovan
Uuuuuu golovi su strašni !Vjecna Robija je napisao/la:Kakve tekme a i golovi izmedju mene i caNYOn.Strasnooo
i meni tako samo se pokazuje login a bas sam mislio da odigram jednuDesimaL je napisao/la:meni nece da udje :S
Ono na pocetku ukuca pw i dalje nece
Samo večeras zaključaj sobuVjecna Robija je napisao/la:svaka tekma po minimalno 2 eurogola![]()
veceras ponovo,dok dodjem sebi![]()
Gledaj ovi,zakljucavaju se u sobicaNYOn je napisao/la:Samo večeras zaključaj sobuVjecna Robija je napisao/la:svaka tekma po minimalno 2 eurogola![]()
DesimaL je napisao/la:Gledaj ovi,zakljucavaju se u sobicaNYOn je napisao/la:Samo večeras zaključaj sobuVjecna Robija je napisao/la:svaka tekma po minimalno 2 eurogola![]()
![]()
Kako to ermine,znas da je bilo ko osvoji ligu da njemu ide emir_zenica,tako se dogovorili
To je davno napisano.Senaid L.F.C je napisao/la:The server is down for manteniance.
This manteniance will consist of:
- Massive stats reset: All players will be reset to 500 points, all their stats and averages will be deleted as well.
Reasons: admins and moderators got tired of trying to stop and control cheats and in-game abuses.
- All lobbies will now be friendly, no scoring at all.
Maybe some day I'll come up with some sort of solution to this, but it won't be in the short term.
Bear with it.
obasnjenje sa njihove stranice zasto se ne moze
ja budala gledo samo vrijeme a ne i datumDesimaL je napisao/la:To je davno napisano.Senaid L.F.C je napisao/la:The server is down for manteniance.
This manteniance will consist of:
- Massive stats reset: All players will be reset to 500 points, all their stats and averages will be deleted as well.
Reasons: admins and moderators got tired of trying to stop and control cheats and in-game abuses.
- All lobbies will now be friendly, no scoring at all.
Maybe some day I'll come up with some sort of solution to this, but it won't be in the short term.
Bear with it.
obasnjenje sa njihove stranice zasto se ne moze
Ma instalirao onaj PES 6 Fan Editor i "unlockovao" sve, znam šta sam rekao kad sam rekao "izaberem kostim" .....Vjecna Robija je napisao/la:Mojne slike citirat ba kvari ugled temi
Mislim da prvo kostime moras kupiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.