silva je propustio trening jer je išao na testoveBrnjoo je napisao/la:AS i Marca su ranije pisali da je Thiago propustio trening i da Abbiati nece igrati zbog povrede
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
O kralju, pa vidim ja nema Los Blancosa, izgubio nam seLos_Blanos2 je napisao/la:Mora prvi post ovdje..Ehhh ovako dobi trajni ban zbog Mravca i Albanije, tako da me nije bilo, sve ide danas nas ceka velika tekma protiv Milana![]()
@brnjo, neile sta ima drugovi
Jel veceras pobjeda sigurna reci mi ?
Top 10 Things To Expect From Real Madrid v Milan
1) Adriano Galliani and Florentino Perez engage in a brutal fist fight in the stands over who are the real Galacticos. Perez tries to buy the honour after taking out a €400 million bank loan at half time, but 'Uncle Fester' claims victory after electrocuting the Real Madrid president.
2) Rino Gattuso gets mistaken for one of the recently rescued Chilean miners after taking to the field having not shaven for 69 days.
3) Marcelo re-reads the book lent to him by Paolo Maldini titled: ‘Playing Left Back For Dummies’.
4) Christian Abbiati refuses to catch a single cross that comes into his area. At the end of the game when Casillas’ journalist-girlfriend Sara Carbonero throws Abbiati the microphone, the Italian punches it away.
5) Iker Casillas’ house is burgled during the game after the wall he erected to keep out intruders is easily penetrated. It is later revealed that Casillas’ French ancestors built the Maginot Line prior to World War II.
6) Andrea Pirlo curls home a stunning 30-yard free kick, to which a premfaced commentator remarks: “He’s been watching Frank Lampard”.
7) Oezil performs like a world-beater until the hour mark when, as usual, he becomes exhausted and is outsprinted by the ghost of Emerson.
8) Cristiano Ronaldo plays the first pass in a 300-pass sequence that ends in a goal for Mesut Oezil. CR7 immediately turns to the fans and points to his own chest, taking the credit for starting the move.
9) Alessandro Nesta touches his hair more times than Karim Benzema touches the ball.
10) Jose Mourinho has no idea who Massimiliano Allegri is at the beginning of the game, and tells the Milan coach to come back later for his autograph.
goal.com
1) Adriano Galliani and Florentino Perez engage in a brutal fist fight in the stands over who are the real Galacticos. Perez tries to buy the honour after taking out a €400 million bank loan at half time, but 'Uncle Fester' claims victory after electrocuting the Real Madrid president.
2) Rino Gattuso gets mistaken for one of the recently rescued Chilean miners after taking to the field having not shaven for 69 days.
3) Marcelo re-reads the book lent to him by Paolo Maldini titled: ‘Playing Left Back For Dummies’.
4) Christian Abbiati refuses to catch a single cross that comes into his area. At the end of the game when Casillas’ journalist-girlfriend Sara Carbonero throws Abbiati the microphone, the Italian punches it away.
5) Iker Casillas’ house is burgled during the game after the wall he erected to keep out intruders is easily penetrated. It is later revealed that Casillas’ French ancestors built the Maginot Line prior to World War II.
6) Andrea Pirlo curls home a stunning 30-yard free kick, to which a premfaced commentator remarks: “He’s been watching Frank Lampard”.
7) Oezil performs like a world-beater until the hour mark when, as usual, he becomes exhausted and is outsprinted by the ghost of Emerson.
8) Cristiano Ronaldo plays the first pass in a 300-pass sequence that ends in a goal for Mesut Oezil. CR7 immediately turns to the fans and points to his own chest, taking the credit for starting the move.
9) Alessandro Nesta touches his hair more times than Karim Benzema touches the ball.
10) Jose Mourinho has no idea who Massimiliano Allegri is at the beginning of the game, and tells the Milan coach to come back later for his autograph.
goal.com
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ufff ne igra Ramos vec mutavi Arbeloa. Sve sam sigruniji u jos jedan aplauz Bernabea Ronaldinhu. Pa ovaj mene nemoze cuvati a ne ovog carobnjaka.
2,3 i 9 na tom gore spisku su najjaci. Ono za Nestu i Benzemu je najbolje, pa onda ovo za Gattusa i MArcela

Ako 'Dinjo bude igrao po Arbeloinoj strani ne pise na se dobro 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ko god da igra po njegovoj strani ne pise vam se dobro.*p!p!t@* je napisao/la:Ako 'Dinjo bude igrao po Arbeloinoj strani ne pise na se dobro
Ma da niko ne igra Arbeloa mora pogrijesitiA_d_0 je napisao/la:Ko god da igra po njegovoj strani ne pise vam se dobro.*p!p!t@* je napisao/la:Ako 'Dinjo bude igrao po Arbeloinoj strani ne pise na se dobro
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Da igra sam na terenu on bi kiksao.*p!p!t@* je napisao/la:Ma da niko ne igra Arbeloa mora pogrijesitiA_d_0 je napisao/la:Ko god da igra po njegovoj strani ne pise vam se dobro.*p!p!t@* je napisao/la:Ako 'Dinjo bude igrao po Arbeloinoj strani ne pise na se dobro
meni je 3 daleko najbolja
a Alavaro če naravno strpati Ronaldinja u đep....možda je ovako i bolje jer znamo kako Ramos se nerijetko izgubi u napadu dok Arbeloa neče prelaziti polovicu....mada se samo tješim normalno da bi volio Ramosa u prvih 11 al šta češ
a Alavaro če naravno strpati Ronaldinja u đep....možda je ovako i bolje jer znamo kako Ramos se nerijetko izgubi u napadu dok Arbeloa neče prelaziti polovicu....mada se samo tješim normalno da bi volio Ramosa u prvih 11 al šta češ
hahaha daj ljudi ne pretjerujte 
Da prekopiram ovaj drugi dio teksta u temu "Vicevi" ili ces ga obrisati?Raul_64 je napisao/la:meni je 3 daleko najbolja![]()
zar trebam staviti smajli da bi shvatio ironiju heboga tiA_d_0 je napisao/la:Da prekopiram ovaj drugi dio teksta u temu "Vicevi" ili ces ga obrisati?Raul_64 je napisao/la:meni je 3 daleko najbolja![]()
Trebas jarane ovo je bilo sokantno bez smajlija.Raul_64 je napisao/la:zar trebam staviti smajli da bi shvatio ironiju heboga tiA_d_0 je napisao/la:Da prekopiram ovaj drugi dio teksta u temu "Vicevi" ili ces ga obrisati?Raul_64 je napisao/la:meni je 3 daleko najbolja![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja se toliko ne brinem za Ronaldinha koliko za Pata. Od onog momka me najvise strah. Nadam se pobjedi, igra ne mora da bude lijepa, bitan je rezultat. Mislim da ce kao prosle godine, ovo biti neizvjesna utakmica, u pocetku tvrda. Ni Jose ni Allegri se nece zalijetat, pa mislim da cemo u pocetku gledati kako Ronaldo solira dok drugi cekaju
Salim se.
Sto se tice Alvara, mislim da on sam ne moze cuvat brazilca. Udvajanje mi se cini kao logican izbor, ali vidjecemo kako je to Mourinho zamislio.
Moja prognoza za veceras : Real Madrid 2 Milan 1(Ronaldo x2, Pato).
Sto se tice Alvara, mislim da on sam ne moze cuvat brazilca. Udvajanje mi se cini kao logican izbor, ali vidjecemo kako je to Mourinho zamislio.
Moja prognoza za veceras : Real Madrid 2 Milan 1(Ronaldo x2, Pato).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Arbeloa je tata za Zambrotu
pricajte vi sta hocete..lik igra za prvaka europe,SP 3 godine non-stop 
Casillas":Najbolja vremena Ronaldinja su davno prosla, ali uvijek se motivira kad igra u Madridu"
Casillas":Najbolja vremena Ronaldinja su davno prosla, ali uvijek se motivira kad igra u Madridu"
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
MahhhBrnjoo je napisao/la:O kralju, pa vidim ja nema Los Blancosa, izgubio nam seLos_Blanos2 je napisao/la:Mora prvi post ovdje..Ehhh ovako dobi trajni ban zbog Mravca i Albanije, tako da me nije bilo, sve ide danas nas ceka velika tekma protiv Milana![]()
@brnjo, neile sta ima drugoviJes vidio kako Mravac zna zajebati ljude
![]()
Jel veceras pobjeda sigurna reci mi ?
Zar sumnjas, samo laganice Ozil, CR, Higuain, Di Maria
Hala Madrid
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Veceras vam je silovanje u reziji magicnih brazilaca..................STE SPREMNI????????????????????
Sta mi imamo biti spremniRaikkonen je napisao/la:Veceras vam je silovanje u reziji magicnih brazilaca..................STE SPREMNI????????????????????
Kao da mi igramo utakmice...Odrasti sine
Pa onda dodji provocirati
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Večeras ako vezni red bude složan i bude radio svoje, it ćete imat problema u odbrani nit u napadu 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.