Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šteta što je ovaj prelijep gol Činedua ostao u sjeni greške Šahinovića,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne pamtim da je iko napravio ovoliko sansi protiv Sirokog dole.Dvije stative,2 puta 1 na 1 sa golmanom.
Jbg greske se desavaju ali malo po malo Sarajevo pokazuje da ce sigurno biti uz SNSD i Siroki glavni kandidat za titulu nakon uzasnog pocetka sezone.
Jbg greske se desavaju ali malo po malo Sarajevo pokazuje da ce sigurno biti uz SNSD i Siroki glavni kandidat za titulu nakon uzasnog pocetka sezone.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Mamurno jutro nakon velike pobjede, moralo se lijepo proslaviti, ipak je velika pobjeda u pitanju
Sarajevo je sinoc bilo bolje, nisu iskoristili poklone Capana i Kupresaka i na kraju se odbilo od glavu... Razocaran igrom Ziljkica i Hasica, stvarno sam ocekivao vise od njih dvojice jer su mi se ucinili u prethodnim utakmicama kao najjaca karika Sarajeva. Penarandi se na prvom koraku vidi da je klasa, e sad hoce li to do kraja pokazati i donijeti razliku u igri Sarajeva... Bilo kako bilo, slatka pobjeda na kraju, Budimir nastavlja lijep niz
A sto se tice travnjaka, jeste los ali nije krivica samo Sirokog, hibridni se trebao postavljati odmah po zavrsetku prosle sezone... Sada je odluceno da ide nakon Igmana u desetom mjesecu, a domace utakmice ce se igrati na Mokrom Docu
Sarajevo je sinoc bilo bolje, nisu iskoristili poklone Capana i Kupresaka i na kraju se odbilo od glavu... Razocaran igrom Ziljkica i Hasica, stvarno sam ocekivao vise od njih dvojice jer su mi se ucinili u prethodnim utakmicama kao najjaca karika Sarajeva. Penarandi se na prvom koraku vidi da je klasa, e sad hoce li to do kraja pokazati i donijeti razliku u igri Sarajeva... Bilo kako bilo, slatka pobjeda na kraju, Budimir nastavlja lijep niz
A sto se tice travnjaka, jeste los ali nije krivica samo Sirokog, hibridni se trebao postavljati odmah po zavrsetku prosle sezone... Sada je odluceno da ide nakon Igmana u desetom mjesecu, a domace utakmice ce se igrati na Mokrom Docu
-
- Kontakt:
Ovo s Gigovicem je preslo svaku mjeru. Jel stvarno postoji pravilo da das zuti igracu nakon kraja utakmice jer je skinuo dres!?
Capan je jedan od najvaznijih igraca Sirokog, gadjao je i njega i Kpana ali nisu momci napravili prekrsaja za utj. I onda djetetu od 18 godina das ovako zuti karton da ne igra protiv Borca.
Sramota.
Capan je jedan od najvaznijih igraca Sirokog, gadjao je i njega i Kpana ali nisu momci napravili prekrsaja za utj. I onda djetetu od 18 godina das ovako zuti karton da ne igra protiv Borca.
Sramota.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Tko je zvizdao? 5 derbi ljudi, škripari vas godinama ne dozivljavaju za povike pokojnom momku! Niti za to imaju razloga! Sve drugo su priče za djecu, kad bi se mi mogli osvrtat sta ko i kako se odnosi prema Širokom i njegovim navijačima. Željo apsolutno gospodski klub naspram sarajeva, i to ce ti svaki normalni navijač reći! U Širokom ih nitko poprijeko ne pogleda, ista situacija je i s velezovima, i svim drugim normalnim navijačimascudetto89 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 08:55@ Lazarov **** te zeljo u supak , libo me tuki za njih razumijes, zvizdite za vedrana , pravite se fini jel?
I ja kazem poz za sve normalne navijace SB !
A skim se to nismo ganjali ?
Nema vala zeljo je gospodski klub, nema sta![]()
Još sad kad stavi Savu Miloševića na čelo reprezentacijemeraba je napisao/la: ↑23 sep 2023, 05:56Jedete gowna svi redom. Vico je gospodin koji kara sa stilom. Jeste li ikada vidjeli da se neki klub usprotivio vici? Niste! Je li nekad neki klub odlucio da ne izadje na teren, ili da napusti teren zbog neke ocigledne nepravde ili namjestanja? Nije! Je li neki klub javno pokusao da optuzi vicu ili savez/sudije? Nije! Znaci frajer je faca i treba ga podrzati!

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Sudio je tendeciozno, bio naklonjen domacinu. Posebno kod onog prekrsaja na ivici sesnaesterca. Par bezveznih prekrsajaj je svirao, ali ipak Sarajevo ne treba traziti krivca u gnjidovicu vec u svojim redovima. Sto se tice zutog kartona , nazalost koliko znam nije pogrijesio, sve dok igraci ne udju u svlacionicu (tunel) moze pokazati karton. Ako grijesim nek me neko ispravi. Kako inace zna suditi nije sinoc pravio vece lakrdije.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 sep 2023, 09:28Ovo s Gigovicem je preslo svaku mjeru. Jel stvarno postoji pravilo da das zuti igracu nakon kraja utakmice jer je skinuo dres!?
Sramota.
Elvir Baljic
- Meraak1921
- Kontakt:
A što je najcrnje, Gigović je redovito 4 sudac Irfanu na utakmicama Lige prvaka i Europske lige. I onda ovdje u PLBiH dođe odradit po zadatku i kasapi koga god stigne. Znalo se, čim je delegiran, da će makar jednog igrača ŠB suspendirati pred utakmicu s Borcem.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 sep 2023, 09:28Ovo s Gigovicem je preslo svaku mjeru. Jel stvarno postoji pravilo da das zuti igracu nakon kraja utakmice jer je skinuo dres!?
Sramota.
A što se tiče disciplinske mjere kartona, bilo žutog ili crvenog, sudac ga može dodjeliti sve do trenutka dok se ne potpiše službeni zapisnik.
Prema tome, može ga dati na terenu kad odsvira kraj, u tunelu iza utakmice, ili u službenim prostorijama nakon utkmice.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Jest gospodski vama jer ste tu negdje mentalitetom ali nije ostalim klubovima i niko ti to nece reci osim vas.Lazarov je napisao/la: ↑23 sep 2023, 09:39Tko je zvizdao? 5 derbi ljudi, škripari vas godinama ne dozivljavaju za povike pokojnom momku! Niti za to imaju razloga! Sve drugo su priče za djecu, kad bi se mi mogli osvrtat sta ko i kako se odnosi prema Širokom i njegovim navijačima. Željo apsolutno gospodski klub naspram sarajeva, i to ce ti svaki normalni navijač reći! U Širokom ih nitko poprijeko ne pogleda, ista situacija je i s velezovima, i svim drugim normalnim navijačimascudetto89 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 08:55@ Lazarov **** te zeljo u supak , libo me tuki za njih razumijes, zvizdite za vedrana , pravite se fini jel?
Sarajevo kada bi neko u poganoj Listici smatrao "normalnim klubom," ja bih se zabrinuo za klub za koji navijam.Lazarov je napisao/la: ↑23 sep 2023, 09:39Tko je zvizdao? 5 derbi ljudi, škripari vas godinama ne dozivljavaju za povike pokojnom momku! Niti za to imaju razloga! Sve drugo su priče za djecu, kad bi se mi mogli osvrtat sta ko i kako se odnosi prema Širokom i njegovim navijačima. Željo apsolutno gospodski klub naspram sarajeva, i to ce ti svaki normalni navijač reći! U Širokom ih nitko poprijeko ne pogleda, ista situacija je i s velezovima, i svim drugim normalnim navijačimascudetto89 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 08:55@ Lazarov **** te zeljo u supak , libo me tuki za njih razumijes, zvizdite za vedrana , pravite se fini jel?
Taj stav Listicana je ogroman kompliment za nas.
- FKS -
-
- Kontakt:
Nemojte puno zamjeriti konama,njima je mec sezone derbi i to im je najvaznija stvar u sezoni godinama unazad,zato i logicno da se raduju ovoliko golovima protiv Sarajeva.
-
- Kontakt:
X u tuzli danas 

-
- Kontakt:
Ma mi samo kmecimo, a gicko ga trpa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bravo za sinoćnju arbitrazu Gigovića, dokazao je klasu i mislim da je vrijeme da se u evropskim utakmicama zarotiraju Peljto i Gigović.
Ne znam zašto se divovi sa Kobilje Glave žale na suđenje, da je Gigović sinoć bio na zadatku bez razmišljanja bi dosudio penal za Široki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sta da kazemo za vas. Prebroj stranice nakon naseg poraza, cak i nakon Nefcija..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 10:35Nemojte puno zamjeriti konama,njima je mec sezone derbi i to im je najvaznija stvar u sezoni godinama unazad,zato i logicno da se raduju ovoliko golovima protiv Sarajeva.
-
- Kontakt:
Da je Oliveira pao onako na Kosevu bio bi penal 100%
Jedina greska je taj karton nakon utakmice. Nrma pravo zbog skidanja dresa nakon utakmice dati zuti karton, onda sudije ne bi nista radile nego djelile zute kad igraci zamjene dresove ili poklone navijacima.
Siroki ih nadigrao. Fenomen je kako su bili nezadovoljni nakon pobjede 0:3 prosle godine, a danas zadovoljni nakon poraza.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4. sudija zato što ga savez pošalje, nije on sigurno zaslužio.DTzmu30 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 10:22A što je najcrnje, Gigović je redovito 4 sudac Irfanu na utakmicama Lige prvaka i Europske lige. I onda ovdje u PLBiH dođe odradit po zadatku i kasapi koga god stigne. Znalo se, čim je delegiran, da će makar jednog igrača ŠB suspendirati pred utakmicu s Borcem.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 sep 2023, 09:28Ovo s Gigovicem je preslo svaku mjeru. Jel stvarno postoji pravilo da das zuti igracu nakon kraja utakmice jer je skinuo dres!?
Sramota.
A što se tiče disciplinske mjere kartona, bilo žutog ili crvenog, sudac ga može dodjeliti sve do trenutka dok se ne potpiše službeni zapisnik.
Prema tome, može ga dati na terenu kad odsvira kraj, u tunelu iza utakmice, ili u službenim prostorijama nakon utkmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 21 gost.