Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 jan 2015, 22:53

Evolution87 je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:za sta poklon, za +
- brate :mrgreen:
znas i sam kakav reket imaju wizardsi, a njega ocekujem na nekih 15ak poena
Znam svakako, ali kad uzmes Gasolove saigrace, jedan mora nabacati cigli i cigli da bi ubacio 18p, drugi stagnira (barem u napadackom dijelu), njegovog partnera u reketu ionako ne zanima pretjrano ofanzivna igra... nema poklona tu. Slazem se da je po 19,5 gasol blizi - ali po nizim marginama, mogli bi bas biti nategnuto.
Ocekuje se slicna partija kao prethodne, slabijeg tempa i neefikasna, ali ova ce biti vjerujem nesto efikasnija.
Drugi uniti ne igraju odbranu, tu ce biti ispucavanja i ako budu bolje pogadjali, ode to prema O
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 jan 2015, 22:55

zgmiky je napisao/la:Tottenham-Burnley 1:2 36.min

ja bih tu probao na golove, 6+ 2.80, mogli bi i do 7 ali to nemam nigdje za odigrati
lagano u 52.minuti riješeno

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 14 jan 2015, 22:58

slika

slika

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jan 2015, 23:00

Igrajte na Howarda. Vraća se u svoj Orlando, sva će pažnja biti usmjerena njemu. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 jan 2015, 23:03

Gasol odigran over u premieru po 16,5 margini, hvala premier :bow:

Dalje, Lilliard 21,5 over

Bosh 20,5 over

Juka 9,5 over

Randolph 16,5 over
i
Toronto 108,5 over
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

lolaSa
Kontakt:

Post Postao/la lolaSa » 14 jan 2015, 23:04

http://www.premier-kladionica.com/QR/31 ... _148697149" onclick="window.open(this.href);return false;

:( :( :( :( :( hoces 106km??? eh evoooo .!.

tiper1x2
Kontakt:

Post Postao/la tiper1x2 » 14 jan 2015, 23:11

SiouxLukavac je napisao/la:Teletović će proradit večeras, trpam sve na više od 6,5.
:bih: :bih:
pratim te poglavico, pratim već duže tvoj rad, pravi si ! samo tako nastavi, bravo druže !

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 jan 2015, 23:13

Sutra počinje rukometno SP u Kataru, ono pravo kreće u petak sutra igra samo domaćin sa Brazilom pa eto jedna analiza što možemo očekivati od prvenstva za koje se očekuje da napravi veliki iskorak za rukomet izvan Europe.

Kao glavni favoriti kao i obično nameću se Francuska i Danska te Španjolska i Hrvatska(za mene dosta upitno da ćemo dogurati do poluzavršnice no vidjeti ćemo), a uz te četiri ekipe za koje kažu da bi trebale igrati polufinale u onaj širi krug reprezentacija koje mogu pomrsiti račune i planove ove četvorke su uvijek neugodna Poljska i Island(mislim da ove dvije ekipe imaju kvalitetu izbaciti nekoga od velike četvorke) a manje šanse bih dao Švedskoj i Sloveniji.

Španjolci će u Kataru nastupiti u izmjenjenom sastavu, a između ostalog neće biti trenera koji je tu zemlju prije dvije godine vodio do titule prvaka Valeria Rivere, koji je za velike pare preuzeo ambicioznu katarsku reprezentaciju.

Francuze, koji su nakon rezultatski slabije 2013. godine pobijedili na prošlogodišnjem europskom prvenstvu u Danskoj, većina smatra velikim favoritima i ovog natjecanja.

Danska je jedan od favorita,ekipa koja je u posljednjih deset godina uvijek u samom vrhu. Danci su se zasitili drugog mjesta koje su osvajali na svjetkim prvenstvima 2011. i 2013. godine, te na domaćem europskom prvenstvu 2014.

Hrvati su na posljednjim velikim natjecanjima, s izuzetkom prošlogodišnjeg EP-a u Danskoj, uvijek osvajali neku od medalja i zasigurno su jedan od najozbiljnijih konurenata za sami vrh rukometnog svijeta ali ja sam dosta skeptičan oko te medalje, moglo bi ovo SP biti veliko razočaranje.

Što se ozljeda i izostanaka tiče izdvojio bih one najbitnije iako ima tu još igrača koji će faliti svojim ekipama: Šveđani su bez Kima Ekdahla du Rietza, Johana Jakobsona i Jima Gottfridssona, Danci ne mogu računati na Mortena Olsena, Španjolci su bez Šterbika,Hrvati bez Lackovića a veliki udarac su doživjeli i Francuzi koji će igrati bez Abaloa.

U grupi A će igrati Španjolska, Slovenija, Katar, Bjelorusija, Brazil i Čile.

U grupi B snage će odmjeriti Hrvatska, Makedonija, Austrija, Tunis, Irana i BiH.

U grupi C sastati će se Francuska, Švedska, Egipat, Island, Alžir i Češka.

U grupi D prolaz dalje tražiti će Danska, Poljska, Njemačka, Rusija, Argentina i Saudijska Arabija.

Osminu finala će izboriti po četiri najbolje reprezentacije iz svake grupe, dok će petoplasirane i šestoplasirane ekipe nastupiti u takozvanom ''predsjedničkom kupu''.

Katar je za potrebe završnog turnira izgradio tri sportska objekta u Dohi, višenamjensku dvoranu ''Lusail'' kapaciteta 15.300 gledatelja, dvoranu ''Al Sadd'' kapaciteta 7.700 gledatelja i dvoranu katarskog rukometnog saveza ''Duhail'' s 5.500 sjedećih mjesta stoga uz izbornika Riveru koji je doveo Španjolce do zlata prije dvije godine treba obratiti pozornost koliko mogu, maximalno su nabrijani i za očekivati je da sutra otvore pobjedom.

Eto toliko za sada, ispričavam se ako sam vas udavio i malo oduljio ali red je, SP je ipak poslastica ;)

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 14 jan 2015, 23:35

zgmiky je napisao/la:Sutra počinje rukometno SP u Kataru, ono pravo kreće u petak sutra igra samo domaćin sa Brazilom pa eto jedna analiza što možemo očekivati od prvenstva za koje se očekuje da napravi veliki iskorak za rukomet izvan Europe.

Kao glavni favoriti kao i obično nameću se Francuska i Danska te Španjolska i Hrvatska(za mene dosta upitno da ćemo dogurati do poluzavršnice no vidjeti ćemo), a uz te četiri ekipe za koje kažu da bi trebale igrati polufinale u onaj širi krug reprezentacija koje mogu pomrsiti račune i planove ove četvorke su uvijek neugodna Poljska i Island(mislim da ove dvije ekipe imaju kvalitetu izbaciti nekoga od velike četvorke) a manje šanse bih dao Švedskoj i Sloveniji.

Španjolci će u Kataru nastupiti u izmjenjenom sastavu, a između ostalog neće biti trenera koji je tu zemlju prije dvije godine vodio do titule prvaka Valeria Rivere, koji je za velike pare preuzeo ambicioznu katarsku reprezentaciju.

Francuze, koji su nakon rezultatski slabije 2013. godine pobijedili na prošlogodišnjem europskom prvenstvu u Danskoj, većina smatra velikim favoritima i ovog natjecanja.

Danska je jedan od favorita,ekipa koja je u posljednjih deset godina uvijek u samom vrhu. Danci su se zasitili drugog mjesta koje su osvajali na svjetkim prvenstvima 2011. i 2013. godine, te na domaćem europskom prvenstvu 2014.

Hrvati su na posljednjim velikim natjecanjima, s izuzetkom prošlogodišnjeg EP-a u Danskoj, uvijek osvajali neku od medalja i zasigurno su jedan od najozbiljnijih konurenata za sami vrh rukometnog svijeta ali ja sam dosta skeptičan oko te medalje, moglo bi ovo SP biti veliko razočaranje.

Što se ozljeda i izostanaka tiče izdvojio bih one najbitnije iako ima tu još igrača koji će faliti svojim ekipama: Šveđani su bez Kima Ekdahla du Rietza, Johana Jakobsona i Jima Gottfridssona, Danci ne mogu računati na Mortena Olsena, Španjolci su bez Šterbika,Hrvati bez Lackovića a veliki udarac su doživjeli i Francuzi koji će igrati bez Abaloa.

U grupi B snage će odmjeriti Hrvatska, Makedonija, Austrija, Tunis, Irana i BiH.

U grupi D prolaz dalje tražiti će Danska, Poljska, Njemačka, Rusija, Argentina i Saudijska Arabija.

Osminu finala će izboriti po četiri najbolje reprezentacije iz svake grupe, dok će petoplasirane i šestoplasirane ekipe nastupiti u takozvanom ''predsjedničkom kupu''.

Katar je za potrebe završnog turnira izgradio tri sportska objekta u Dohi, višenamjensku dvoranu ''Lusail'' kapaciteta 15.300 gledatelja, dvoranu ''Al Sadd'' kapaciteta 7.700 gledatelja i dvoranu katarskog rukometnog saveza ''Duhail'' s 5.500 sjedećih mjesta stoga uz izbornika Riveru koji je doveo Španjolce do zlata prije dvije godine treba obratiti pozornost koliko mogu, maximalno su nabrijani i za očekivati je da sutra otvore pobjedom.

Eto toliko za sada, ispričavam se ako sam vas udavio i malo oduljio ali red je, SP je ipak poslastica ;)
Mozes li mi reci zasto Island nastupa na Svjetskom Prvenstvu kad smo ga mi izbacili u barazu?
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 14 jan 2015, 23:37

grobar1099 je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:Sutra počinje rukometno SP u Kataru, ono pravo kreće u petak sutra igra samo domaćin sa Brazilom pa eto jedna analiza što možemo očekivati od prvenstva za koje se očekuje da napravi veliki iskorak za rukomet izvan Europe.

Mozes li mi reci zasto Island nastupa na Svjetskom Prvenstvu kad smo ga mi izbacili u barazu?
Neka reprezentacija je otkazala, ne znam tacno koja, pa oni upali umjesto njih. :mrgreen:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 14 jan 2015, 23:40

Bahrein i UAE odustali iz političkih razloga pa se naknadno predomislile IHF odbio da im dozvoli ponovo nastup i dobili kaznu sa po 100.000 franaka, a pozivnice dali Islandu i Saudijskoj Arabiji. ;)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 14 jan 2015, 23:48

koji gasol je zabio pvih veceri 28 i 40+ ? m ili p?

lolaSa
Kontakt:

Post Postao/la lolaSa » 14 jan 2015, 23:49

Benko je napisao/la:koji gasol je zabio pvih veceri 28 i 40+ ? m ili p?
p

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 14 jan 2015, 23:49

slika
Kemba i Atlanta nikad ne izdaju, Charlotte redovno ide preko ove granice pa ne vidim zasto nebi i vcrs, ako Washington ponovi igru od prije neki dan protiv Bullsa mogu i do pobjede.
Zadnja izmjena: Frankie, dana/u 15 jan 2015, 11:30, ukupno mijenjano 2 puta.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 jan 2015, 23:53

Ja atlantu ufatio po 5.5

Lillard manje
Lopez vise
Howard vise
Miami manje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 14 jan 2015, 23:57

Vrlo niske margine,realno svaki od igraca moze do 15 poena.

slika

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 14 jan 2015, 23:59

slika

koga izbacit ?

premisljam se Davis i Butler, obojicu da ih izbacim :hmmmmm:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 15 jan 2015, 00:07

Sta mislite za Nowitzkija kakvi su izgledi da ostane under 18,5?

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 15 jan 2015, 00:24

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... cbf986545d" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ne davim sa analizama, ko hoce nek prepise nesto. Nek nam je sa srecom :D
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 15 jan 2015, 00:28

Zasto niko Bogdanovica ne spominje? Ponovo je u petorci i igra 30+ minuta. Zna on zabiti jeftinij koseva dosta. Plus, motiv mu je ogroman jer se ponovo vratio u petorku. Plus, Karasev koji ga mijenja je u nemilosti trenera jer je bio sa nekim bludnicama, noc prije tekme sa Miami. :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.