FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
fukara1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Imal kakav info kad će karte u prodaju ?
- Beduin
- Kontakt:
Kaze kod Mide da sam prvi koji je kupio jutros kartu, a karte od jucer u prodaji kod njega. Uglavnom, ja spreman

Fazon je sto nema plakata po gradu, nekih jumbo plakata da se pozivaju svi u Zenicu, nasi lokalni TV , printani i online mediji da po cijeli dan vrte reklamu za tekmu... slabo ovo zasad

Fazon je sto nema plakata po gradu, nekih jumbo plakata da se pozivaju svi u Zenicu, nasi lokalni TV , printani i online mediji da po cijeli dan vrte reklamu za tekmu... slabo ovo zasad
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ti pozurio da kupis kartu ko da igramo na Tusnju 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Ma usput mi bilo i naumpadne mi da pitam jesul u prodaji, pa odmah i kupio. Zapad sigurica. 
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sa mora dolazim u nicaze.. Valjda dole mogu uzet
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zlajci juce rece da ce danas biti informacije u vezi sezonskih, Zlajci javi se hehehe
Sto ne bi mogo uzet, glupo bi bilo da nema karti kod stadionastaragarda je napisao/la:Ja sa mora dolazim u nicaze.. Valjda dole mogu uzet
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Slabo skroz po pitanju promocije ove utakmice moram priznat da sam ocekivo da to bude malo bolje ipak se igra Europa liga . Eto momak uzeo kartu a ni jedan medij pa ni lokalni nije objavio nista po tom pitanju a da ne govorim o nekim drugim vidovima promocije i nabrijavanja ljudi ccc...

Realno po tom pitanju marketinga smo jos amateri.
@doe i ja imam velika ocekivanja za Karica, ali nikad ne znas, na kraju moze Hadzic iz Radnika biti najvece pojacanje a da se makedonac ispostavi kao los
Teren i nek se pokazu, ne moze postenije
@doe i ja imam velika ocekivanja za Karica, ali nikad ne znas, na kraju moze Hadzic iz Radnika biti najvece pojacanje a da se makedonac ispostavi kao los
Nad tobom sunce najljepše sja
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja kralja zapad bjezi brisi seBeduin je napisao/la:Ma usput mi bilo i naumpadne mi da pitam jesul u prodaji, pa odmah i kupio. Zapad sigurica.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
Vodim oca, a mozda cak i sestru i curu, pa zato necu sa navijacima. Mog'o sam i Istok uzeti (7KM) ali sam uzeo Zapad jer je skuplja karta, ovako cu vise da pomognem klubu.SaltCityAttack je napisao/la:Ja kralja zapad bjezi brisi seBeduin je napisao/la:Ma usput mi bilo i naumpadne mi da pitam jesul u prodaji, pa odmah i kupio. Zapad sigurica.
075 ❤
075 ❤
Hoce li biti organizovan prevoz za fukare,autobusi,voz ili nesto....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nije što je skuplje nego što javljaju kišuBeduin je napisao/la:Vodim oca, a mozda cak i sestru i curu, pa zato necu sa navijacima. Mog'o sam i Istok uzeti (7KM) ali sam uzeo Zapad jer je skuplja karta, ovako cu vise da pomognem klubu.SaltCityAttack je napisao/la:Ja kralja zapad bjezi brisi seBeduin je napisao/la:Ma usput mi bilo i naumpadne mi da pitam jesul u prodaji, pa odmah i kupio. Zapad sigurica.
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Nadam se da za ovu cijenu od 70 KM za sezonsku ce se moci uci i na utakmice kup-a...
- Beduin
- Kontakt:
Ako javljaju kisu onda prodajem 2 karte za 17KM.pompom je napisao/la:Nije što je skuplje nego što javljaju kišuBeduin je napisao/la:Vodim oca, a mozda cak i sestru i curu, pa zato necu sa navijacima. Mog'o sam i Istok uzeti (7KM) ali sam uzeo Zapad jer je skuplja karta, ovako cu vise da pomognem klubu.SaltCityAttack je napisao/la: Ja kralja zapad bjezi brisi se![]()
Ne znam samo otkud im ideja za termin odigravanja tekme u 18h? Nije valjda da im je nametnut taj termin jbt, ja se skalio na ovoj vrucini u 18h, a izgleda ce ustediti i para na reflektorima, nece morati paliti skoro do pred kraj utakmice, hhh.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kralju skuplje trebo si jesnu od 5km kulit nekom drugo da bude na jugu i dobijes eto skuplju kartu...mjenjaj to kralju ja nebi mogo negdje drugo nema tih para da mi dzaba daju karte za zapad ja bi 100 dao da sam dio maseBeduin je napisao/la:Vodim oca, a mozda cak i sestru i curu, pa zato necu sa navijacima. Mog'o sam i Istok uzeti (7KM) ali sam uzeo Zapad jer je skuplja karta, ovako cu vise da pomognem klubu.SaltCityAttack je napisao/la:Ja kralja zapad bjezi brisi seBeduin je napisao/la:Ma usput mi bilo i naumpadne mi da pitam jesul u prodaji, pa odmah i kupio. Zapad sigurica.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pregovori između dvije strane su uspješno finalizirani i Peco je danas u klupskim prostorijama i zvanično stavio paraf na trogodišnji ugovor sa Radnikom, a bit će registrovan i na nastupe u evropskim utakmicama.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/radnik-i ... eza/198348
Na koju foru ovi ovo ?
Na koju foru ovi ovo ?
Do utakmice imaš pravo registrovat' još jednog igrača...tuzlak1987 je napisao/la:Pregovori između dvije strane su uspješno finalizirani i Peco je danas u klupskim prostorijama i zvanično stavio paraf na trogodišnji ugovor sa Radnikom, a bit će registrovan i na nastupe u evropskim utakmicama.
Na koju foru ovi ovo ?
Na osnovu cega zakljucujete tj predvidjate Miljanov procvat? Jel bio kakav sazetak, komentar il sl? Malo sam s vremenom na Vi u zadnje vrijeme 
A sad adio...
na osnovu naseg strucnog poznavanja nogometa iliti fudbala, samim tim kvaliteta Miljana Govedarice
ultrasstyle se od sramote ne smije vise javljat' na ovu temu :kafa:
on je primjer nestrucne osobe, zargonski receno neznalice
ultrasstyle se od sramote ne smije vise javljat' na ovu temu :kafa:
on je primjer nestrucne osobe, zargonski receno neznalice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.