Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
oj bolje da sam umro nego što se probudih, sreca sa 20e se digoh pa racunam da sam samo to izgubio je bem ti pegambera
Ima li ista gore od toga da padnes zadnji par koji si stavio na tiket i to za jedan **** poen.
Za 20 minuta dao 21 poen, a kad ga cekam over ne moze za 37 minuta da prebaci 17 koseva.

Za 20 minuta dao 21 poen, a kad ga cekam over ne moze za 37 minuta da prebaci 17 koseva.

Jesi li gledao mec,ako nisi onda vjeruj da trebas psovati Popu a ne Kawhiju.Lakoste je napisao/la:Ima li ista gore od toga da padnes zadnji par koji si stavio na tiket i to za jedan **** poen.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za 20 minuta dao 21 poen, a kad ga cekam over ne moze za 37 minuta da prebaci 17 koseva.![]()
![]()
![]()
I meni Kawhi za poen obori. :/
Igrao do 8 minute 3\4,stao na 19 pts izasao i nije ga bilo do 5. minuta pred kraj 4\4,uvodi ga na 20 razlike,zabija 2 slobodna i ope napolje. Vise se nije pojavljivao. A kad ja cegam Wiginsa preko,nabiju Finis 30 razlike pocetak trece,on izadje i nema ga vise. Sranje zivo.
Kelner69 je napisao/la:Igrao do 8 minute 3\4,stao na 19 pts izasao i nije ga bilo do 5. minuta pred kraj 4\4,uvodi ga na 20 razlike,zabija 2 slobodna i ope napolje. Vise se nije pojavljivao. A kad ja cegam Wiginsa preko,nabiju Finis 30 razlike pocetak trece,on izadje i nema ga vise. Sranje zivo.

jel rade uplate na racun u premieru ili to samo u wwin ne moze ?
U premijer klad uplate i isplate od 18 h navodno server prave jučer sam im pisao i tako odgPremieras je napisao/la:jel rade uplate na racun u premieru ili to samo u wwin ne moze ?
- muhamed121
- Kontakt:
Ja sad iz premiera kaze cura ne moze reko kad ce moci kaze za koji dan dok prodje inspekcijatajger je napisao/la:U premijer klad uplate i isplate od 18 h navodno server prave jučer sam im pisao i tako odgPremieras je napisao/la:jel rade uplate na racun u premieru ili to samo u wwin ne moze ?
-
- Kontakt:
Ako nekoga zanima premier do ponedeljka sigurno nema nista, a i za ubuduce nije sigurno, sto se tice uplate i isplate sa racuna

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
muhamed121 je napisao/la:Ja sad iz premiera kaze cura ne moze reko kad ce moci kaze za koji dan dok prodje inspekcijatajger je napisao/la:U premijer klad uplate i isplate od 18 h navodno server prave jučer sam im pisao i tako odgPremieras je napisao/la:jel rade uplate na racun u premieru ili to samo u wwin ne moze ?
upravo sam uplatio, a isplate navodno od 18 h rade. Bar je tako u Bijeljini.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Jos bolje da odmorim malo
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- StevenSeagal
- Kontakt:
U srijedu normalno uplatio u Premieru , danas pokusao ne moze , reko odo do wwin - kad cura reče kod nas ne moze vec 3 dana .
jesil pokusao xbonwily je napisao/la:U srijedu normalno uplatio u Premieru , danas pokusao ne moze , reko odo do wwin - kad cura reče kod nas ne moze vec 3 dana .
x-bon uvijek moze 5,10,20 KMwily je napisao/la:U srijedu normalno uplatio u Premieru , danas pokusao ne moze , reko odo do wwin - kad cura reče kod nas ne moze vec 3 dana .
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
**** im inspekcija sve usta
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Ima li neko da moze na premier uplatiti posto sam vidio da neki mogu?
On meni 20KM na racun ja njemu mogu preko skrilla, ili kad proradi na racun. @gonzales moze potvrdit njemu sam posudjivao, ispusih sinoc na thiemu sve, a blokirao wwin račun
On meni 20KM na racun ja njemu mogu preko skrilla, ili kad proradi na racun. @gonzales moze potvrdit njemu sam posudjivao, ispusih sinoc na thiemu sve, a blokirao wwin račun
Premier nece funkcionisat par dana kako kaze sistem sredjuju,haman ce uzimat porez i preko neta 

!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.