ma kakvi, više sreće drugi putnoviclan je napisao/la:zgleda da od ove ljubavi nema nista i ja sam mislio u 40. kad je pao gol evo ga 1/2 al u k.... nema brata kramarica vise jbgzgmiky je napisao/la:Koper-Rijeka 1:0 55.min pa probati na Rijeku

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma kakvi, više sreće drugi putnoviclan je napisao/la:zgleda da od ove ljubavi nema nista i ja sam mislio u 40. kad je pao gol evo ga 1/2 al u k.... nema brata kramarica vise jbgzgmiky je napisao/la:Koper-Rijeka 1:0 55.min pa probati na Rijeku
ma jarane sigurica u premieru 3,2 prolaz realadiplomatija je napisao/la:Večeras nas moze sjebbbati na žute i crveni na Real ako bi ne daj boze Atletico poveo, onda ode sve u pm
Meni, očigledno, ne.mirzatele je napisao/la:dozvoljava.MaliOdDirektora je napisao/la:Premier više ne dozvoljava kombinovanje strijelca sa ostalom ponudom.SPY je napisao/la:Nisam se kladio par dana ali cu većeras prekinut post.![]()
Real mora od prve minute zapet ako žele da prođu dalje. Prošlu tekmu nisu loše odigrali ali su opet izgubili 2:0. Atletiko se nije nešto pokazao u napadu ali su ginuli u odbrani. Mislim ako iko može stići ovih 2:0 jest Real Madrid. Ja sam navijački odigrao PM1 (kec i više od 2,5 gola), mislim da jedinica večeras ne bi trebala biti upitna. Granica za žute kartone je visokaa, više mi se sviđa da će atl. imati više žuti ionako se ponašaju kao gladijatori kad igraju protiv starijeg brata. Ronaldo će se morat pokazat večeras budući da je izabran za najboljeg igrača, odavno nije veća bila kvota da će dati gol čak 1,6. Korneri hmm, očekivo sam veću granicu od 10. Mislim da bi ih moglo biti 15+ minimalno večeras.
![]()
Sretno svima!![]()
i bgm povede 1 minutdiplomatija je napisao/la:Večeras nas moze sjebbbati na žute i crveni na Real ako bi ne daj boze Atletico poveo, onda ode sve u pm
uz under 50.5 postavim još i pobjedu Katar 4 razlike i da Brazil daje manje od 23.5, to dvoje obrišem i ostavim samo ovo i odigram samo i to onda ovako završi, ma fuj gamad smrdljiva nakaradna, ne postavljam više ništa, puj yebem ti sreću i jedan gol vječitozgmiky je napisao/la:Dragi gledatelji,slušatelji, poštovani ljubitelji sporta i rukometa, veliki i oni malievo nam i prve utakmice na rukometnom SP Katar 2015
Katar-Brazil 50.5 under 1.85 28-23
U prvoj utakmici sastaju se maksimalno napaljeni i nabrijani domaćin Katar i reprezentacija Brazila.
Bliski Istok drugi je put domaćin Mundijalu (Egipat 1999.), a ovo se prvenstvo najavljuje kao najskuplje i najspektakularnije do sada.(Pre)bogati organizatori koji su uložili enormna sredstva, preciznije oko 200 milijuna eura, kako bi priredili natjecanje za pamćenje i zadivjeli svijet, “začinit” će ga domaćin Katar, koji je poput kakvog kluba “kupio” kvalitetne igrače iz Francuske, Španjolske i s Balkana, te s velikim ambicijama ulazi u turnir. Tim više što ga s klupe vodi trofejni Španjolac Valero Rivera.
MARKOVIC Zarko,ROINE Bertrand,CAPOTE Rafael,SARIC Danijel,VIDAL Borja uz njihove domaće uzdanice imati će sudački poguranac i mislim da će na startu SP-a ostavriti pobjedu u vjerujem utakmici sa manjim brojem golova.
Također mi se čini dobra oklada više od 4.5 sedmerca za domaćina
a vidi listića šteta lijepa dnevnica, jako je bitan taj gol Katra za 28-23subcoccinela je napisao/la:ja jos odigram za jaci ulog,bio sam isto prilicno siguran u under ali jbg
vazda padne gol kad ne treba,a nema ga kad treba
emko1995 je napisao/la:Koliko je na kraju dao Jeremy Pargo?jel preš'o 12,5?
ko bi reko čuda da se dese pa da miky pare odnese...zgmiky je napisao/la:da probamo ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.