Terzic bi trebaohamzaTM87 je napisao/la:Ima li neko da bi bio toliko ljubazan da nam izbaci ko su izvođači sedmeraca u svojim repreznatcijama ? Je li kod nas Vražalić ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- diplomatija
- Kontakt:
Briz-mehelen 2, kvota 9x20=180, briz im je dužan 3 boda, gledajući prethodne sezone ovo danas mora biti dvica, a tek je početak drugog dijela u Belgiji i briz moze sebi priuštiti kiks i provaljati pola evrope
-
- Kontakt:
MIslim da je kod nas Terzic, Cupic - Hrvatska, B.Jurecki - Poljska, Canellas - Španija, Igropulo - Rusija, Lazarov - Makedonija, Rutenka - Bjelorusija, u Njemackoj su se u prijateljskim mijenjali Gensheimer i Groetzski, sad za kog su se odlucili stvarno ne znam... to je to sto provjereno znam...hamzaTM87 je napisao/la:Ima li neko da bi bio toliko ljubazan da nam izbaci ko su izvođači sedmeraca u svojim repreznatcijama ? Je li kod nas Vražalić ?
Imas par gresakarisingforce je napisao/la:MIslim da je kod nas Terzic, Cupic - Hrvatska, B.Jurecki - Poljska, Canellas - Španija, Igropulo - Rusija, Lazarov - Makedonija, Rutenka - Bjelorusija, u Njemackoj su se u prijateljskim mijenjali Gensheimer i Groetzski, sad za kog su se odlucili stvarno ne znam... to je to sto provjereno znam...hamzaTM87 je napisao/la:Ima li neko da bi bio toliko ljubazan da nam izbaci ko su izvođači sedmeraca u svojim repreznatcijama ? Je li kod nas Vražalić ?

Nikola Prce manje od 4.5
Sigurno najbolji igrac nase reprezentacije, igrac koji nas je doslovno odveo na ovo SP fantasticnim partijama. Medjutim Prce je imao povredu skocnog zgloba od prije nekih mjesec dana i bio je upitan za ovo SP.Nije trenirao punim intenzitetom jer nas strucni stab nije htio da rizikuje da se ne bi povreda pogorsala,Od 3 pripremne tekme Prce je igrao ja mislim samo u zadnjoj gdje smo odigrali nerijeseno protiv Portugala a on je postigao 2 gola. Kako danas igramo protiv Irana najlosije ekipe iz nase grupe, ne ocekujem veliku minutazu za Nikolu jer sigurno ce ga Markovic cuvati za naredne meceve koji ce nam biti mnogo znacajniji
Sigurno najbolji igrac nase reprezentacije, igrac koji nas je doslovno odveo na ovo SP fantasticnim partijama. Medjutim Prce je imao povredu skocnog zgloba od prije nekih mjesec dana i bio je upitan za ovo SP.Nije trenirao punim intenzitetom jer nas strucni stab nije htio da rizikuje da se ne bi povreda pogorsala,Od 3 pripremne tekme Prce je igrao ja mislim samo u zadnjoj gdje smo odigrali nerijeseno protiv Portugala a on je postigao 2 gola. Kako danas igramo protiv Irana najlosije ekipe iz nase grupe, ne ocekujem veliku minutazu za Nikolu jer sigurno ce ga Markovic cuvati za naredne meceve koji ce nam biti mnogo znacajniji
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Za Rusiju je sigurno Igropulo, imas na youtubeu prijateljsku od neki dan protiv Tunisa, on je sve sedmerce sutao, kako znas za nas, prije je uvijek sutao Terzic ?! I za Njemacku sam ti rekao da su se u prijateljskim mijenjala navedena dvojicavjesnicar je napisao/la:Imas par gresakarisingforce je napisao/la:MIslim da je kod nas Terzic, Cupic - Hrvatska, B.Jurecki - Poljska, Canellas - Španija, Igropulo - Rusija, Lazarov - Makedonija, Rutenka - Bjelorusija, u Njemackoj su se u prijateljskim mijenjali Gensheimer i Groetzski, sad za kog su se odlucili stvarno ne znam... to je to sto provjereno znam...hamzaTM87 je napisao/la:Ima li neko da bi bio toliko ljubazan da nam izbaci ko su izvođači sedmeraca u svojim repreznatcijama ? Je li kod nas Vražalić ?BiH- Vrazalic, Rusija- Dibirov i Njemacka- Gensheimer
Bih-Iran 1
F.Vražalić 3,5 više
N.Prce 4,5 manje
kfc 3,18
F.Vražalić 3,5 više
N.Prce 4,5 manje
kfc 3,18

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
N. Prce (BiH) 4,5 - MANJE 1,85
- Dragan Markovic: "On nije spreman za 60 minuta, nego za nekih dvadadesetak obzirom da ga planiram koristiti u oba pravca."
- Dragan Markovic: "On nije spreman za 60 minuta, nego za nekih dvadadesetak obzirom da ga planiram koristiti u oba pravca."
Sta mislite a i sta misli administracija da se otvori tema samo za rukometno prvenstvo pa nek se izbrise poslije, gdje ce biti postavljane samo analize slicno ko za NBA, jer cini mi se da bi se moglo sta uzeti na ovim granicama igraca i hendikepima, pa da znalci podijele s nama misljenja ?
-
- Kontakt:
Probat ću ovako:
RM/BiH (-26,5+) zd2 1.85
-2,5+/D.Čelica 2 1.70
-3,5+/F.Vražalić 2 1.70
Kvota: 5.35
RM/BiH (-26,5+) zd2 1.85
-2,5+/D.Čelica 2 1.70
-3,5+/F.Vražalić 2 1.70
Kvota: 5.35
-
- Kontakt:
Iran (21,5) - VIŠE 1,85
- Svakako da smo u ovom duelu favoriti, ali mislim da je Iran podcijenjen, 22 gola oni mogu dati i jacoj reprezentaciji od nase.. Iranska reprezentacija je sastavljena uglavnom od igraca iz domaceg prvenstva koje je solidno, a glavna zvijezda je Jamali iz Vezsprema.. Odigrali su 3 prijateljske utakmice, sve protiv Italije i dali su im redom 40, 29 i 25 golova...sto govori da igraju prilicno brzo.. Takodjer prosle godine u Azijskom Prvenstvu Iran je u 95 % slucajeva lagano prelazio ovu granicu, tako da mislim da nece imati problema da predje ovu nisku granicu..
- Svakako da smo u ovom duelu favoriti, ali mislim da je Iran podcijenjen, 22 gola oni mogu dati i jacoj reprezentaciji od nase.. Iranska reprezentacija je sastavljena uglavnom od igraca iz domaceg prvenstva koje je solidno, a glavna zvijezda je Jamali iz Vezsprema.. Odigrali su 3 prijateljske utakmice, sve protiv Italije i dali su im redom 40, 29 i 25 golova...sto govori da igraju prilicno brzo.. Takodjer prosle godine u Azijskom Prvenstvu Iran je u 95 % slucajeva lagano prelazio ovu granicu, tako da mislim da nece imati problema da predje ovu nisku granicu..
Ja procitao negdje da taj Jemali ne igra...Kontam mogu li svi nasi Vrazelic,Toromanovic,Celica preci granicu ?? 

- Evolution87
- Kontakt:
Mislim da Markovic danas nece puno forisrati Prcea jer bi ovo trebali dobiti bez vecih problema tako da on ne bi trebao igrati vise od 20ak minuta. Samim tim misilm da nece danas dati vise od 4 gola
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Ruzno je rec al po meni zicer da S. Arabija ne daje vise od 21 gola Rusiji. Ne znam kako da se to desi al eto pred nama..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svedska - Island 1X @ 1,60
odmah da kazem, svedi po meni 90% svjetski prvaci, nikad jaci tim nije dosao u zadnjih 15ak godina.
Strasan tim ko se razumije u rukomet:
K.Ekdahl(RN Lowen)
T.Karlsson(Flensburg)
J.Kallman(Skovde)
J.Sjostrand(Kiel)
N.Ekberg(Kiel)
J.Larholm(Szeged)
L.Karlsson(Kolding)
M.Andersson(Flensburg)...
kostur ekipe je isti vec 5-6 godina i samo se mjenjaju mladi igraci i dopunjuju ih, vode ih dva trenera, dvije legende: Olson i Lindgren, negdje sam citao da su se podijelili jedan radi odbranu a jedan radi napad, mada mislim da je to suplja
ali nije suplja da je ovo veoma bitna tekma jer ovdje ko pobjedi vjerovatno je drugi jer francuze ce tesko ko uzeti u ovoj grupi. Tradicija je na strani sveda, i igrali su prije heftu i dobili svedi 30:24, a igrali su najjaci sastavi.
Island, svi znamo ko ga je mlatno u barazu
i znamo kako su dosli ovdje.Sve u svemu svedi ne gube.
H2H:
17.01.08. ŠVEDSKA – ISLAND 24:19
07.12.10. ŠVEDSKA – ISLAND 31:26
02.08.12. ISLAND – ŠVEDSKA 33:32
08.01.13. ŠVEDSKA – ISLAND 31:29
09.01.15. ŠVEDSKA – ISLAND 30:24
i jedan ložioničarski:
Bosna i Hercegovina(-5.5) - Iran 1 @ 1.85
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO
deri perzijanere 
odmah da kazem, svedi po meni 90% svjetski prvaci, nikad jaci tim nije dosao u zadnjih 15ak godina.
Strasan tim ko se razumije u rukomet:
K.Ekdahl(RN Lowen)
T.Karlsson(Flensburg)
J.Kallman(Skovde)
J.Sjostrand(Kiel)
N.Ekberg(Kiel)
J.Larholm(Szeged)
L.Karlsson(Kolding)
M.Andersson(Flensburg)...
kostur ekipe je isti vec 5-6 godina i samo se mjenjaju mladi igraci i dopunjuju ih, vode ih dva trenera, dvije legende: Olson i Lindgren, negdje sam citao da su se podijelili jedan radi odbranu a jedan radi napad, mada mislim da je to suplja

Island, svi znamo ko ga je mlatno u barazu

H2H:
17.01.08. ŠVEDSKA – ISLAND 24:19
07.12.10. ŠVEDSKA – ISLAND 31:26
02.08.12. ISLAND – ŠVEDSKA 33:32
08.01.13. ŠVEDSKA – ISLAND 31:29
09.01.15. ŠVEDSKA – ISLAND 30:24
i jedan ložioničarski:
Bosna i Hercegovina(-5.5) - Iran 1 @ 1.85

Semper Fidelis
Vrazalic -Vise
Toromanovic -Vise
Prce - Manje
Bih -zd2
Celica - Vise
Hrvatska - 1
Cupic - Vise
Duvnjak - Vise
Na cenera, Halal bilo, pet glava
Toromanovic -Vise
Prce - Manje
Bih -zd2
Celica - Vise
Hrvatska - 1
Cupic - Vise
Duvnjak - Vise
Na cenera, Halal bilo, pet glava

Heheh ako ima neko bas fino da zna da nam analzira rukomet..Vjerujem da ce poslije danasnjih utakmica takav biti.Ono tipa ko sta gdje se krece,zicer,sedmerci,forma,minute..
Sretno nam danas i sretno BIH
Stavis bosnu h1 , sve nase preko sem prceta na 10 km odma zarada na nasim ni krenulo nijevecaveca je napisao/la:Heheh ako ima neko bas fino da zna da nam analzira rukomet..Vjerujem da ce poslije danasnjih utakmica takav biti.Ono tipa ko sta gdje se krece,zicer,sedmerci,forma,minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.