Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
mozemo li preko 26,5 ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
evo sta kaze jedan nas kolega iz CRO za nasu grupu:

Ovo je vrlo zanimljiva i izjednačena grupa u kojoj bi Hrvatska trebala završiti prva sa svim pobjedama. Makedonija, BiH, Austrija i Tunis imaju šanse za proći dalje dok je Iran potpuni autsajder i možda jedna od najslabijih ekipa na cijelom prvenstvu. Hrvati na prvenstvo dolaze sa strašnom momčadi i gotovo su im svi zdravi osim Lackovića te bi morali dobiti sve ekipe u ovoj grupi( možda bi mogli imati manjih problema jedino protiv BiH i Makedonije – uvijek su napete sportske utakmice zemalja bivše Jugoslavije i moglo bi biti zanimljivo). Ja ću se odlučiti da će prolaz uz Hrvate izboriti Makedonci, BiH i Tunis. Austrija ima respektabilnu momčad, ali sam mišljenja da će u direktnom dvoboju s Tunisom izgubiti i otići s prvenstva nakon prve faze. Makedoniju će predvoditi sada već veteran Kiril Lazarov, a tu je i Mojsoski te još dobrih pojedinaca koji bi trebali jamčiti prolaz dalje. BiH je uzrokovala šok u kvalifikacijama izbacivši Island; okupili su jako dobru ekipu( Terzić, Toromanović, Vranješ, Grahovac) za ovo natjecanje i nadaju se dobrom ostvarenju.
Za Tunis sam još prije pisao kako su sazrili kao ekipa i mislim da će proći grupu. O Iranu nemam što puno pisati – velika su enigma za sve, igrači su im svi iz domaće lige i gledat će da gube utakmice sa što manjom razlikom( protiv Irana su već sve ekipe u grupi upisale 2 boda unaprijed).
Kao ključne utakmice izdvojio bih dvoboje Austrije i Tunisa u kojem će se najvjerojatnije odlučivati o prolazu, zatim BiH i Makedonije, a sigurno će biti zanimljivo vidjeti i susret Hrvatske i BiH u zadnjem kolu.
Ovu skupinu su neki čim su momčadi izvučene proglasili EX YU grupom – gledat ćemo većinom balkanska rukometna nadmetanja usred katarske pustinje. Osobno bi mi bilo jako drago kad bi sve četiri balkanske ekipe prošle grupu što sam i prognozirao, a posebno bi mi bilo drago za BiH koja napokon sudjeluje na jednom velikom natjecanju i skupili su vrlo kvalitetnu ekipu koju nitko ne smije podcijeniti.
Izdvojit ću vam i najbolje igrače iz ove skupine: Hrvate će naravno predvoditi ponajbolji rukometaš svijeta Domagoj Duvnjak na kojeg se uvijek isplati odigrati over golova, a ne smijemo zanemariti ni krila Štrleka i Čupića koji su uvijek motivirani kad igraju za nacionalnu vrstu. Možda i pojedinačno najkvalitetniji igrač skupine je Kiril Lazarov o kojem će ovisiti plasman Makedonije( Kiru polako hvataju godine, no on može još na ovom prvenstvu biti u formi kakvu je uvijek pokazivao). Puno golova zabijati bi trebali i Tunižanin Wael Jallouz te naturalizirani Austrijanac Raul Santos.
Prognozirani poredak:
Hrvatska
Makedonija
Bosna i Hercegovina
Tunis
Austrija
Iran

Semper Fidelis
- Evolution87
- Kontakt:
Prce manje
Toromanovic vise
Vrazalic vise
Bielecki vise
Poljska
na cenera
Toromanovic vise
Vrazalic vise
Bielecki vise
Poljska
na cenera
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ajde dok nisu počele utakmice, da nam neko postavi gdje se mogu pratiti rezultati uživo, strijelci i sl.
Ja sam nešto tražio ali nisam siguran da je to ovo: http://www.handball2015.en.beinsports.n ... -and-stats" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam nešto tražio ali nisam siguran da je to ovo: http://www.handball2015.en.beinsports.n ... -and-stats" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Jeli mogu ić Čelica i Toromanović više,ako neko poznaje repku i prati rukomet da malo prokomentariše ova 2 igrača..

Idu oni 100% preko idi uplati premier je vec to sve bacio na 1,50keper je napisao/la:Jeli mogu ić Čelica i Toromanović više,ako neko poznaje repku i prati rukomet da malo prokomentariše ova 2 igrača..
Alma mi pogrešno otkucala i stavila BiH-Iran 2 ,ja tek sad vidio :O j.e.bem joj međunožje sad valja za njih navijat 

-
- Kontakt:
ja stavio sviju vise osim nikole, mozel to proci ?
i bosnu preko 26,5

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
kvote na over bosne pala 1,75 sa 1,85 .. a na vražaliću 1,55

koja je pozicija taj vražalić? njega sam samo igrao više i prceta manje 

nema potpisa
-
- Kontakt:
nasi vise od 26
toromanovic vise
prce manje
vrazalic vise
jalouz vise
tunis x2
na dvije markice
toromanovic vise
prce manje
vrazalic vise
jalouz vise
tunis x2
na dvije markice
Krilo mislimAdmir_Sa je napisao/la:koja je pozicija taj vražalić? njega sam samo igrao više i prceta manje
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
desno kriloAdmir_Sa je napisao/la:koja je pozicija taj vražalić? njega sam samo igrao više i prceta manje

sto vise kontri bolje za nas

-
Moje misljenje.....
1)Iran daje preko 22
2)Vrazalic preko
3)Dibirov Rusia preko
4)Egipat pobjeda
mogu vece uplate...sretno
1)Iran daje preko 22
2)Vrazalic preko
3)Dibirov Rusia preko
4)Egipat pobjeda
mogu vece uplate...sretno
@emko Zahvali se Almi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
tebe će druže izgleda ispoštovat !!emko1995 je napisao/la:Alma mi pogrešno otkucala i stavila BiH-Iran 2 ,ja tek sad vidio :O j.e.bem joj međunožje sad valja za njih navijat
@mahic evo i ja gledam to ,mogla bi mi Alma valjat
.al haj' što je to ,koza kucala Francuska-Češka 2 kvota 11
Sreca sistem igro

jao ste nam rade iranci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.