to je ono sto sam pricao momak je pravi rusilacGoalgetter je napisao/la:
Slika govori vise od 1000 rijeci![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Podsjeti me na onaj start Spahica na Marina:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za desert je dobio samarcinu.Cartman je napisao/la:Podsjeti me na onaj start Spahica na Marina:
1946
eto halilović je odigrao meč za hrvatsku, valjda će sad prestati šuplja!
Na zalost ne i zvanicnu. Inace jos ce nase novine da ga guraju u BH repku,a nama valja tu svu glupost citati.jestamaji je napisao/la:eto halilović je odigrao meč za hrvatsku, valjda će sad prestati šuplja!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne treba zaliti Halilovica, frizura mu je toliko ruzna da se uopste ne uklapa medu nase smekere
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
sta mislis o seovu frizuru?DonCorleone je napisao/la:Ne treba zaliti Halilovica, frizura mu je toliko ruzna da se uopste ne uklapa medu nase smekere.
emir000 ti si inace momak leenda znas furas okokole kole anl si inace momak elgenda odes u sandzacku sumu da ubijes medvjeda i sebi napravis jaknicu lijepu da das sei, inace je momak legenda naravno mislim na sea
aferim momciluko
aferim momciluko
aferim momcino pozivam te braco na pecenje sa rusilcom bice tu suhog mesa sudzuke i ovcavine iz sandzaka ali prvo moras da oboris seu ruku ako ne mozes onda neces moci probat ovcavine momak je ocito legendaVanjaC je napisao/la:emir000 ti si inace momak leenda znas furas okokole kole anl si inace momak elgenda odes u sandzacku sumu da ubijes medvjeda i sebi napravis jaknicu lijepu da das sei, inace je momak legenda naravno mislim na sea
aferim momciluko
Kolašinac nije ulazio u igru za Njemačku U21 na prvenstvu..
vidi mu glavu veca nego onaj "christ redeemer" u rio de janeiru. sigurno seo ne moze stati u avionu po sto mu je glava toliko ogromnaEmir000 je napisao/la:aferim momcino pozivam te braco na pecenje sa rusilcom bice tu suhog mesa sudzuke i ovcavine iz sandzaka ali prvo moras da oboris seu ruku ako ne mozes onda neces moci probat ovcavine momak je ocito legendaVanjaC je napisao/la:emir000 ti si inace momak leenda znas furas okokole kole anl si inace momak elgenda odes u sandzacku sumu da ubijes medvjeda i sebi napravis jaknicu lijepu da das sei, inace je momak legenda naravno mislim na sea
aferim momciluko
seo najbolje stoji inace u koksinjcu
posto je medved

posto je medved

Igraju jos sa Rusima.Jest da utakmica nema nekog znacaja jer su i jedni i drugi ispali,ali eto mozda tu nastupi,ali nadam se da nece,pa da se moze saltat po potrebi za A tim i U21zgembo89 je napisao/la:Kolašinac nije ulazio u igru za Njemačku U21 na prvenstvu..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
nesmije mu reci u oci sta misli o Seovu frizuruEmir000 je napisao/la:sta mislis o seovu frizuru?DonCorleone je napisao/la:Ne treba zaliti Halilovica, frizura mu je toliko ruzna da se uopste ne uklapa medu nase smekere.
IN: Burić, Bicakčić, Kolašinac, Hadžić, Husejinović, Muslimović.
OUT: Avdukić, Vršajević, Šunić, Svraka, Sesar, Zahirović.
Jedino sam za Zahirovića u dilemi, da li ga ostaviti ili ne.
A imamo još mnogo dobrih igrača. Baš smo jaki.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Zaha je bolji od Hadzica, ostalo sve na mjestu. Jacamo, jacamo.hanniz je napisao/la:IN: Burić, Bicakčić, Kolašinac, Hadžić, Husejinović, Muslimović.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Al je slabiji od Zolotica i Besicabhsport je napisao/la:Zaha je bolji od Hadzica, ostalo sve na mjestu. Jacamo, jacamo.hanniz je napisao/la:IN: Burić, Bicakčić, Kolašinac, Hadžić, Husejinović, Muslimović.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
neka i sesara na klupi dok igrau turskoj ,da je sira klupa,a postoji mogucnosti da napreduje u ligi
Nakon što Seada Kolašinca nije bilo u sastavu mlade reprezentacije Njemačke u prve dvije utakmice Evropskog prvenstva koje se održava u Izraelu, mladi defanzivac Schalke će zbog povrede koljena najvjerovatnije propustiti i susret sa Rusijom, u okviru posljednjeg kola.
Tačna dijagnoza povrede lijevog koljena talentovanog fudbalera „rudara“ i potencijalnog reprezentativca BiH još uvijek nije poznata, ali je on trening napustio šepajući i sa ledom na povrijeđenom koljenu.
Tačna dijagnoza povrede lijevog koljena talentovanog fudbalera „rudara“ i potencijalnog reprezentativca BiH još uvijek nije poznata, ali je on trening napustio šepajući i sa ledom na povrijeđenom koljenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.