Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Veceras vam je silovanje u reziji magicnih brazilaca..................STE SPREMNI????????????????????
Sta mi imamo biti spremniRaikkonen je napisao/la:Veceras vam je silovanje u reziji magicnih brazilaca..................STE SPREMNI????????????????????
Kao da mi igramo utakmice...Odrasti sine
Pa onda dodji provocirati
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Večeras ako vezni red bude složan i bude radio svoje, it ćete imat problema u odbrani nit u napadu 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sretno momci ! 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Blic krik...tek je počelo...Milan se brani a nezna
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Previše smo se povukli nakon vodstva mada razumljivo imali smo situaciju 5 na 1 i Di Maria je imao previše vremena za razmišljati...Ronaldo max motivisan....svi su dobri Xabi Kedira drže sjajno srednji red...za sada sve za 5
Fino izgledamo pod Mourinhom a momci, jest da je prošlo tek 45. min, al igramo timski, to je važno, jest da je Ronaldo malo previše sebičan, al daje golove pa hajde
..
Valjda ćemo dovršit ovu tekmu u stilu, al ovaj Milan je zrel za još 2, 3 gola..
Valjda ćemo dovršit ovu tekmu u stilu, al ovaj Milan je zrel za još 2, 3 gola..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
Super odigrano, Milan imao loptu vecinu vremena, ali nema veze. Imali smo i nekoliko kontri kao i nedosudjeni penal. Svi momci igraju odlicno, a po meni su najbolji Ronaldo, Iker i Ozil. HALA MADRID!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dobra igra Reala ... nadam se da 2-1 ili 3-2 za vas
Iker sta odbrani
Seedorf sta ofula
dobra utakmica ... al šteta nema Silve ccc onog Boneru dovedite da vam bude Napadač
Iker sta odbrani
Seedorf sta ofula
dobra utakmica ... al šteta nema Silve ccc onog Boneru dovedite da vam bude Napadač
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Nail for Real
- Kontakt:
a ne spominjes dvije, mislim tri letalne kontre i nedosudjeni penalrobovi88 je napisao/la:Dobra igra Reala ... nadam se da 2-1 ili 3-2 za vas
Iker sta odbrani![]()
Seedorf sta ofula![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Da di maria nije bio onako sebican moglo je biti 3-0
real odigrao super brzo i tecno prvo poluvrijeme 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- VolimLiverpool
- Kontakt:
I Milan je imao nedosudjeni penal.Nail for Real je napisao/la:Super odigrano, Milan imao loptu vecinu vremena, ali nema veze. Imali smo i nekoliko kontri kao i nedosudjeni penal. Svi momci igraju odlicno, a po meni su najbolji Ronaldo, Iker i Ozil. HALA MADRID!
You'll never walk alone.
Joj kako mrzim onog Mourinha jedva cekam da se sastanete s interom da vam guzove oderu
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
- Nail for Real
- Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:I Milan je imao nedosudjeni penal.Nail for Real je napisao/la:Super odigrano, Milan imao loptu vecinu vremena, ali nema veze. Imali smo i nekoliko kontri kao i nedosudjeni penal. Svi momci igraju odlicno, a po meni su najbolji Ronaldo, Iker i Ozil. HALA MADRID!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
i onaj prekrsaj na ronaldu sto je sam sebe potkacioNail for Real je napisao/la:a ne spominjes dvije, mislim tri letalne kontre i nedosudjeni penalrobovi88 je napisao/la:Dobra igra Reala ... nadam se da 2-1 ili 3-2 za vas
Iker sta odbrani![]()
Seedorf sta ofula![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Nit je bio penal na Ronaldu nit je bio penal na Ibrahimovicu. Kod Ronalda je Gattuso pokupio Portugalca ali ne toliko za penal, Ronaldo se vise bacio na pod i vidjelo se da pokusava iznuditi.
Kod CArvalhovog starta nad Ibrahimovicem vidi se nakon prve snimke da je bio penal, a onda druga sve to demantira jer je Carvalho postavio nogu i nije dirao Ibru nego je Ibra pao preko njega. Dva klasicna pokusaja iznudjivanja penala.
Kod CArvalhovog starta nad Ibrahimovicem vidi se nakon prve snimke da je bio penal, a onda druga sve to demantira jer je Carvalho postavio nogu i nije dirao Ibru nego je Ibra pao preko njega. Dva klasicna pokusaja iznudjivanja penala.
kurdt je napisao/la:Joj kako mrzim onog Mourinha jedva cekam da se sastanete s interom da vam guzove oderu
bio je faul na Ibrahimoviću ali očigledno van 16 za tu drugu situaciju neznam šta si gledao...a penal je bio na Ronaldu sklonio je loptu Gatusu a on njemu noge...
- -Paja
- Kontakt:
Milan je puno bolji i kvalitetniji veceras, Real se brani i dao je dva veoma sretna gola!
Dio Arsenala
-
Čak Noris
pa nije bas sretna ozil je postigao gol iz fine akcije po lijevoj strani al drzi se milan-Paja je napisao/la:Milan je puno bolji i kvalitetniji veceras, Real se brani i dao je dva veoma sretna gola!
jaooo što jest nam -Paja pošten-Paja je napisao/la:Milan je puno bolji i kvalitetniji veceras, Real se brani i dao je dva veoma sretna gola!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.