Igrac totalno bez ideje,trenutno mozda najlosi igrac na terenu.Bezbroj puta je usporio napade Barcelone bilo to zbog loseg prijema,zbog loseg dodavanja jucer ga je stoper Getafa pojeo,mislim da nije imao ni jedan uspjesan dribiling.Od superkupa protiv reala do sada moze se nabrojati na prste jedne ruke koliko je imao uspjesni poteza..Definitvno ovo sada sto igra moze i Paco samo sto je Paco puno mladji i moze napredovati.gaston je napisao/la:Jel realno da se ovakve stvari pišu za Suareza ?![]()
Nisam gledao Barcu ove sezone al' ne mogu da vjerujem da je toliko loš.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Visca el Barça ! Mes que un club !
Vratite ga ako vam ne valja. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Centre forward
- Kontakt:
Suarez je mašina. Međutim, ni on nije imun na taj južnjački sindrom. Pored toga, mislim da mu je potrebna promjena sredine. Osvojio je sve a i igrači poput njega se ne mogu dugo zadržat' u jednom klubu. Zasićen je, a vjerujem da bi negdje drugo opet pokaz'o šta zna i može.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Re: RE: Re: FC Barcelona
za isti iznos za koji je dosao, gdje treba potpisatigaston je napisao/la:Vratite ga ako vam ne valja.
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
slike s treninga pokazuju da se Dembele drzao za zadnju lozu na treningu, prije 10 bilo, nije ni cudno sto je izgledao van forme i totalno mu falilo energije u ovim tekmama, to je najveca mana klincima ovim, zelja ih pojede da igraju i kriju da su povrijedjeni, da je odmah rekao, mogao je za 2 tjedna zaigrati, osim ako nije i prije 10 bilo polomljeno..
Ebena steta
I ja smatram da se treba probati sa Denisom na lijevom krilu, to moze i biti neka 4-4-2 sa Robertom skroz desno, a Busquetsom i Iniestom/Paulinhom u sredini, to bi pomoglo da se Messi ne stavlja uz aut liniju, a u 4-3-3 bi morao Suareza opet lijevo ako hoces da Messi igra u sredini, Deuloeu bi onda morao desno, a Denis umjesto Inieste.
Kako god, 3.5-4mj nije malo, pretpostavljam da ce se on moci vratiti za 3mj, al da ce se to malo duze sanirati.
Ako uspijemo izgurati ta 3.5-4mj u LP i prvenstvu u pogodnoj situaciji, uz dolazak Mine i eventualno jos jednog il 2 pojacanja, mogao bi kraj sezone da izgleda fino, a ako bi se ispalo iz utrke za LP i prvenstvo, kraj sezone treba iskoristit da svi ovi klinci igraju sto vise, Denis, Deulofeu, Alena, Cucu, Palencia, Rafinha ako ostane i bude zdrav, itd.
Iako ja mislim da cemo biti u utrci za obe titule.
Ebena steta
I ja smatram da se treba probati sa Denisom na lijevom krilu, to moze i biti neka 4-4-2 sa Robertom skroz desno, a Busquetsom i Iniestom/Paulinhom u sredini, to bi pomoglo da se Messi ne stavlja uz aut liniju, a u 4-3-3 bi morao Suareza opet lijevo ako hoces da Messi igra u sredini, Deuloeu bi onda morao desno, a Denis umjesto Inieste.
Kako god, 3.5-4mj nije malo, pretpostavljam da ce se on moci vratiti za 3mj, al da ce se to malo duze sanirati.
Ako uspijemo izgurati ta 3.5-4mj u LP i prvenstvu u pogodnoj situaciji, uz dolazak Mine i eventualno jos jednog il 2 pojacanja, mogao bi kraj sezone da izgleda fino, a ako bi se ispalo iz utrke za LP i prvenstvo, kraj sezone treba iskoristit da svi ovi klinci igraju sto vise, Denis, Deulofeu, Alena, Cucu, Palencia, Rafinha ako ostane i bude zdrav, itd.
Iako ja mislim da cemo biti u utrci za obe titule.
Čuj još dva pojačanja u januaru, a ni ljetos nisi mogao tupavo igrača dovesti baš će ti ga neko u sred sezone prodati, pogotovo kad slijedi SP.
Don't hate what you don't understand.
Ja s druge strane mislim da neemo biti u trci ni za jednu titulu, osim ako Suarez ne dođe sebi...Messi ne može sam, Paulinho je sad pogodio i ko zna kad će opet.
Realu fali pola tima, i opet nekako skrpe ekipu kojoj je mana samo Majoral... nama se povrijedi Dembele nemamo koga ubaciti nego se mijenja formacija.
Realu fali pola tima, i opet nekako skrpe ekipu kojoj je mana samo Majoral... nama se povrijedi Dembele nemamo koga ubaciti nego se mijenja formacija.
Bice demba za dva mjeseca tip top vidjet cete, pretjeruju mediji s prognozama, a do tad ce denis izrasti u igracinu
A sad da vidimo mogul frankovci uzeti bod sociedadu da se malo odlijepimo na vrhu tabele
A sad da vidimo mogul frankovci uzeti bod sociedadu da se malo odlijepimo na vrhu tabele
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nisu mediji @romario, nego zvanično saopštenje kluba. 
Neće se sigurno vratiti do januara, nema potrebe da se rizikuje. Imat će najmanje mjesec dana da koliko-toliko uhvati formu za LP i prelomni dio sezone.

Neće se sigurno vratiti do januara, nema potrebe da se rizikuje. Imat će najmanje mjesec dana da koliko-toliko uhvati formu za LP i prelomni dio sezone.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro bi bilo da se vrati do januara, tad bude hejbet onih kup utakmica, odlično za uigravanje. A kakvi baski, već gube je.bem ih mutave
edit: tako je breeee
edit: tako je breeee
sombrero je napisao/la:Ja s druge strane mislim da neemo biti u trci ni za jednu titulu, osim ako Suarez ne dođe sebi...Messi ne može sam, Paulinho je sad pogodio i ko zna kad će opet.

Ali problem je sto nemamo te klase na klupi kao oni, pogotovo u veznom redu...jedan igrac se povrijedi i nemas koga staviti. Dok njima fali 5 igraca i opet imaju respektabilan tim. I onda ne mozes biti konstantan jednostavno.
A to je nista drugo nego losa transfer politika, oni to odradili bolje i to je to.
27.10.2020
Ne znam jel bilo. http://telesport.telegram.hr/analize/mi ... -rakitica/
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Evo vec 2-3 penala bila za PSG i Cavani sva sutirao. U dvije situacije je Neymar dosao i trazio da sutira ali mu Cavani lako rekao da se smakne. Sasvim ispravno od Cavania i napokon se nasao neko da djecacicu objasni da se status u klubu treba zasluziti a ne nasilu gurati kroz medije (vidjet crno koliko ce trajati dok ne zaplace)..i dalje ne mogu vjerovati sta mu je messi sve pustao i davao mu penale da izvodi da bi se djecacic osjecao kao zvijezda a realnost je da je 100 godina iza messija i nijad mu nece biti ni blizu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
nema on mjesta ni u BarciLillard je napisao/la:Ne znam jel bilo. http://telesport.telegram.hr/analize/mi ... -rakitica/

Delo će bit donji

Makar bi ja volio obojicu gledat zajedno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bez Umtitija, Arde, Paca i Gomesa sutra. Uz Rafinhu i Dembelea jel.
Vermaelen, Digne i Vidal ponovo u timu.
E moj Ernesto pa potrebniji Piqueu odmor.
Pazi sutra veznog: Rakitić - Busquets - Iniesta
Vermaelen, Digne i Vidal ponovo u timu.
E moj Ernesto pa potrebniji Piqueu odmor.

Pazi sutra veznog: Rakitić - Busquets - Iniesta

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ovo neka zajebancija s Vermaelenom il sta, ne kontam
Paco i Gomes perma klupirani, jel moguce da su toliko losi da ih ni Valverde ne planira koristiti?
Ebemu, tacno ih treba prodati na zimu, ako bude musterija i fino naci neke zamjene, zalosno da imas par takvih igraca koji prilike ne mogu dobit ni kad je situacija idealna i ocajnicki ti igrac treba na tim pozicijama.
A sto se tice odmaranja Umtitija, to je pametna odluka, ali Pique bi trebao onda odmarati protiv Girone, molim boga da nam Verma i Masche ne budu stoperski par, jer ako budu, najebali smo.
Pique i Verma, Semedo i Digne mogu poceti sutra, Roberto, Paulinho i Denis, Messi, Suarez i Deulofeu, nadam se da ce nesto slicno rotirati, ocekujem Denisa od prve minute, pa makar kao lijevo krilo, iako bi bilo pozeljno da starta umjesto Inieste.
Ebemu, tacno ih treba prodati na zimu, ako bude musterija i fino naci neke zamjene, zalosno da imas par takvih igraca koji prilike ne mogu dobit ni kad je situacija idealna i ocajnicki ti igrac treba na tim pozicijama.
A sto se tice odmaranja Umtitija, to je pametna odluka, ali Pique bi trebao onda odmarati protiv Girone, molim boga da nam Verma i Masche ne budu stoperski par, jer ako budu, najebali smo.
Pique i Verma, Semedo i Digne mogu poceti sutra, Roberto, Paulinho i Denis, Messi, Suarez i Deulofeu, nadam se da ce nesto slicno rotirati, ocekujem Denisa od prve minute, pa makar kao lijevo krilo, iako bi bilo pozeljno da starta umjesto Inieste.
Sto bi bila zajebancija? Masche, Verma, Umtiti i Pique su 4 stopera, Umtiti odmara, logicno da Verma mora biti u ekipi, a dok je zdrav, nek igra, bolje da se ozlijedi u iducih mjesec-dva pa da se na zimu dovede stoper. jer racunati na njega je ravno samoubojstvu.miki_92 je napisao/la:ovo neka zajebancija s Vermaelenom il sta, ne kontam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.