Giljotina, povratnik iz sirije...ovog treba pripazitGiljotina je napisao/la:Izbaciti iz lige neonacističke klubove - hungarizirani Zrinski i HNK "Katolicentrizam".
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Beduin
- Kontakt:
Znam ja zasto sam rekao u kantonalnu, jer se tamo igra fin fudbal, zato vam to i zelim. Nebitno bila protiv Slobode ili Zelje, Sarajeva, Veleza, Celika, vas naciofanatizam je u qurcu, nista slabiji od ovih Ercegovaca, samo ste malo urbaniji pa ne divljate onoliko kao Sirokobrijezani, ti to vise verbalno.Demi je napisao/la:Kolega ne moze Borac u kantonalnu.A ako vec tvrdis da nismo nista gori,onda kad dodje Sloboda nama u BL mi cemo pripremiti boce baklje kamenje i gadjati vase igrace i trenere,samo da ne ispadne da lazesBeduin je napisao/la:
PS. Samo ugasit Siroki i Zrinjski i sve ce krenuti na bolje. Mada ni Borac nije nista bolji, njih treba poslati u 2. Kantonalnu, da ih lome nasi amateri po livadama.
Svakako ovi iz Briga su posebna divlja vrsta, njih kroz Majevicu pustiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neka,moze nama 1 liga RS na nju smo bar navikliBeduin je napisao/la:Znam ja zasto sam rekao u kantonalnu, jer se tamo igra fin fudbal, zato vam to i zelim. Nebitno bila protiv Slobode ili Zelje, Sarajeva, Veleza, Celika, vas naciofanatizam je u qurcu, nista slabiji od ovih Ercegovaca, samo ste malo urbaniji pa ne divljate onoliko kao Sirokobrijezani, ti to vise verbalno.Demi je napisao/la:Kolega ne moze Borac u kantonalnu.A ako vec tvrdis da nismo nista gori,onda kad dodje Sloboda nama u BL mi cemo pripremiti boce baklje kamenje i gadjati vase igrace i trenere,samo da ne ispadne da lazesBeduin je napisao/la:
PS. Samo ugasit Siroki i Zrinjski i sve ce krenuti na bolje. Mada ni Borac nije nista bolji, njih treba poslati u 2. Kantonalnu, da ih lome nasi amateri po livadama.![]()
Svakako ovi iz Briga su posebna divlja vrsta, njih kroz Majevicu pustiti.
" "!
1926
1926
Ako Borac - Željo danas ne dođe 4+, ne znam šta će doći
3,80 kvota 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeli ovo posto politici forum.Ako jest da zimbje odavde.Ovi J*** Osimu Zelji Sarajevu sve a evo sad se fol prebacili na druge a sve zato sto u Slobodi neide tj fudbala ni na mapi.I onda trazi krivce po geografskom ili nacionalnom porjeklu.

GOLEM SI ČELIK
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Postao je jer oni koji imaju mogućnost banovanja to ne čine. Dođeš pročitati pokoje mišljenje o temi, o sportu, klubovima, a čitaš optužbe tko je sve fašist u ovoj ligi.Alipasino je napisao/la:Jeli ovo posto politici forum.Ako jest da zimbje odavde.Ovi J*** Osimu Zelji Sarajevu sve a evo sad se fol prebacili na druge a sve zato sto u Slobodi neide tj fudbala ni na mapi.I onda trazi krivce po geografskom ili nacionalnom porjeklu.
Problem je što je to "vaše" pravosnažno osuđeno za najteže ratne zločine i veličanje istog je fašizam a ne patriotizam ili nacionalizam,.Demi je napisao/la: A u smislu nacionalnizma isto volimo i cuvamo svoje sto nuzno ne mora znaciti da mrzimo i napadamo tudje.Eto,ziv mi bio![]()
- Beduin
- Kontakt:
Jedno je sportski rivalitet, zelja da moj/tvoj klub pobijedi protivnickog, da osudjujemo neke poteze, a sasvim druga stvar je kada neko poziva na ubijanja, osporavanja moje drzave, himne, i ispred toga se javljam. A ne kao neki borac za Zelju, Sarajevo i slicno. Ali sigurno da cu uvijek biti na strani tih klubova, nasuprot ovih koji su i prije radili o mojoj drzavi i mom narodu, njih nikad necu voliti i zelit cu im propadanje jer oni to pokazuju i dokazuju svake godine, svako kolo da su takvi i sta misle o nama.Alipasino je napisao/la:Jeli ovo posto politici forum.Ako jest da zimbje odavde.Ovi J*** Osimu Zelji Sarajevu sve a evo sad se fol prebacili na druge a sve zato sto u Slobodi neide tj fudbala ni na mapi.I onda trazi krivce po geografskom ili nacionalnom porjeklu.
A kada nema ovih scena kao jucer ili u kupu, onda komentarisemo sportska desavanja, rezultate, sudije i slicno.
I sta sad ima losa situacija u Slobodi sa ovim sto komentarisemo? Ili je bitno samo nesto napisati i popljuvati Slobodu?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- HordasOdMalena
- Kontakt:
avenija je napisao/la:
GOLEM SI ČELIK
Čestitke još jednom za pobjedu nad fašističkim smećem.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Slusaj dobro.Ja nemam nista protiv nikog bilo na geografski bilo na nacionalni nacin.Svi mi znamo ko kako i sta.Nasu Grbavicu nazivaju Sugavica Zelju Kmeljo trenera Morz slagirani dakle nema kakvih naziva i pljuvotina na nas racun.Opet mi navijaci na Grbavici kad nas neko nadigra ispratimo aplauzom.Ovdje nema mjestu politici jer ovo je sportski forum.Ovdje su dvojni arsini jer neko moze sta hoce a neko nesmije ni prdnut.Pravi se MIT da je neko uvjek ugrozen i da se sve vrti oko njih nekog.Kad budu price o fudbalu golovima potezima tad ce bit bolje i tebi i meni i sportu u cjelini.Previse se prasine dize onda kad nekom odgovara kad se to nekom drugom desava nije to toliko ni bitno a svi smo bitni i vi i i mi i oni.
-
drakensang
- Kontakt:
Nisu, dokazano na utakmici Velez-Zeljo. Ja ne znam od koga je pomocnik vise strad'o od Sipovica u prvom ili Urdinova u drugomRaonffa je napisao/la:Interesuje me da li i druge sudije isključuju igrače kada im opsuju mater
Nadam se da ste se ispraznili i da sada mozemo nastaviti pricu o fudbalu.
Forumase koji nastave birati koga treba izbaciti iz lige cu udaljiti s foruma jer ovdje nije dozvoljen pristup mladjim od 13 godina, a vjerujem da samo takvi mogu misliti da ima koristi od nabrajanja koga bi valjalo izbaciti iz lige.
Forumase koji nastave birati koga treba izbaciti iz lige cu udaljiti s foruma jer ovdje nije dozvoljen pristup mladjim od 13 godina, a vjerujem da samo takvi mogu misliti da ima koristi od nabrajanja koga bi valjalo izbaciti iz lige.
Ovo NEO vrijeme je ludilo, zenica 7 dana slavi pobjedu protiv listice, zivjelaavenija je napisao/la:
GOLEM SI ČELIK
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Opet Mušija i Hasic neke zavrzlame bacaju...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
2:0 je najopasniji rezultat. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Al kakav gol Fanimo uvali
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Bgm trebao bi ti cesce ulaziti na forum, ovdje se tri dana nacionalizam fura ti se sada oglasio, molim te malo se vise posveti zgadise normalnoj raji forumadmin je napisao/la:Nadam se da ste se ispraznili i da sada mozemo nastaviti pricu o fudbalu.
Ubi nas Ibro sa nekvalitetnom Mladosti. Hej moj Dudiću ode i ti ko i Ibro, a ovi hajvani ostadoše...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!

Pocela je padati kvota na Velez
edit: evo ga dadose
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.