FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
imal gdje husare komentarisel sta 

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakve gluposti pisete zbog prijateljske koja ne znaci nista, zna se sta treba raditi. Nista ne treba otkriti, bio je stream. To neko snima i skenira za Zenice, nisu oni amateri vec klub koji drzi multimilioner i koji igra na najmodernijem stadionu u Izraelu.
@target...iole ako imas mozga,moras pretpostavit da je nesto u igri.Dva dana prije odigras odlicnu utakmicu,danas katastrofa...da si sa djecom odigro ne bii bio ovaj rezultat...bice to dobro u cetvrtak 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
kralju, prosvijetli me, kad' ce objava za zenicu ?emirzlaTu je napisao/la:@target...iole ako imas mozga,moras pretpostavit da je nesto u igri.Dva dana prije odigras odlicnu utakmicu,danas katastrofa...da si sa djecom odigro ne bii bio ovaj rezultat...bice to dobro u cetvrtak
Ne znam drug,imam privatnih obaveza,tako da nisam u toku.Vjerovatno ce bit ponedjeljak ili utorak.tzmalisa je napisao/la:kralju, prosvijetli me, kad' ce objava za zenicu ?emirzlaTu je napisao/la:@target...iole ako imas mozga,moras pretpostavit da je nesto u igri.Dva dana prije odigras odlicnu utakmicu,danas katastrofa...da si sa djecom odigro ne bii bio ovaj rezultat...bice to dobro u cetvrtak
Znam da od voza nema nista...a sta dalje,nisam upucen

nadam se da nas agencije sa busevima nece izdat i ovaj putemirzlaTu je napisao/la:Ne znam drug,imam privatnih obaveza,tako da nisam u toku.Vjerovatno ce bit ponedjeljak ili utorak.tzmalisa je napisao/la:kralju, prosvijetli me, kad' ce objava za zenicu ?emirzlaTu je napisao/la:@target...iole ako imas mozga,moras pretpostavit da je nesto u igri.Dva dana prije odigras odlicnu utakmicu,danas katastrofa...da si sa djecom odigro ne bii bio ovaj rezultat...bice to dobro u cetvrtak
Znam da od voza nema nista...a sta dalje,nisam upucen
Cisto ba moj dobri Emire da ovi prestanu da pljuju, jbga nema svako mozga ...emirzlaTu je napisao/la:@target...iole ako imas mozga,moras pretpostavit da je nesto u igri.Dva dana prije odigras odlicnu utakmicu,danas katastrofa...da si sa djecom odigro ne bii bio ovaj rezultat...bice to dobro u cetvrtak
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Tako je ime mojeTaRgEt_ je napisao/la:Cisto ba moj dobri Emire da ovi prestanu da pljuju, jbga nema svako mozga ...emirzlaTu je napisao/la:@target...iole ako imas mozga,moras pretpostavit da je nesto u igri.Dva dana prije odigras odlicnu utakmicu,danas katastrofa...da si sa djecom odigro ne bii bio ovaj rezultat...bice to dobro u cetvrtak

Zlajci imal volontera

tzmalisa valjda bude sve ok...
kako ide ljudino, morel se potrcat'

Cudi me da se ne raspadamo 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ko kaže? Trojica već tražila papire, među njima Džidić 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam znao da se ovakvim blamazama, brukanjem imenom i renomeom kluba ustvari zavarava protivnik...ovo mora da je neka nova obrnuta psihologija koju ja ne kontam... A jesu vala i naivni ovi janezi sa ovakvim k a r a nj e m u mozak... Sad ce n a j e b a t u Evropi zbog ovog devastiranja... Ccccc,kakvi glupani... A foru su garant popušili i skauti Beitara koji garant od juče, prekjuče prate fudbal... Joj sad kad ih sprasimo 3-0 u Zenici.... Ufff,jedva čekam..... Misliiiiiiiiim,sta je s mozga...21. je vijek,jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
[emoji106]staragarda je napisao/la:Nisam znao da se ovakvim blamazama, brukanjem imenom i renomeom kluba ustvari zavarava protivnik...ovo mora da je neka nova obrnuta psihologija koju ja ne kontam... A jesu vala i naivni ovi janezi sa ovakvim k a r a nj e m u mozak... Sad ce n a j e b a t u Evropi zbog ovog devastiranja... Ccccc,kakvi glupani... A foru su garant popušili i skauti Beitara koji garant od juče, prekjuče prate fudbal... Joj sad kad ih sprasimo 3-0 u Zenici.... Ufff,jedva čekam..... Misliiiiiiiiim,sta je s mozga...21. je vijek,jbt
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
staragarda je napisao/la:Nisam znao da se ovakvim blamazama, brukanjem imenom i renomeom kluba ustvari zavarava protivnik...ovo mora da je neka nova obrnuta psihologija koju ja ne kontam... A jesu vala i naivni ovi janezi sa ovakvim k a r a nj e m u mozak... Sad ce n a j e b a t u Evropi zbog ovog devastiranja... Ccccc,kakvi glupani... A foru su garant popušili i skauti Beitara koji garant od juče, prekjuče prate fudbal... Joj sad kad ih sprasimo 3-0 u Zenici.... Ufff,jedva čekam..... Misliiiiiiiiim,sta je s mozga...21. je vijek,jbt
Hajde de ti meni reci pobjedis prvaka drzave, a izgubis od ekipe koju je taj prvak uzimao , i mislis da je sve uredu ? Tri penala dva dosuđena i jedan pomjeren ti sve govore, ali hajde i dalje s mozgom ti budi , ljudi nas razvalili eto uzeli mi prvaka a razvalio nas taj sto je Olimpija njih uzimala.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Uzeli smo i mi Radnik iz Bijeljine dva puta pa izgubismo u kupu.... Ja bih bio presretan da ovo nije stvarna slika Slobode....i da će biti bolje kad prvenstvo počne...
Niko,niko samo Sloboda !!!!
Samo trojica ???? Pa nije loše....Aerials je napisao/la:Ko kaže? Trojica već tražila papire, među njima Džidić
Niko,niko samo Sloboda !!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne znam sto te uopste treba biti briga za prijateljske? Opusti se. Nebitne utakmice koje sluze za isprobavanje varijanti i kardio.staragarda je napisao/la:Nisam znao da se ovakvim blamazama, brukanjem imenom i renomeom kluba ustvari zavarava protivnik...ovo mora da je neka nova obrnuta psihologija koju ja ne kontam... A jesu vala i naivni ovi janezi sa ovakvim k a r a nj e m u mozak... Sad ce n a j e b a t u Evropi zbog ovog devastiranja... Ccccc,kakvi glupani... A foru su garant popušili i skauti Beitara koji garant od juče, prekjuče prate fudbal... Joj sad kad ih sprasimo 3-0 u Zenici.... Ufff,jedva čekam..... Misliiiiiiiiim,sta je s mozga...21. je vijek,jbt
Sa Sadikovicem smo dobili prijateljske pa onda u prvenstvu u 15 kola uzeli 12 bodova.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta da ti kažem....Ja to vidim tako da ekipa ima strašnih oscilacija....izgubit, u redu...al da te siluju j e b e n e domzale i da se gura priča da je to sve dio taktike...e to nije u redu....Panja Piriju koji mi evo sad ce godina cijela bas j e b e živce neću ni komentarisati... I boli me k u r a c sta vi mislite.... MENI JE OVO BRUKANJE KLUBA DA JE STO PUTA PRIJATELJSKA....Sto j e b e n a Rijeka ne izgubi ovako neku prijateljsku il onaj usmrdzeli Partizan il Vardar... Kako njima nije dio taktike.... Sta imam ja za ovo BRUKANJE sad nesto tu umotavat.... Ću, primit 6 golova od smiješnih domazala i jos se ljudi nafulali jbt....TaRgEt_ je napisao/la:staragarda je napisao/la:Nisam znao da se ovakvim blamazama, brukanjem imenom i renomeom kluba ustvari zavarava protivnik...ovo mora da je neka nova obrnuta psihologija koju ja ne kontam... A jesu vala i naivni ovi janezi sa ovakvim k a r a nj e m u mozak... Sad ce n a j e b a t u Evropi zbog ovog devastiranja... Ccccc,kakvi glupani... A foru su garant popušili i skauti Beitara koji garant od juče, prekjuče prate fudbal... Joj sad kad ih sprasimo 3-0 u Zenici.... Ufff,jedva čekam..... Misliiiiiiiiim,sta je s mozga...21. je vijek,jbt
Hajde de ti meni reci pobjedis prvaka drzave, a izgubis od ekipe koju je taj prvak uzimao , i mislis da je sve uredu ? Tri penala dva dosuđena i jedan pomjeren ti sve govore, ali hajde i dalje s mozgom ti budi , ljudi nas razvalili eto uzeli mi prvaka a razvalio nas taj sto je Olimpija njih uzimala.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Smorili ste sa nekim teorijama zavjere, los dan igracima bio , Domzale dobar protivnik i jos kad im ti poklonis 2-3gola dodjes do ovakvog rezultata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.