FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bilo je i laksih ekipa ali jbg ako ne mozemo Gorazde proc yebi ga.
Zvjezdana noć Slobode okupila veliki broj privrednika iz TK
https://www.fksloboda.ba/vijesti/zvjezd ... NjU0h27nkH

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
treba ici maximalno u Kupu vjerujem da ce biti nekih iznenadjenja vec u prvom kolu nadam se da mi nismo to iznenadjenje !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Momci zasad rade dobar posao, iz ponora zadnjih sezona tu smo borimo se, ko je nogao i pomislit u vrhu tabele.neurofunk je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:35Zvjezdana noć Slobode okupila veliki broj privrednika iz TK
![]()
No za nesto vise trebace im pomoc teskasa, a takvih ima u i oko tz.
Ima li neko ko je blizak klubu, da ukaze na jedan detalj koji stvarno bode u oci na svakoj utakmici Slobode, a to su mreze na golovima I njihova boja! Hajmo napraviti kakvu akciju pa skupiti za mreze sa grbom naseg kluba.
Uh kad sam ja te mreže spominjala ovdje. Nema smisla da plavo bijele mreže budu na našem terenu. Bruka i sramota.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
U kupu ne mozes pobjec od ovog Gorazda
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Dobiti sutra pod moranjem pa se potuci sa Zrinjskim za to drugo mjesto ! Dobijemo sutra i njih u Mostaru eto nas na -3, sve je moguce. Samo jako i pametno treba se napasti Evropa vec ove sezone naravno ako se za istu moze dobiti licenca...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- legenda reala
- Kontakt:
Slabija smo ekipa nego prosle sezone, imate šansi

i ja bi volio da je neki drugi velikan dosao, vi ste bili prosle godine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Posusje cemo dobiti u hendikepu, ali Zrinja ce nas yebnut, standardno.
Uglavnom ocekujem da ostanemo na 3 mjestu nakon sledeca dva kola.
Kako ide raspored do kraja polusezone

-
- Kontakt:
Obrnuto od pocetka, Prijedor (G), Radnik (D)...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Mehmedovic sjajan u ovim proslim utakmicama. Ima nevjerovatan potencijal u brzini i trci. Doci ce i iskustvo, djecko je 2003.godiste. Npr, iskusni igrac kod onog starta pred gol kada je lopta otisla u aut ladno idu na grc da bi se odbrana postavila. Realno, bio je i faul, ali obzirom da je sudjenje bilo liga prvaka ne zamjerim.
Nasim mladim igracima nedostaje tog iskustva. Npr, nakon gola odmah u prvom sljedecem napadu je neko iz napada TC signalizirao povredu. Ili Sarajevo pola drugog poluvremena je neko lezao na terenu, golman bar 2 puta. A mi dopustimo Borcu uragan od 15min na pocetku 2.pol i nikom na pamet nije bilo da 10sekundi uzme.
Nasim mladim igracima nedostaje tog iskustva. Npr, nakon gola odmah u prvom sljedecem napadu je neko iz napada TC signalizirao povredu. Ili Sarajevo pola drugog poluvremena je neko lezao na terenu, golman bar 2 puta. A mi dopustimo Borcu uragan od 15min na pocetku 2.pol i nikom na pamet nije bilo da 10sekundi uzme.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Posušje je vrlo dobra ekipa, nemoj da te rezultati zavaraju. Stvarno nisu imali srece, samo su ih nadigrali Velež i Tuzla City. Od Radnika, Rudara, Leotara, čak i Širokog su igrački jačicrvenocrnitz je napisao/la: ↑21 sep 2021, 07:30Obrnuto od pocetka, Prijedor (G), Radnik (D)...
Imal prenos gdje?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kakav faul Sasi svira ovo nije moguće
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
U najboljem mogucem trenutku smo poveli.Bravo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Jestel vidjeli onaj faul, šta je ono koji qrac???
-
- Kontakt:
Bravo momci, odlicna akcija kod gola. Samo da nastavimo u dobrom ritmu i privedemo ovo u svoju korist.
Ma ne treba nas cuditi za ovog celavog na centru,iz Capljine+nam sudi kad igramo protiv HŠK Posušja.Nece on sad izmisliit nekakav penal ili nesto slicno,al ce u nekim sitnim stvarima isprovocirat nase igrace i eto ti pad koncentracije odma dolazi posle takvih stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.