Of topic : što se moderator ismija jer neko drugom psuje majku.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Igrači koji se spominju kao nova imena u timu ne znam koliko je realno očekivati.Alaba traži 25 mil i vjerovatno i dio za Zahavija tako da od toga nema ništa jer su ga svi odbili, Aguero je na zalasku karijere i sklon povredama.Haaland možda realan ali si prije toga mora prodati Coutinho i Griezmann.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam ko je veci pacenik ovaj sto je napisao ili ovi sto se kao smiju 
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kolega @Neumjesan Tip na kulturan i smiren način objasni da je ovo tema namjenjena za navijace Barcelone, ali mongoloidi i dalje spamaju ovu temu svojim glupiranjem
Postavlja se pitanje - dokad ce moderacija to tolerisati.
Postavlja se pitanje - dokad ce moderacija to tolerisati.
- NerminFatic
- Kontakt:
Laporta je praktican covjek i s rezervom citam kako ce potjerati i Pjanica. Ne lici mi to na njegovu filozofiju. Drugo je ako bas bude financijski fair play u pitanju pa se ponovo moralo zacepiti rupe. Pravo je pitanje njegov stav prema Koemanu i koliko ce ga uvjeriti da od njega ima selameta u novoj sezoni. Po meni- tanko!Saurman je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:34Igrači koji se spominju kao nova imena u timu ne znam koliko je realno očekivati.Alaba traži 25 mil i vjerovatno i dio za Zahavija tako da od toga nema ništa jer su ga svi odbili, Aguero je na zalasku karijere i sklon povredama.Haaland možda realan ali si prije toga mora prodati Coutinho i Griezmann.
Of topic : što se moderator ismija jer neko drugom psuje majku.![]()
Ukoliko je alternativa Arteta onda je bolje ostaviti Koemana dok se ne otvori prostor za neko respektabilno ime.NerminFatic je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:54Laporta je praktican covjek i s rezervom citam kako ce potjerati i Pjanica. Ne lici mi to na njegovu filozofiju. Drugo je ako bas bude financijski fair play u pitanju pa se ponovo moralo zacepiti rupe. Pravo je pitanje njegov stav prema Koemanu i koliko ce ga uvjeriti da od njega ima selameta u novoj sezoni. Po meni- tanko!Saurman je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:34Igrači koji se spominju kao nova imena u timu ne znam koliko je realno očekivati.Alaba traži 25 mil i vjerovatno i dio za Zahavija tako da od toga nema ništa jer su ga svi odbili, Aguero je na zalasku karijere i sklon povredama.Haaland možda realan ali si prije toga mora prodati Coutinho i Griezmann.
Of topic : što se moderator ismija jer neko drugom psuje majku.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
laporta i dest :urnebes:
samo sto nije uštogljen ima plus, pa makar djelovao malo primitivan. ponekad. .. ti uštogljeni likovi koji ne znaju sa ljudima kao onaj bivši utiču na radnu atmosferu, a pogotovo ako su glavni u firmi
Ukoliko bi birao LB-a uzeo bi njega ili Gayu sigurno
Brko iz druge galaksije!
- Felixians4
- Kontakt:
grimaldo
- jasonstatham
- Kontakt:
Laporta susreo se, progovorio sa igračima u dva dana što nije Barto u dvije godine.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj dres izgleda gore svakim novim valom slika koje izađu. Sad su i rukavi drugačijih boja
Čim je UNICEF tu sigurno je to novi dresDonnie Darko je napisao/la: ↑09 mar 2021, 21:31
Ovaj dres izgleda gore svakim novim valom slika koje izađu. Sad su i rukavi drugačijih boja![]()
![]()
Brko iz druge galaksije!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Tacno sto vise slika izlazi sve ruzniji i ruzniji.Donnie Darko je napisao/la: ↑09 mar 2021, 21:31
Ovaj dres izgleda gore svakim novim valom slika koje izađu. Sad su i rukavi drugačijih boja![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
sve ovisi kakvog beka zelis, ako zelis nekog tko je solidan u oba pravca, nije nesto jak u 1v1 duelima il ubacivanja iz drugog plana, to je gaya1921boy je napisao/la: ↑09 mar 2021, 19:30Ukoliko bi birao LB-a uzeo bi njega ili Gayu sigurno
ako zelis jakog u 1v1 ofanzivnim duelima, ispodprosjecnog defanzivca i najblize albi po kretanju bez lopte, angelino
ako zelis solidnog beka u oba pravca, sa fenomenalnom vizijom i dodavanjima/ubacajima, prosjecnog 1v1, to je grimaldo
u 3-5-2 angelino je najbolji, daleko najbolji, pa grimaldo, pa gaya, ako zelis beka za 4-3-3 onda je to gaya, pa grimaldo, pa angelino
angelino je najblize albi na trenutnom trzistu, s tim da je mrvicu bolji dribler, a malo losiji defanzivno, grimaldo ima tu prednost sto je tehnicki najbolji i ipak je dijete la masie, pa ono
taj dres je ocajan
- NeumjesanTip
- Kontakt:
ako je suditi po sinoc, arenasport i planetsport, pojma nemam kakvu ponudu imas al obe te prenose, sad jel ih imas u ponudi il ne
Nova BH bira tj ima prava za naše podrucije srijedom u ovom terminu,i koju uzmu te nema na Areni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nadam se što skorijoj propasti Nove BH i Telemacha.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sta ovi pisu kao postignut dogovor Alabe sa Barcom?
Koji ce im qrac Alaba u pm
Koji ce im qrac Alaba u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.