Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Nema nama napretka dok je muflon na golu, pa da ima ispred sebe Maldinija i Terrya
- superFrankie
- Kontakt:
Da je nama golman najveci problem mi bi bili u super situaciji
- Pensioner26
- Kontakt:
Nije nam najveci problem, ali kad ti je golman ruta, vecinom ti je sve ostalo ruta. Ne pamtim ekipu da je imala ovako lošeg golmana, a da je bila u bilo kakvoj pobjedničkoj priči.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 14 jan 2026, 22:47, ukupno mijenjano 3 puta.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma meni je ovo dobro.
Puno jaci tim Arsenala na terenu.
Estevao zasluzio gol danas.
Meni ovo solidno izgleda.
Puno jaci tim Arsenala na terenu.
Estevao zasluzio gol danas.
Meni ovo solidno izgleda.
- superFrankie
- Kontakt:
E vala ako smo poceli biti zadovoljni porazima od rivala i amaterskim reakcijama odbrane, ja ne znam
- Pensioner26
- Kontakt:
Jedini loš golman što pamtim u ekipama koje su trofeje osvajali je bio Victor Valdez. Mada ljudi su imali Iniestu, Xavija i Busquetsa, nije ti ni trebao golman.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa druze od prosle tekme jedno 5 igraca fali.superFrankie je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:48E vala ako smo poceli biti zadovoljni porazima od rivala i amaterskim reakcijama odbrane, ja ne znam
Golman ti napravio 2 greske...
Trener tek dosao igra protiv prve ekipe lige koja je izvela poprilicno jak sastav.
Naravno da nisam zadovoljan porazom ali s obzirom na situaciju sta ocekivati.
Otisao je brate Maresca zao mi je...
- Pensioner26
- Kontakt:
Sve ti je jasno kada ti se sa golmanom šprda komentator.
- superFrankie
- Kontakt:
Pa bas zbog te dvije greske golmana i amaterske reakcije odbrane kod treceg gola ne mogu biti zadovoljan, nit mi moze biti dobro. Nemam nista protiv Roseniora, samo mi je zalosno u sta su nas pretvorili strucnjaci iz uprave na celu sa debilom Eghbalijemwadethegreat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:51Pa druze od prosle tekme jedno 5 igraca fali.superFrankie je napisao/la: ↑14 jan 2026, 22:48E vala ako smo poceli biti zadovoljni porazima od rivala i amaterskim reakcijama odbrane, ja ne znam
Golman ti napravio 2 greske...
Trener tek dosao igra protiv prve ekipe lige koja je izvela poprilicno jak sastav.
Naravno da nisam zadovoljan porazom ali s obzirom na situaciju sta ocekivati.
Otisao je brate Maresca zao mi je...
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja sam komentarisao igru i vise puta istakao da na to mislim...
Logicno da imamo rupa u odbrani i na golu to svi znamo...
Logicno da imamo rupa u odbrani i na golu to svi znamo...
Rijesili se laznog Guardiole,vrijeme je da se rijese Sanceza i Tosina.
Novom treneru treba dati vremena,lazni Guardiola nas je udaljio od lige prvaka svojim taktickim zamislima,daj Boze da izvuku ligu prvaka na kraju sezone.
Novom treneru treba dati vremena,lazni Guardiola nas je udaljio od lige prvaka svojim taktickim zamislima,daj Boze da izvuku ligu prvaka na kraju sezone.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Pensioner26
- Kontakt:
Mnogo crnaca se nakupilo u klubu.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ja sam primijetio da postajem blagi rasista zbog ovih naših pojedinaca, a to nije nikako dobro, na šta me natjeraše…Golmanska pozicija i odbrana nisu za crnce, bolje je dovesti 2 štopera iz 3.talijanske lige. Ovo moje samo može razuvjeriti Rio Ferdinand i ova 2 Arsenalova štopera. Mogu reći još da su Rüdiger i Soll Campbell bili solidni.
Ništa nam ne preostaje nego se nadati da će naši sportski direktori pojačati defanzivni dio ekipe na pravi način u budućnosti.
Kada kažem pojačati mislim na to u pravom smislu, a ne da nam natrpaju ekipu sa Tosinom, Badiashileom i sličnim preko svojih veza sa agentima...
Utakmica protiv Brentforda će biti pravi ispit za novog trenera i našu zanimljivu ekipu.
Kada kažem pojačati mislim na to u pravom smislu, a ne da nam natrpaju ekipu sa Tosinom, Badiashileom i sličnim preko svojih veza sa agentima...
Utakmica protiv Brentforda će biti pravi ispit za novog trenera i našu zanimljivu ekipu.
Preterivanje i forsiranje crnaca, mi smo jos i trenera crnog doveli, valjda ameri navikli da crnci rade za njih.Pensioner26 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:12Ja sam primijetio da postajem blagi rasista zbog ovih naših pojedinaca, a to nije nikako dobro, na šta me natjeraše…Golmanska pozicija i odbrana nisu za crnce, bolje je dovesti 2 štopera iz 3.talijanske lige. Ovo moje samo može razuvjeriti Rio Ferdinand i ova 2 Arsenalova štopera. Mogu reći još da su Rüdiger i Soll Campbell bili solidni.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ludi Ameri misle da može sve ko u NBA..Realno crnci su dobri samo za bekova i krila, gdje se trka i atletika isplate. Ovo sve ostalo gdje treba fudbalske inteligencije 0ZOGLI je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:17Preterivanje i forsiranje crnaca, mi smo jos i trenera crnog doveli, valjda ameri navikli da crnci rade za njih.Pensioner26 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:12Ja sam primijetio da postajem blagi rasista zbog ovih naših pojedinaca, a to nije nikako dobro, na šta me natjeraše…Golmanska pozicija i odbrana nisu za crnce, bolje je dovesti 2 štopera iz 3.talijanske lige. Ovo moje samo može razuvjeriti Rio Ferdinand i ova 2 Arsenalova štopera. Mogu reći još da su Rüdiger i Soll Campbell bili solidni.
Tako je i zadnjeg veznog obavezno.Pensioner26 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:18Ludi Ameri misle da može sve ko u NBA..Realno crnci su dobri samo za bekova i krila, gdje se trka i atletika isplate. Ovo sve ostalo gdje treba fudbalske inteligencije 0ZOGLI je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:17Preterivanje i forsiranje crnaca, mi smo jos i trenera crnog doveli, valjda ameri navikli da crnci rade za njih.Pensioner26 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:12
Ja sam primijetio da postajem blagi rasista zbog ovih naših pojedinaca, a to nije nikako dobro, na šta me natjeraše…Golmanska pozicija i odbrana nisu za crnce, bolje je dovesti 2 štopera iz 3.talijanske lige. Ovo moje samo može razuvjeriti Rio Ferdinand i ova 2 Arsenalova štopera. Mogu reći još da su Rüdiger i Soll Campbell bili solidni.
- Pensioner26
- Kontakt:
Da, da ne griješim dušu. Ima Caicedo. Te prije njega su bili Kante i MakeleleZOGLI je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:34Tako je i zadnjeg veznog obavezno.Pensioner26 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 23:18Ludi Ameri misle da može sve ko u NBA..Realno crnci su dobri samo za bekova i krila, gdje se trka i atletika isplate. Ovo sve ostalo gdje treba fudbalske inteligencije 0
- superFrankie
- Kontakt:
Jezim se od izjave they gave everything
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.