Jako potrebno putovanje i trošenje budžeta da se gledaju novi igrači, talenti o kojima ništa ne znamo. Samo neka se ide po hotelima, kafe ispijaju i jede dobra hrana. Možda koja marka saveza čak padne i u kasinu večeras. Godinama ista sranja a svlačionice na Bilinom kao u ratnoj zoni.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ne znam ko je ono rekao da redovno oni probijaju budzet za putovanja svaki mjesec...denza je napisao/la: ↑01 nov 2025, 10:07Jako potrebno putovanje i trošenje budžeta da se gledaju novi igrači, talenti o kojima ništa ne znamo. Samo neka se ide po hotelima, kafe ispijaju i jede dobra hrana. Možda koja marka saveza čak padne i u kasinu večeras. Godinama ista sranja a svlačionice na Bilinom kao u ratnoj zoni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne vidim problem u ovome uopste. Sergeja mozemo kritikovati za dosta stvari, ali za ovo sigurno ne. Cuj budzet za putovanja haha ko da je Karlsruher u Ruandi.DamirT je napisao/la: ↑01 nov 2025, 10:09Ne znam ko je ono rekao da redovno oni probijaju budzet za putovanja svaki mjesec...denza je napisao/la: ↑01 nov 2025, 10:07Jako potrebno putovanje i trošenje budžeta da se gledaju novi igrači, talenti o kojima ništa ne znamo. Samo neka se ide po hotelima, kafe ispijaju i jede dobra hrana. Možda koja marka saveza čak padne i u kasinu večeras. Godinama ista sranja a svlačionice na Bilinom kao u ratnoj zoni.
Da samo sjedi u fotelji i nikoga ne obilazi opet ne bi valjalo.
Meni sasvim svejedno. Sto se kaze ni iz dzepa ni u dzep. Samo sam se nadovezao na post iznad.torbica je napisao/la: ↑01 nov 2025, 10:36Ne vidim problem u ovome uopste. Sergeja mozemo kritikovati za dosta stvari, ali za ovo sigurno ne. Cuj budzet za putovanja haha ko da je Karlsruher u Ruandi.DamirT je napisao/la: ↑01 nov 2025, 10:09Ne znam ko je ono rekao da redovno oni probijaju budzet za putovanja svaki mjesec...denza je napisao/la: ↑01 nov 2025, 10:07
Jako potrebno putovanje i trošenje budžeta da se gledaju novi igrači, talenti o kojima ništa ne znamo. Samo neka se ide po hotelima, kafe ispijaju i jede dobra hrana. Možda koja marka saveza čak padne i u kasinu večeras. Godinama ista sranja a svlačionice na Bilinom kao u ratnoj zoni.
Da samo sjedi u fotelji i nikoga ne obilazi opet ne bi valjalo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne paše nama ništa, ako selektor je u Sarajevu što ne obilazi igrače gubimo talente, kada selektor obilazi igrače i talente po svijetu zašto se zapostavlja naša liga, zbog njegovih lutanja propadaju stadioni po BiH, troši državne pare na hotele, još jede na državni račun.....
Izgleda da je do nas malo više
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Besmisleno je obilaziti Dženisa Burnića i Zlatana Bajramovića, pa i Mirona Muslića i Nikolu Katića. Korisnije je sjediti u Sarajevu nego obilaziti njih, da.
Da guzica vidi puta ...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 nov 2025, 16:32Besmisleno je obilaziti Dženisa Burnića i Zlatana Bajramovića, pa i Mirona Muslića i Nikolu Katića. Korisnije je sjediti u Sarajevu nego obilaziti njih, da.
Ne znam o kakvim talentima pišeš. Niko nema ništa protiv putovanja kada postoji logika da se vide potencijalni igrači i slično, ali obilaziti Katića i Burnića nema nikakvog smisla iz milion razloga.meecko je napisao/la: ↑01 nov 2025, 10:53Ne paše nama ništa, ako selektor je u Sarajevu što ne obilazi igrače gubimo talente, kada selektor obilazi igrače i talente po svijetu zašto se zapostavlja naša liga, zbog njegovih lutanja propadaju stadioni po BiH, troši državne pare na hotele, još jede na državni račun.....
Obilaze talente kao što je ovaj Meecko gore impliciraoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 nov 2025, 16:32Besmisleno je obilaziti Dženisa Burnića i Zlatana Bajramovića, pa i Mirona Muslića i Nikolu Katića. Korisnije je sjediti u Sarajevu nego obilaziti njih, da.
Bitno je da ti znaš da nema smisla........denza je napisao/la: ↑01 nov 2025, 16:53Ne znam o kakvim talentima pišeš. Niko nema ništa protiv putovanja kada postoji logika da se vide potencijalni igrači i slično, ali obilaziti Katića i Burnića nema nikakvog smisla iz milion razloga.meecko je napisao/la: ↑01 nov 2025, 10:53Ne paše nama ništa, ako selektor je u Sarajevu što ne obilazi igrače gubimo talente, kada selektor obilazi igrače i talente po svijetu zašto se zapostavlja naša liga, zbog njegovih lutanja propadaju stadioni po BiH, troši državne pare na hotele, još jede na državni račun.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
To je to. Bravomeecko je napisao/la: ↑01 nov 2025, 10:53Ne paše nama ništa, ako selektor je u Sarajevu što ne obilazi igrače gubimo talente, kada selektor obilazi igrače i talente po svijetu zašto se zapostavlja naša liga, zbog njegovih lutanja propadaju stadioni po BiH, troši državne pare na hotele, još jede na državni račun.....
Hallo, radeljic je pozvan covjeka nema na rosteru rijeke uopste.. jos jedan majstorski potez cuvenog kockara..igraca kojem je vrhunac karijere hnl, bez utakmica u nogama pozivati za 2 najbitnije utakmice u zadnjih 10 godina.
Pa bolje da je ovog husica pozvao barem je standardan Ako ce vec pozivati poluamatere iz hnl. Bitno je da SE kita ostri na Adrianu.
Zanimljivo kako se nekim igracima trazi I najmanje opravdanje sa nepozivanje a za neke je potrebno da odigraju 2 utakmice na poluamaterskom Nivou da bi dobili poziv.
E moja kockarska ojebino da si samo Malo pametniji mogao si postati I trenerska legenda jer si dobio grupu cak I laksu od one za wc 2014.
Pa bolje da je ovog husica pozvao barem je standardan Ako ce vec pozivati poluamatere iz hnl. Bitno je da SE kita ostri na Adrianu.
Zanimljivo kako se nekim igracima trazi I najmanje opravdanje sa nepozivanje a za neke je potrebno da odigraju 2 utakmice na poluamaterskom Nivou da bi dobili poziv.
E moja kockarska ojebino da si samo Malo pametniji mogao si postati I trenerska legenda jer si dobio grupu cak I laksu od one za wc 2014.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, Micron, rukometubih23, s4mke, zikerrz21 i 52 gosta.