Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sakuragi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sakuragi » 11 jun 2013, 12:19

zgembo89 je napisao/la:Nakon što Seada Kolašinca nije bilo u sastavu mlade reprezentacije Njemačke u prve dvije utakmice Evropskog prvenstva koje se održava u Izraelu, mladi defanzivac Schalke će zbog povrede koljena najvjerovatnije propustiti i susret sa Rusijom, u okviru posljednjeg kola.

Tačna dijagnoza povrede lijevog koljena talentovanog fudbalera „rudara“ i potencijalnog reprezentativca BiH još uvijek nije poznata, ali je on trening napustio šepajući i sa ledom na povrijeđenom koljenu.
Seo Sead Kolasinac odglumio povredu da bi mezio u svojoj hotelskoj sobi i ova slika to dokazuje :mrgreen:

slika

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 jun 2013, 12:20

Ustipci + dimljeni sir sa suhim mesom. 8-)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jun 2013, 00:36

Treba već protiv Amera u augustu provjeriti Bičakčića. Dečko je u cvajti proglasen najboljim defanzivcem, to je dokaz da je kvalitet. Još kad Kološinac dođe za budućnost odbrane ne trebamo brinuti, to su sve mladi dečki. Zukanović može igrati i zadnjeg veznog, jer General je pri kraju karijere.

----------------------Begović--------------------
---------------------------------------------------
--Mujdza---Bičakčić----Spahić---Kološinac---
--------------------Zukanović-------------------
----Pjanić--------Misimović--------Lulić-------
----------------------------------------------------
---------Ibišević---------------Džeko------------

Još su tu: Salihović, Medunjanin, Zahirović, Ibričić, Sesar, Stevanović, Višća, Vranješ i Rahimić koliko bude mogao. Mi smo beton :D

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 12 jun 2013, 00:38

najdraze mi KOLOsinac

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 12 jun 2013, 00:40

zgembo89 je napisao/la:Nakon što Seada Kolašinca nije bilo u sastavu mlade reprezentacije Njemačke u prve dvije utakmice Evropskog prvenstva koje se održava u Izraelu, mladi defanzivac Schalke će zbog povrede koljena najvjerovatnije propustiti i susret sa Rusijom, u okviru posljednjeg kola.

Tačna dijagnoza povrede lijevog koljena talentovanog fudbalera „rudara“ i potencijalnog reprezentativca BiH još uvijek nije poznata, ali je on trening napustio šepajući i sa ledom na povrijeđenom koljenu.
bosnian luck..

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 jun 2013, 00:45

Vanjac nemoj da si nekulturan i apelujem ti da prestanes vrijedjati glavonju rusioca, covjek je legenda ali nemam slike koja to i dokazuje, mislim na Sea

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 12 jun 2013, 00:53

VanjaC je napisao/la:seo najbolje stoji inace u koksinjcu
posto je medved
slika

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 12 jun 2013, 02:08

VanjaC je napisao/la:seo najbolje stoji inace u koksinjcu
posto je medved
Reci mu to u facu ako s smiješ-

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 12 jun 2013, 02:45

Rafael30 je napisao/la:Treba već protiv Amera u augustu provjeriti Bičakčića. Dečko je u cvajti proglasen najboljim defanzivcem, to je dokaz da je kvalitet. Još kad Kološinac dođe za budućnost odbrane ne trebamo brinuti, to su sve mladi dečki. Zukanović može igrati i zadnjeg veznog, jer General je pri kraju karijere.

Još su tu: Salihović, Medunjanin, Zahirović, Ibričić, Sesar, Stevanović, Višća, Vranješ i Rahimić koliko bude mogao. Mi smo beton :D

prijatelju pored živa salihovića koji je između ostalog najbolji igrač Jedne bundesligaške ekipe ti bi stavio zahirovića koji je inače odbranbeni igrač, ne kontam te :o

PS. takođe protiv jačih ekipa ne mogu zajedno igrat miske i pjana jer onda fali trkača u sredini a svi znamo da je danas trka najvažniji faktor i ko dobije bitku na sredini najčešće izlazi kao pobjednik.

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 12 jun 2013, 06:48

Sheyi je napisao/la:covjek je legenda ali nemam slike koja to i dokazuje, mislim na Sea
slika

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jun 2013, 14:55

stokton je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Treba već protiv Amera u augustu provjeriti Bičakčića. Dečko je u cvajti proglasen najboljim defanzivcem, to je dokaz da je kvalitet. Još kad Kološinac dođe za budućnost odbrane ne trebamo brinuti, to su sve mladi dečki. Zukanović može igrati i zadnjeg veznog, jer General je pri kraju karijere.

prijatelju pored živa salihovića koji je između ostalog najbolji igrač Jedne bundesligaške ekipe ti bi stavio zahirovića koji je inače odbranbeni igrač, ne kontam te :o

PS. takođe protiv jačih ekipa ne mogu zajedno igrat miske i pjana jer onda fali trkača u sredini a svi znamo da je danas trka najvažniji faktor i ko dobije bitku na sredini najčešće izlazi kao pobjednik.
Prijatelju malo bolje pročitaj pa onda komentariši ;) Nisam stavio Zahirovića nego Zukanovića, a Zukanović podjednako dobro igra na štoperu, ljevom beku i zadnjem veznom. Salihović ne može igrati na zadnjem veznom sam, može jedino ako se igra sa dva zadnja vezna. Lijevo napred ne može pored Lulića, jer je on u zivotnoj formi. A sto se tiče Pjanića i Misimovića to je tvoje misljenje, Pjanić igra u Romi i defanzivno dosta, tako da moze i u repki. Razmisli malo i provjeri prvo kad nesto pises ;)

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 12 jun 2013, 15:00

Rafael30 je napisao/la:
stokton je napisao/la:

Prijatelju malo bolje pročitaj pa onda komentariši ;) Nisam stavio Zahirovića nego Zukanovića, a Zukanović podjednako dobro igra na štoperu, ljevom beku i zadnjem veznom. Salihović ne može igrati na zadnjem veznom sam, može jedino ako se igra sa dva zadnja vezna. Lijevo napred ne može pored Lulića, jer je on u zivotnoj formi. A sto se tiče Pjanića i Misimovića to je tvoje misljenje, Pjanić igra u Romi i defanzivno dosta, tako da moze i u repki. Razmisli malo i provjeri prvo kad nesto pises ;)
Mislio sam na Zukanovića

Ma Salihović je 10 puta bolji od bilo kog drugog našeg igrača na toj poziciji pa eto i Zukanovića.
Pa neće sam igrat nego bi igrao sa Pjanićem, neće pjanić krilo igrat

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jun 2013, 15:16

PS. takođe protiv jačih ekipa ne mogu zajedno igrat miske i pjana jer onda fali trkača u sredini a svi znamo da je danas trka najvažniji faktor i ko dobije bitku na sredini najčešće izlazi kao pobjednik.[/quote]

Prijatelju malo bolje pročitaj pa onda komentariši ;) Nisam stavio Zahirovića nego Zukanovića, a Zukanović podjednako dobro igra na štoperu, ljevom beku i zadnjem veznom. Salihović ne može igrati na zadnjem veznom sam, može jedino ako se igra sa dva zadnja vezna. Lijevo napred ne može pored Lulića, jer je on u zivotnoj formi. A sto se tiče Pjanića i Misimovića to je tvoje misljenje, Pjanić igra u Romi i defanzivno dosta, tako da moze i u repki. Razmisli malo i provjeri prvo kad nesto pises ;)[/quote]

Mislio sam na Zukanovića

Ma Salihović je 10 puta bolji od bilo kog drugog našeg igrača na toj poziciji pa eto i Zukanovića.
Pa neće sam igrat nego bi igrao sa Pjanićem, neće pjanić krilo igrat[/quote]

Svako ima svoje misljenje. Ne znam kako Salihović može biti bolji od Zukanovića kome je to gotovo prirodna pozicija, a Sejo igra kad mora u Hoffenheimu, pa ga nije islo na toj poziciji, pa ga prebacio iz dva napadača. Formacija 4-1-3-2 i Pjanić bi igrao desnog veznog a ne krilo. Zato se BiH nikad nije plasirala zbog toga kao sto ti kazes, mora ovaj, mora onaj... e vidis da ne mora...

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 12 jun 2013, 16:55

Rafael30 je napisao/la:prijatelju pored živa salihovića koji je između ostalog najbolji igrač Jedne bundesligaške ekipe ti bi stavio zahirovića koji je inače odbranbeni igrač, ne kontam te :o

Prijatelju malo bolje pročitaj pa onda komentariši ;) Nisam stavio Zahirovića nego Zukanovića, a Zukanović podjednako dobro igra na štoperu, ljevom beku i zadnjem veznom. Salihović ne može igrati na zadnjem veznom sam, može jedino ako se igra sa dva zadnja vezna. Lijevo napred ne može pored Lulića, jer je on u zivotnoj formi. A sto se tiče Pjanića i Misimovića to je tvoje misljenje, Pjanić igra u Romi i defanzivno dosta, tako da moze i u repki. Razmisli malo i provjeri prvo kad nesto pises ;)[/quote]

Mislio sam na Zukanovića

Pa neće sam igrat nego bi igrao sa Pjanićem, neće pjanić krilo igrat[/quote]

Svako ima svoje misljenje. Ne znam kako Salihović može biti bolji od Zukanovića kome je to gotovo prirodna pozicija, a Sejo igra kad mora u Hoffenheimu, pa ga nije islo na toj poziciji, pa ga prebacio iz dva napadača. Formacija 4-1-3-2 i Pjanić bi igrao desnog veznog a ne krilo. Zato se BiH nikad nije plasirala zbog toga kao sto ti kazes, mora ovaj, mora onaj... e vidis da ne mora...[/quote]
Izvini prijatelju,ali ti se slabo razumijes u fudbal.Cuj Zukanovic koji je stoper moze bolje odigrat na zadnjem veznom od Salihovica,svasta.Ako si vec trazio igraca za tu poziciju onda si trebao stavit Kolasinca.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jun 2013, 18:43

Miske10 je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la: Svako ima svoje misljenje. Ne znam kako Salihović može biti bolji od Zukanovića kome je to gotovo prirodna pozicija, a Sejo igra kad mora u Hoffenheimu, pa ga nije islo na toj poziciji, pa ga prebacio iz dva napadača. Formacija 4-1-3-2 i Pjanić bi igrao desnog veznog a ne krilo. Zato se BiH nikad nije plasirala zbog toga kao sto ti kazes, mora ovaj, mora onaj... e vidis da ne mora...
Izvini prijatelju,ali ti se slabo razumijes u fudbal.Cuj Zukanovic koji je stoper moze bolje odigrat na zadnjem veznom od Salihovica,svasta.Ako si vec trazio igraca za tu poziciju onda si trebao stavit Kolasinca.

Jel vama treba crtati da Zukanović može igrati na tri pozicije, štoper, lijevi bočni i zadnji vezni.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 12 jun 2013, 19:08

Salihović je zadnji vezni koliko je i lijevi bek.

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 12 jun 2013, 19:24

momciluci odlucite vise jel je imenjak legende lijevi bek ili zadnji vezni da znam gdje da stavim rusilca u formaciju a zvanicno ime mu je inace kolasinac ne kolosinac nemojte ga tako ponozit nije vam dobro inace momak je legenda mislim na sea ukucajte ga na gugl za slike koje to dokazuju inace evo jedna
slika
da se zna da vas podsjetim ko je veoma fin miran momak covjek prirode ne voli probleme ali ako ga naljutis daleko bio to kad si sandzaklija brat si za druga ali vuk za dusmane ima jedna pjesma takva zaboravio sam ime veoma dobra narodna neka a boks i hrana su mu hobi a to ocigledno ako pogledas par slika kao ta gore

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jun 2013, 19:38

Kolasinac ni u trećoj utakmici za Njemačku nije dobio priliku na EP, priliku ispred njega na poziciji lijevog bočnog imao je Hoffenheimov Stefan Thesker. Njemačka je u grupi zavrsila kao treća.

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 12 jun 2013, 19:39

Rafael30 je napisao/la:Kolasinac ni u trećoj utakmici za Njemačku nije dobio priliku na EP, priliku ispred njega na poziciji lijevog bočnog imao je Hoffenheimov Stefan Thesker. Njemačka je u grupi zavrsila kao treća.
povrijedjen

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 12 jun 2013, 19:41

e ovo nije dobro radi bosne,, procito sam negdje od njemaca kazu da za par godina bice ovo najbolja odbrana svijeta:

kolasinac - badstuber - hummels - lahm

vec ga ozbiljno vide u njihovu repku

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 27 gostiju.