Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: BL kviz
Koji je klub ''uzeo stvar u svoje ruke'' i sam zašio zvjezdice na dresu i zašto?
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: Bundesliga
danas dva transfera u Bundesligi. David Abraham (za kojeg je ovo ljeto i HsV bio zainteresovan) prešao je iz Getafea u Hoffenheim , Kurz pojačava odbranu znači li to da se na Compera više ne računa ?
Pocognoli (solidan lijevi bek) prešao iz Standarda u H96.
Nemamo više Magatha ali zato su tu ljudi iz hannoFe
Pocognoli (solidan lijevi bek) prešao iz Standarda u H96.
Nemamo više Magatha ali zato su tu ljudi iz hannoFe
Agieren statt reagieren
To ne znam, ali evo da pokusam pogoditi...Gladbach tokom 70-tih kako bi vrijednovali svoje uspjehe iz tog perioda.Pale_Companion je napisao/la:Koji je klub ''uzeo stvar u svoje ruke'' i sam zašio zvjezdice na dresu i zašto?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Definitivno ne! Igrač sa najviše odigranih utakmica u Hopp-ovom timu očigledno nešto muti. Razlog njegove suspenzije je (ki folPale_Companion je napisao/la: Kurz pojačava odbranu znači li to da se na Compera više ne računa ?
Ajme, šta se neće čuti.
Ki fol (drugi put
Vom Jäger zum Gejagten
-
Pale_Companion
- Kontakt:
nije to. iz novije historijeamerosm je napisao/la:To ne znam, ali evo da pokusam pogoditi...Gladbach tokom 70-tih kako bi vrijednovali svoje uspjehe iz tog perioda.Pale_Companion je napisao/la:Koji je klub ''uzeo stvar u svoje ruke'' i sam zašio zvjezdice na dresu i zašto?
Agieren statt reagieren
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Leverkusen ili K'Lautern?Pale_Companion je napisao/la:nije to. iz novije historijeamerosm je napisao/la:To ne znam, ali evo da pokusam pogoditi...Gladbach tokom 70-tih kako bi vrijednovali svoje uspjehe iz tog perioda.Pale_Companion je napisao/la:Koji je klub ''uzeo stvar u svoje ruke'' i sam zašio zvjezdice na dresu i zašto?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Schamdtke i Slomka preko svoje kontakt osobe za Brazil su htjeli stopera koji je visok 1,90 cm, a dobili su igraca koji je visok 1,81 cm i uz to platili 1,3 miliona € na ime odstete.
Sta li su Schmadtke i ljekari Hannovera gledali. Slomka izjavio da je ostao sokiran kada ga je prvi put vidio na treningu i da nije mogao da vjeruje.

Sta li su Schmadtke i ljekari Hannovera gledali. Slomka izjavio da je ostao sokiran kada ga je prvi put vidio na treningu i da nije mogao da vjeruje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
ne. fazon je u tome što nisu imali (barem u početku koliko ja znam) dopuštenje od saveza da to uradeTracy3McGrady je napisao/la: Leverkusen ili K'Lautern?
Agieren statt reagieren
Nurnberg, Schalke, Furth - zbog titula prvaka Njemacke prije ustrojstva BuLi?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
''--Bivši istočnonjemački prvak "Dynamo" iz Berlina je polagao također pravo na tri zvjezdice, jer je bio deseterostruki prvak DR Njemačke. Obratili su se ligi sa tim zahtjevom, tako da im se vrjednuju ti prvački naslovi, ali nisu primili odgovora. "Dynamo" je stoga uzeo stvari u svoje ruke i na svojim majicama je zašio tri zvjezdice. Ovo je prouzročilo rasprave o stvarnoj zaslužnosti tih naslova, zbog naravi prvenstva DR Njemačke, jer je isto bilo pod patronatom tajne policije, Stasija. Ovo pitanje pogađa i ine bivše istočnonjemačke prvake. U studenom 2005., njemački nogometni savez je dopustio svim bivšim prvacima, koji igraju izvan Bundeslige, odnosno onima koji ne igraju u prve dvije lige, nositi jednu zvijezdu sa brojem naslova upisanim na njoj. [1]. Greuther Fürth je neslužbeno stavio tri srebrne zvijezde za predratne naslove unatoč tome što nastupa u 2. Bundesligi.--''
Agieren statt reagieren
- schweinsteiger
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Schamdtke i Slomka preko svoje kontakt osobe za Brazil su htjeli stopera koji je visok 1,90 cm, a dobili su igraca koji je visok 1,81 cm i uz to platili 1,3 miliona € na ime odstete.
Sta li su Schmadtke i ljekari Hannovera gledali. Slomka izjavio da je ostao sokiran kada ga je prvi put vidio na treningu i da nije mogao da vjeruje.![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da je moguce nesto tako da se desi
#miasanmia
ma malo se pokupio od zimeamerosm je napisao/la:chamdtke i Slomka preko svoje kontakt osobe za Brazil su htjeli stopera koji je visok 1,90 cm, a dobili su igraca koji je visok 1,81 cm
ps.
radi se o zadnjem veznom, a ne o stoperu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Salihović nikad doći pameti već davno je trebao napustiti Hoffe al' on izgleda želi karijeru završiti na Rhein-Neckar Areni.harishp je napisao/la:Od ovog Kurca koristi nece imati.
Inace Hopponja je vec odavno u plusu sa kupoprodajom igraca.Utopili su haos igraca za fine pare,a uvijek pronadju po kojeg malca.
E sad su se ove sezone zeznuli i kupili satro par olindzani zvjezdica za koje mogu dobiti samo glavobolju,plus treneri tipa Tulic...nemre izaci na dobro.
Nadam se da Sejo ima ugovor kao onomad Miske,kad je ispao sa Ninbergom,da se moze hvatati noge.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mali Bašić iz Veleža na probnom radu u omladinskoj selekciji Hoffenheima u jednog utakmici zabio dva gola. Hoćemo li za nekolike godine dobiti novog Ibiševića ? 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Dao bog pa da bude sha god od njeg... Koliko je sejo out 8 sedmica? Imal sanse da se ranije oporavi
- anton 1983
- Kontakt:

ISUSA TI AK NISAM SVRŠIO KAD SAM VIDIO OVAJ NASLOV!!!!!!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- anton 1983
- Kontakt:
**** mi se sviđa kako se liga počela reklamirati u javnosti i kako se u biti prodaju muda pod bubrege. Makar to sa mudima i bubrezima mi nikad kao poslovica nije bila jasTna
Sve je to super i BUNDESLIGA razara, ali se isto tako brutalno pretjeruje i nije to baš tak kak se predstavlja.
Eto BUNDESLIGA je premašila taj neki Umsatz od 2 milijarde eura i ostvarila rekordan dobitak od 55 miljona eura, no čudi me da niko ne tuće s glavom u zid kako su "verbinlichkeiti" narasli! smile44 Ne može biti da se EXTRA zaradilo a da su se dugovi povećali. Znači da neko opasTno krivo radi!
Eto BUNDESLIGA je premašila taj neki Umsatz od 2 milijarde eura i ostvarila rekordan dobitak od 55 miljona eura, no čudi me da niko ne tuće s glavom u zid kako su "verbinlichkeiti" narasli! smile44 Ne može biti da se EXTRA zaradilo a da su se dugovi povećali. Znači da neko opasTno krivo radi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Borussia Dortmund.
Gadovi prišili dvije zvjezdice za koje fali pokriće.
Gadovi prišili dvije zvjezdice za koje fali pokriće.
Antone ne traži konstantno dlaku u jajetu, nikad da se ostaviš čorava posla.....
Nisu toliko Verbindlichkeiten ni narasle, bar koliko znam kod ovih ključnih , najvećih klubova nikako...
Nisu toliko Verbindlichkeiten ni narasle, bar koliko znam kod ovih ključnih , najvećih klubova nikako...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Već od prije znamo da je Firt jedna od najslabijih ekipa koje su ikad kročile Bundesligaški prag.
No nisu ni oni ti kojih se ja užasavam.
Hofenhajam
,
ne mogu tačno reći koliko ih ne volim,
to kod njih ni na što ne liči,
jeza me hvata pri pomisli na takvo nešto,
glavni favorit za odstrijel.
Hannover najagilniji s pojačanjima(
),
no koliko im takvi tipovi mogu pomoći stvarno se ne zna,
jesu ubadali, ali ovo što se nedavno dovodi je velika lutrija,
sve mačor do mačora, ali u vreći, u vreći.
Stuttgart, kako njih čovjek da shvati
,
kažu konsolidacija u pitanju
,
ali da ne možeš tu i tamo dovesti koje osvježenje je ono pomalo i neshvatljivo.
Leverkusen korača prema naprijed, igrači se planski dovode,
malo sam i kudio tog Lewu, ali kao da će i nešto biti od njih dvojice.
No nisu ni oni ti kojih se ja užasavam.
Hofenhajam
ne mogu tačno reći koliko ih ne volim,
to kod njih ni na što ne liči,
jeza me hvata pri pomisli na takvo nešto,
glavni favorit za odstrijel.
Hannover najagilniji s pojačanjima(
no koliko im takvi tipovi mogu pomoći stvarno se ne zna,
jesu ubadali, ali ovo što se nedavno dovodi je velika lutrija,
sve mačor do mačora, ali u vreći, u vreći.
Stuttgart, kako njih čovjek da shvati
kažu konsolidacija u pitanju
ali da ne možeš tu i tamo dovesti koje osvježenje je ono pomalo i neshvatljivo.
Leverkusen korača prema naprijed, igrači se planski dovode,
malo sam i kudio tog Lewu, ali kao da će i nešto biti od njih dvojice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.