Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

kurdt
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la kurdt » 19 okt 2010, 21:52

Raul_64 je napisao/la:
kurdt je napisao/la:Joj kako mrzim onog Mourinha jedva cekam da se sastanete s interom da vam guzove oderu
:cry:
bio je faul na Ibrahimoviću ali očigledno van 16 za tu drugu situaciju neznam šta si gledao...a penal je bio na Ronaldu sklonio je loptu Gatusu a on njemu noge...
Ma nista vezano za tekmu nego ne mogu njegovu pojavu nikako
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 19 okt 2010, 21:53

robovi88 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Milan je puno bolji i kvalitetniji veceras, Real se brani i dao je dva veoma sretna gola!
jaooo što jest nam -Paja pošten :lol: :lol:
paja-moja jaja :mrgreen:

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 19 okt 2010, 21:54

-Paja je napisao/la:Milan je puno bolji i kvalitetniji veceras, Real se brani i dao je dva veoma sretna gola!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 okt 2010, 22:40

cestitke

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 okt 2010, 22:42

Pritiska na početku utakmice je rezultirao sa 2 gola...e sad takvi su kakvi su....nakon toga potpuno kontrola nad utakmicom i u trenucima kad je Milan imao dosta loptu u svojim nogama nije bilo ni trenutka opasnosti...jedan previd odbrane kada je Sedorf ostao sam ništa više...a Real je imao dosta polu kontri koje je moga bolje završiti ali treba biti zadovoljan sa nova 3 boda...i 3 utakmica bez primljenog gola...10 utakmica pod Mourinhom bez poraza evo proči će i Oktobar bez poraz...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 okt 2010, 22:43

Wolverine je napisao/la:cestitke
o tose :shock: sta reci
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 okt 2010, 22:43

Nail for Real je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Super odigrano, Milan imao loptu vecinu vremena, ali nema veze. Imali smo i nekoliko kontri kao i nedosudjeni penal. Svi momci igraju odlicno, a po meni su najbolji Ronaldo, Iker i Ozil. HALA MADRID!
I Milan je imao nedosudjeni penal. :P
:lol: :lol: kazi mi da se salis :lol: :lol: :lol:
:roll: :roll: :roll: Haha ovo karo'' lud zbunjenog
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 19 okt 2010, 22:44

Ovi sto govore da je Milan bolji neka se ubiju,prvo Real je postigao rano dva gola ,i sta sad su trebali napadati kao da gube.Jednostavno Real je igrao koliko mu je trebalo i pametno,jos da su neke napade bolje zavrsavali sigurno bi drugacije sve bilo.Ja sam zadovoljan i drago mi je zbog pobjede.
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 okt 2010, 22:45

Neka smo mi njima odrzali lekciju :mrgreen: moglo je biti petarda..ali bice na San Siru samo ovakom igrom dresimo ;)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 19 okt 2010, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.

FK Željezničar

Podrška Papetu

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 okt 2010, 22:46

bolesnik s juga je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To Paja da nie tebe ne bi imali na svakoj temi dio za viceve :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 okt 2010, 22:48

FELICITACIONES :) 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 okt 2010, 22:48

Cestitam,stvarno ste ih nabili samo tako,realno dobro su i prosli,sreca samo za ostale sto umjesto Higuaina nije neki bolji strijelac to bi bilo savrsenstvo....presing na terenu je kljucna stvar zbog koje je i Barcelona to sto jeste,Mou to sada savrseno praktikuje na Realu...odlicno nema sta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 okt 2010, 22:50

Dobro, veoma dobro odrađen "posao". Moglo je bit i više razlike da je bilo više koncentracije al i ovako je dobro, svaka čast.

P.S. rekao sam ja da će Real postat mašinerija ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 19 okt 2010, 22:50

Cestitke Realu...veoma dobra i brza igra sto nama nedostaje!! Nije ni Milan bio toliko los ali dosta prostora u veznom redu je ucinilo svoje ima li su 4-5 dobrih prilika naspram 15 Reala !!

-Prvi gol zivi zid je kriv!!

-Drugi gol (glupi,nesretni,jadni) Bonera iako mislim da bi svejdno bio gol!

Nadam se da ce Milan uspjeti proci grupu!!
-RIVALDO-

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 okt 2010, 22:52

3 tekme bez primitog gola...jupi :mrgreen: idemo dalje :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 okt 2010, 22:56

odlično :) rutinski :)

Higuain je panj :( nadam se dolasku Rooneya 8-)
Hayley <3

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 okt 2010, 23:00

Pobjeda, ja je nisam ocekivao. Kako smo samo lijepo odigrali. Iako nismo primili gol, moram reci da je za to najzasluzniji Pepe u kojeg sam najvise sumnjamo, ali kako samo on i Carvalho igraju. Talijanski mediji su najavili proboj Ibre i Pata no oni su bili nevidljivi.

Ronaldinho nikakav, Boateng smrad od covjeka, ali kad je god Pirlo uzeo loptu ja sam strahovao da ce je dodati nekome koga ni ne vidimo u krugu i da cemo dobiti gol. Dobar je Milan bio, steta sto nismo iskoristili sve te silne prilike, pogotovo Ronaldo onu stopostotnu.

Milan nije bio los, nismo ni mi, prevaga je bila u ranom vodstvu od 2:0 jer se Milan previse igrao sa Realovom taktikom i mourinhom

HIGUAIN NIJE PANJ, ON JE SJAJAN IGRAC I NAPADACU JE TESKO IGRATI SAM PROTIV DVA STOPERA JER JE JEDINI ISTURENI IGRAC! OVO NEMOJTE ZABORAVITI I OVO VRIJEDI ZA SVAKOG NAPADACA DANASNJICE KOJI JE SAM U NAPADU! CAST IZUZECIMA

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 19 okt 2010, 23:03

Nail for Real je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Super odigrano, Milan imao loptu vecinu vremena, ali nema veze. Imali smo i nekoliko kontri kao i nedosudjeni penal. Svi momci igraju odlicno, a po meni su najbolji Ronaldo, Iker i Ozil. HALA MADRID!
I Milan je imao nedosudjeni penal. :P
:lol: :lol: kazi mi da se salis :lol: :lol: :lol:
Izvini,oprosti,ali ako nije bio penal na Ibri nije bio ni na Ronaldu.Btw. CESTITKE!
You'll never walk alone.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 okt 2010, 23:03

Odlicna utakmica Reala,2 lagana gola oba nakon greske odbrane Milana ali pored toga jos nekoliko lepih prilika koje nisu znali da iskoriste.Vidi se pomak u odnosu na proslogodisnji i ovogodisnji Real i mislim da bi konacno moralo da se ide bar do 1/2 finala ali treba sacekati.
Nisam puno gledao Real ove godine u direktnim prenosima(samo preglede,1-2 direktno)i moram priznati da me Marcelo veceras odusevio,dosta je napredovao od dolaska Mourinha i bice on veoma vazan sraf u Realu u ovoj sezoni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 19 okt 2010, 23:04

Brnjoo je napisao/la:Pobjeda, ja je nisam ocekivao. Kako smo samo lijepo odigrali. Iako nismo primili gol, moram reci da je za to najzasluzniji Pepe u kojeg sam najvise sumnjamo, ali kako samo on i Carvalho igraju. Talijanski mediji su najavili proboj Ibre i Pata no oni su bili nevidljivi.

Ronaldinho nikakav, Boateng smrad od covjeka, ali kad je god Pirlo uzeo loptu ja sam strahovao da ce je dodati nekome koga ni ne vidimo u krugu i da cemo dobiti gol. Dobar je Milan bio, steta sto nismo iskoristili sve te silne prilike, pogotovo Ronaldo onu stopostotnu.

Milan nije bio los, nismo ni mi, prevaga je bila u ranom vodstvu od 2:0 jer se Milan previse igrao sa Realovom taktikom i mourinhom

HIGUAIN NIJE PANJ, ON JE SJAJAN IGRAC I NAPADACU JE TESKO IGRATI SAM PROTIV DVA STOPERA JER JE JEDINI ISTURENI IGRAC! OVO NEMOJTE ZABORAVITI I OVO VRIJEDI ZA SVAKOG NAPADACA DANASNJICE KOJI JE SAM U NAPADU! CAST IZUZECIMA
Sa svime se u potmunosti slažem osim sa ovim da je Boateng smrad ! čovjek poe meni zasluzuje mjesto u prvoj ... ako mislis da je smrad po gruboj igri, on nije nista uradio ... ondje se Ronaldo zali da ga je u ledja lik ga nije ni dirno a tamo kraj out linije ronaldo ga pokosi jos ga rukama gurnu i btw :
Svi pričate da nije valjao Pirlo,Pato,Boateng a niko neće da se žali na Boneru ipak je ona vaš napadač ;) :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []