Pa i ako se gleda broj postignutih golova opet je Sarajevo dalo velezu jedan a velez Sarajevu nula! Ko je ovdje lud???19vendetta87 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:38Broj postignutih golova se prvo gleda, pa tek onda međusobni skor i broj odigranih utakmica. Ima i ova rubrika sa brojem osvojenih bodova, ali to nije toliko bitno kao ovi navedni parametri
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa realno da se pita Zeljovce u korona sezoni se prvo trebao gledati medjusobni skor i oni bi bili prvaci. Kakvi bodovi sta je to.
Ovo je dobar trollmeraba je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:49Jel i tebi cudno? Koliko se sjecam uvjek se gledalo prvo na medjusobni skor. Vico kroji tabelu kako mu kurrcu cejf

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Pozdrav
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Waaaaaa obecavam da cu te uvijek citirati kako bi dobio potrebnu paznju koju si naciljao s ovim profilom, bolesnice <3
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Po kvaliteti se izdvajaju ekipa zrinjski, borac, Siroki, Sarajevo i Velez. I te ekipe ce se boriti za Evropu osim ako Zeljo ne dovede na zimu par kvalitetnih igraca.
-
- Kontakt:
Mozemotutankamon1905 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 19:39MostarskiSin je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:52A bjezi nemoj ti nista pricati, klub ti igra historijsku utakmicu protiv AZ a ti na forumu. Noc prije kofol saljes kartu dosao iz Svabijetutankamon1905 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:23
Al kazu susjedi najpostenije bi bilo da se igra sutra navecer. Ko ce po kisi sutat loptu![]()
![]()
![]()
kakav indijanac sunce ti poljubim
![]()
O cemu pricas kralju? Sta tebe pere?
Tocno ste postali opsjednuti s namaI sutra sam navecer ovdje, naleti. I opet cu uc na forum sat prije utakmice i na poluvremenu da procitam kakav komsijski komentar. Uz lijepe rezultate uvijek dobro dodje i procitat koliko vam je muka od zivota..te ne mogu rasprodat stadion, te ulazi na forum, te ovo, te ono
![]()
Al kae jedino logicno da odgodimo za sutra, da nam se vrijeme proljepsa..ne mozemo tiki taku igrat protiv Sloge kad kisa pada![]()

Sloga smijurija ekipa uz par dobrih pojedinaca.
Pohvala sto su igrali otvoreno a ne kao Gosk cisti bunker. Sigurno mogu na domacem terenu pobijediti protiv jace ekipe ali opcenito krajnje limitirana ekipa.
Pohvala sto su igrali otvoreno a ne kao Gosk cisti bunker. Sigurno mogu na domacem terenu pobijediti protiv jace ekipe ali opcenito krajnje limitirana ekipa.
Sta je komplikovano? Sarajevo je pobijedilo veleza 1-0, znaci ne moze velez nikako biti ispred na tabeli.
Evo npr Sarajevo je bilo prvo a siroki drugi, siroki pobijedio Sarajevo i automatski se mjenjaju te pozicije, oni prvi a Sarajevo po pravilu drugo. A lot ovi smradovi turili veleza pa jos i borca ispred.
Sve se radi da se naudi najvecem i najtrofejnijem klubu u drzavi
- GrimReaper
- Kontakt:
Ljudino odvadi malo spidara na usi izlazi. Matematika ti nije jaca strana. Nema SA dovoljno bodova medjusobni se gledaju samo u slucaju istog broja bodova, i to na kraju sezone. ( Uzasno los troll).meraba je napisao/la: ↑24 sep 2023, 01:21Sta je komplikovano? Sarajevo je pobijedilo veleza 1-0, znaci ne moze velez nikako biti ispred na tabeli.
Evo npr Sarajevo je bilo prvo a siroki drugi, siroki pobijedio Sarajevo i automatski se mjenjaju te pozicije, oni prvi a Sarajevo po pravilu drugo. A lot ovi smradovi turili veleza pa jos i borca ispred.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- GrimReaper
- Kontakt:
Za ove pokemone ( Posto tuta vec jest) posjeta je i vise nego solidna kad skontas da kisa od 3 nije prestajala, cujes gromove i u toku utakmice. Da je bolje bilo 5-6 bi golman Sloge iz gola vadio ovako 4. Rutinski nema sta.
Life is temporary, but death is eternal.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Sta SA nema dovoljno bodova a eto velez kao ima a Sarajevo njih pobijedilo sa nulom!!!!! Nisu im velezovci nijednog gola zabili. I o kakavom ti kraju sezone a tek je 6-7-8 kolo. Jesi pijan ljudino?GrimReaper je napisao/la: ↑24 sep 2023, 04:22Ljudino odvadi malo spidara na usi izlazi. Matematika ti nije jaca strana. Nema SA dovoljno bodova medjusobni se gledaju samo u slucaju istog broja bodova, i to na kraju sezone. ( Uzasno los troll).meraba je napisao/la: ↑24 sep 2023, 01:21Sta je komplikovano? Sarajevo je pobijedilo veleza 1-0, znaci ne moze velez nikako biti ispred na tabeli.
Nije bio penal za Velez faul je bio van 16 i super da ga nije dao, tako da nema nikakvog uticaja na rezultat....penal je sviran ne da se pomogne i pogura Velez nego da nas u sljedecoj tekmi (zna se protiv koga.... jos ako im siroki otkine bodove...kukala nam majka) mogu fino opljackati i onda reci: "greske se desavaju, bas kao u prosloj vasoj tekmi, bio je izmisljeni penal u vasu korist ali vi se niste bunili"...malo su oni namazaniji nego sto neki misle.
Volio bi da grijesim ali to je tako.....Inace mislim da nije bilo onako klizavo tekma bi bila puno bolja ali i onako je bila OK....
Volio bi da grijesim ali to je tako.....Inace mislim da nije bilo onako klizavo tekma bi bila puno bolja ali i onako je bila OK....
Kad su druge ekipe u pitanju na njima se ostri qrac i do u detalja se sprovode nogometna pravila, sto je i uredu. Ali kad je borac fasiticki u pitanju tad nema pravila, a jedino pravilo je osteti protivnika.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dobro jutro, danas igra osmerostruki šampion.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Prenose li danas koga iz lige Fed., na arenama?
Gosk ovako razbio igmana sad tek vidjoh , i velez slogu?
Gosk ovako razbio igmana sad tek vidjoh , i velez slogu?

04.10.2009 !
Ma **** bodove to necemo racunati
Meraba brat si hahah
Meraba brat si hahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dobro jutro, može jedno stidljivo Naprijed Željo četo plava 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
uvijek mi je toplo oko srca kad vidim da si uvijek uz tv kad igra Velez. mogu te i odvesti na utakmicu ako hoces drugi put
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.